Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Çoğunuza geliyodur internette gezinirken zınk diiye açılan "Messenger Hizmeti" başlıklı bi pencere(ben kablonet aldıktan sonra başladı). http://www.howtodisablemessenger.com adresinde nası kapatılcağı(ve resmi) var.işin komiği buda messenger hizmetiyle geldi :). girdim bu siteye adım adım alatıyodu ama step3 de para istedi ondan bende bakim dedim nası kapatılcağını buldum(sanırım:)) Xp İçin: Denetim Masasına giriyoruz Kategori Görünümdeyken "Performans ve Bakım" adlı ikona tıklıyoruz. Ordan "Yönetimsel Araçlar" adlı ikona tıklıyoruz. Burda "Hizmetler" var onada bi zahmet tıklayın. Messengerı seçiyoruz ve "Hizmeti durdur" a tıklıyoruz.(Alttakilerden "Uzatılmış Seçili olcak yoksa durdur gözükmez) Not: Çözüm kesin değildir. Bilg.inize bişi olursa benden bulmayın. Yapamadığınız bişi olursa özel mesajdan ulaşırsınız. Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bide bunu MSN Messengerla felan karıştırmayın. Deniyenler sonucunu yazarsa sevinirim. [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 15 July 2003 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu salak olay bende de var azalttım ama çözemedim bi türlü umarım bu site yardımcı olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 You are minutes away from never having to deal with unsolicited messenger pop-ups again! The remaining steps have the information you need to disable Windows messenger. For a small donation of $9.99, you can proceed to the final 3 crucial steps in disabling messenger permanently. Click the link below to proceed. lol ! şimdi senin yazdığını denicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yine çıktı çıldırtır bu insanı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 normalde o kadar kötü birşey değil.. ama tfc oynarken oyunun en heyecanlı anında mesenger çıkıp desktopa attıktan sonra HL'da ses çıkmadığı için oyundan çıktığın için o adama binlerce küfür saydırıyorsun.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: ConspiratoR, 15 July 2003 04:46 tarihinde demiş ki: Xp İçin: Denetim Masasına giriyoruz Kategori Görünümdeyken "Performans ve Bakım" adlı ikona tıklıyoruz. Ordan "Yönetimsel Araçlar" adlı ikona tıklıyoruz. Burda "Hizmetler" var onada bi zahmet tıklayın. Messengerı seçiyoruz ve "Hizmeti durdur" a tıklıyoruz.(Alttakilerden "Uzatılmış Seçili olcak yoksa durdur gözükmez) Messenger' in üstüne sağ klik yapıp properties' i sectikten sonra Start up bölmesinde disable' yi de seçmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ben Services(Hizmetler) kısmında alerter ve messenger'i disable ettim. bi daha çıkmadı karşıma o popuplar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 C:> [ye atın ] net send ip_address mesaj net stop messenger net start messenger[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar