Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server'ım için Champion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kendi aramızda kurdugumuz servera champion koymak isityorum yani aynı dark venue deki gibi olmasını isityorum level atlamalı bunu nasıl yapabilirim bilen varsda yardımcı olabilirmi?
Mesaj tarihi:
o dedii lvl sistemi karakterlerin lvl sistemi deil ki
championlar çıkmadan önce spawnlarında lvl atlarlar
tavsiyem runuo kullanmandır....[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Mesaj tarihi:
run uo indirdim onu kurunca champlar otomatik olarak level sistemi ilemi cıkacak ve ayrıca ben serverı cafede kurucam arklarla oynucoz ip yi internete mi vercem onlarında baglanması icin..
Ayrıca run uo doyyasını ultima 2d nin icinemi koyacam?

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 11 February 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yukardaki koskoca sticky faq topicinde runuo guide var orda anlatıyor runuoyu nasıl kuracağın.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
Merhabalar
ilk once [addmenuden champion yaz ve sing post u yere kur daha sonra o itemi biraz up yap.
sonra spawndan hangi monsterların cıkmasını istiyorsan ayarla sonra ise [props cekerek spawnı aktif et.

takıntın olursa belirt yardımcı olayım.[signature][hline][b]Email:[email protected]
Ahada Amor
[b]Ultima Zone Editoru
Exile Game Master Amor
Amor a.k.a Pawliger
Anet Exile

[Bu mesaj PawligeR tarafından 11 February 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sorularının cevaplarına invulon'un runuo guide'ında bulabilirsin. bu yüzden buraya yazmayacağım, orayı önce dikkatlice oku, daha sonra kafana birşey takılırsa sorabilirsin ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Mesaj tarihi:
runuo da champion spawn ve dungeon level sistemi otomatik olarak var. ama denemedim hiç yerleştirmeyi, dökümanını okumuştum olduğuna dair. champion spawn ([add komutu ile tabiki) koyarsan bu işi halledersin, oyun içinde biraz araştır kesin bulursun kanımca.
runuo server kurmak için invulan - runuo guide ı oku, ve tüm topici oku derim ==>pipi
ayrıca komutları runuo klasörü içindeki documentation klasöründen araştırarak bulabilirsin.
bitti galiba[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
  • Yeni Oluştur...