Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Countdown to LHC - Dunyanin sonu?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Suark said:
abı 1 sn deılde 10 yıl dursada farkedemezsın kı?
:P
zaman durması ne yau

Hiç akan devam eden bısı olarak dusunmedım zamanı. O yuzden zamanı durdurmak sacma gelır bana, ılerısıne veya gerısıne gıdılebılır ama durdurmak? neyı durduruosun kı o zaten duruo
dıom ben =)

adam area masters farkeder o
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
The Large Hadron Collider (LHC), a 27 kilometer (17 mile) long particle accelerator straddling the border of Switzerland and France, is nearly set to begin its first particle beam tests. The European Organization for Nuclear Research (CERN) is preparing for its first small tests in early August, leading to a planned full-track test in September - and the first planned particle collisions before the end of the year. The final step before starting is the chilling of the entire collider to -271.25 C (-456.25 F).

hmm 32 gün full track test içinmiş , asil deney sene sonu denio hay allam bi patlatamadılar şu dünyayı beklioz hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2008/PR06.08E.html

10 eylül

kahretsin! (turkce dublaj)

dunyayi yok etmek icin benim sinav gunumun ertesi gunu niye sectiniz bre insafsizlar :(

tek umidim buydu hani
oturup calisicaz simdi mecburen ama sinav iyi gecer ve genede yokederseniz diger tarafta bulur mahfederim, 10dk da cehennemlik 300 kisinin gunahini kasarim valla sizinle heh
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...