slickers Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 serçeler büyüyünce güvercin olur sanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o da vardı bende de, küçük karıncaları büyüyünce büyük karınca oluyo sanırdım. meğer standartmış. büyüğü ayrı küçüğü ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben bebeyken transporter gibi bi araçla 2 adam geldi amcamın nerde oturduğunu sordu tarif ettim 2 bina yanda oturuyodu zaten. adamlar illa arabaya binde tarif et bulamayız dediler. lan parmakla gösteriyorum bina dibimizde adamlar illa bin diyolar. ucuz yırtmışım kaptırıyomuşuz dötü. based on a true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 topu inşaata kaçanlara gülerdim.. Hala da gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 topum arabaya kaçsaydı pek feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bizim topumuzu kesiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sen Küçük Kene, Ben Oturan Boğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben küçükkene küçüktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben küçükken kenan & kel vardı, izlerdim. Bölümün sonunda çikolatalı tarifler diye bi şey olurdu. Envai çeşit şeyle çikolatayı karıştırırlardı. Mesela cips, üstüne toz kakao, sonra çikolatalı mısır gevreği ve çikolata sosunu karıştırırlardı. Ta o zamandan beri saçma yiyecekler yeme eğilimim vardır. Mesela, ketçap-mayonezli tavuk burger arasına biskrem koyma falan (khalad'a sevgiler)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi çokta küçük deildim ama atarimda bi tane mario vardı ama çok farklı bi mario böle haritaları falan vardı acaip farklı bişeydi ya onun ismini yada pc oyununu bulan olursa 100 kontor atcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ateride 90 tank oynarken parmagimi kirmistim, cocukluk iste hirs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 süper güçlerim vardı. hâlâ var ama şimdi daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben daha da abartmıştım serçe büyür güvercin. güvercin büyür(önce beyaz güvercin olur) sonra martı olur. bu kadar bilinçsizdim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben küçükkene hiç bişeyi hiç bişey sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben küçükkene zeki müren'i kadın sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben kucuk gene sırınlerı gorebılecegı mı zanneder uslu bı cocuk olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben de büyük kene gaçhayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Olivies said: Ateride 90 tank oynarken parmagimi kirmistim, cocukluk iste hirs vs. ben sarı tank, dedem yeşil tanktı hep :D rahmetle anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Garajda soyunan bir kadın dikizlemiştim.İlkler unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 biz eskiden eskiden rakı içerdik testiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 slickers said: serçeler büyüyünce güvercin olur sanırdım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 EponymouS said: biz eskiden eskiden rakı içerdik testiden... Testisi elinde yardan kana kana su içmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 şu sağdaki trafik canavarından korkardım. rüyalarıma falan girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xo said: EponymouS said: biz eskiden eskiden rakı içerdik testiden... Testisi elinde yardan kana kana su içmek... naptın sennnn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar