Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben kendi aramızda kurdugumuz servera champion koymak isityorum yani aynı dark venue deki gibi olmasını isityorum level atlamalı bunu nasıl yapabilirim bilen varsda yardımcı olabilirmi?
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Level sistemimi dark venue'de oynamadım ama zannedersem biraz arastir scripts bölümüne bak orada wardir.[signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel
Taina Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ona benzer bir yaratık scp si yap ve assırı guclendir o kadr bence ha lootuna bir suru sey koy kesince spawnlar flm cıksıun merak etme yazarlar sen dedinya ben bilsem yasardım[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 o dedii lvl sistemi karakterlerin lvl sistemi deil ki championlar çıkmadan önce spawnlarında lvl atlarlar tavsiyem runuo kullanmandır....[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 run uo indirdim onu kurunca champlar otomatik olarak level sistemi ilemi cıkacak ve ayrıca ben serverı cafede kurucam arklarla oynucoz ip yi internete mi vercem onlarında baglanması icin.. Ayrıca run uo doyyasını ultima 2d nin icinemi koyacam? [Bu mesaj Elandoriel tarafından 11 February 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yukardaki koskoca sticky faq topicinde runuo guide var orda anlatıyor runuoyu nasıl kuracağın.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 evt runuo indirdiğinde herşey hazır bir UO shardı kurabilirsin.. Champ spawnını ise [add 'den ekliyordun galba (champion spawn falan yazarsan çıkabilir) bir sign post gibi bişey çıkıyodu çift tıklayıp türünü (neira, barracoon) ayarlıyosun ve level sistemi çalışmaya başlıyo..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Merhabalar ilk once [addmenuden champion yaz ve sing post u yere kur daha sonra o itemi biraz up yap. sonra spawndan hangi monsterların cıkmasını istiyorsan ayarla sonra ise [props cekerek spawnı aktif et. takıntın olursa belirt yardımcı olayım.[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile [Bu mesaj PawligeR tarafından 11 February 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ayrıca yerde bir suru para var bunları tek tek silmeye useniyorum toptan kaldırma yontemi varmı?
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sorularının cevaplarına invulon'un runuo guide'ında bulabilirsin. bu yüzden buraya yazmayacağım, orayı önce dikkatlice oku, daha sonra kafana birşey takılırsa sorabilirsin ;)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oyalamayıpta yazsaydın daha ii olurdu :)
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oyalamayıpta yazsaydın daha ii olurdu :) ama bulamadım yine
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 runuo da champion spawn ve dungeon level sistemi otomatik olarak var. ama denemedim hiç yerleştirmeyi, dökümanını okumuştum olduğuna dair. champion spawn ([add komutu ile tabiki) koyarsan bu işi halledersin, oyun içinde biraz araştır kesin bulursun kanımca. runuo server kurmak için invulan - runuo guide ı oku, ve tüm topici oku derim ==>pipi ayrıca komutları runuo klasörü içindeki documentation klasöründen araştırarak bulabilirsin. bitti galiba[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Öne çıkan mesajlar