PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nedern cern açıklama yapmadı acaba tarih ile ilgili 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Suark said: abı 1 sn deılde 10 yıl dursada farkedemezsın kı? :P zaman durması ne yau Hiç akan devam eden bısı olarak dusunmedım zamanı. O yuzden zamanı durdurmak sacma gelır bana, ılerısıne veya gerısıne gıdılebılır ama durdurmak? neyı durduruosun kı o zaten duruo dıom ben =) adam area masters farkeder o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 herhalde batman filmini bekliyorlar dünyayı batırmadan önce. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @sam abi, ahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 gordon freeman olmayı üstleniyorum. Xen e gider durumu hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben han solo olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sam said: herhalde batman filmini bekliyorlar dünyayı batırmadan önce. (:P) ahahah güzel fallout olursa ben chosen one olcam science'a abancam 500 yapcam science'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 SON DURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 The Large Hadron Collider (LHC), a 27 kilometer (17 mile) long particle accelerator straddling the border of Switzerland and France, is nearly set to begin its first particle beam tests. The European Organization for Nuclear Research (CERN) is preparing for its first small tests in early August, leading to a planned full-track test in September - and the first planned particle collisions before the end of the year. The final step before starting is the chilling of the entire collider to -271.25 C (-456.25 F). hmm 32 gün full track test içinmiş , asil deney sene sonu denio hay allam bi patlatamadılar şu dünyayı beklioz hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 3 ay önce 10 gün var hadi bakalım deniyordu 2 ay önce 30 gün şimdi de 32 gün deniyor. zamanı bükmüşler sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben açtım az oynadım makinaylada ısınıyor be abi off ne sıcak. aciyip sesler geliyor birde kapadım kurdum gitti yaparız yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bugun salıcaklar protonları hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://public.web.cern.ch/Public/Scripts/countdown-en.php script eklemeyi beceremediğimden güncel durumu değil güncel durum adresini verebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2008/PR06.08E.html 10 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kamera ile canlı yayınlasalar keşke de görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nedir bu olay anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 CERN de yapılacak deney, elektron demetlerini birbirleri ile çarpıştırmaya çalışacaklar kabaca söylersek. neticesinde ne olacağı tahmin edilemiyor. (ediliyorda başka kötü olasılıklarda ediliyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 LHC de elektron demetlerini çarpıştırmıcaklar proton ile dah ağır olan kurşunu çarpıştıracaklar ışık hızına yakın ne olacağını kaydedip sonra incelemeye alıcaklar bakıcaklar bakalım Higgs mi çıktı ne çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 PhysX said: http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2008/PR06.08E.html 10 eylül kahretsin! (turkce dublaj) dunyayi yok etmek icin benim sinav gunumun ertesi gunu niye sectiniz bre insafsizlar :( tek umidim buydu hani oturup calisicaz simdi mecburen ama sinav iyi gecer ve genede yokederseniz diger tarafta bulur mahfederim, 10dk da cehennemlik 300 kisinin gunahini kasarim valla sizinle heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu iş blizzard kokmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Heç bişi olmayacak, sonra bu deneyi finane eden devletler küplere binip bütün orda çalışan bilimadamlarını atacak işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence yok olcak dunya ve complex gormekten kurtulucam <3 ellemeyin iki dk hayal kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 13 gün geçmiş zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dıı faynıll kanntdaawn *dırırınnrın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 doğrusu benimde en çok kafamı karıştıran olaylardan birisi.. 8 gün kalmış, bakalım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar