Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messenger Hizmeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çoğunuza geliyodur internette gezinirken zınk diiye açılan "Messenger Hizmeti" başlıklı bi pencere(ben kablonet aldıktan sonra başladı). http://www.howtodisablemessenger.com adresinde nası kapatılcağı(ve resmi) var.işin komiği buda messenger hizmetiyle geldi :). girdim bu siteye adım adım alatıyodu ama step3 de para istedi ondan bende bakim dedim nası kapatılcağını buldum(sanırım:))

Xp İçin:

Denetim Masasına giriyoruz

Kategori Görünümdeyken "Performans ve Bakım" adlı ikona tıklıyoruz.

Ordan "Yönetimsel Araçlar" adlı ikona tıklıyoruz.

Burda "Hizmetler" var onada bi zahmet tıklayın.

Messengerı seçiyoruz ve "Hizmeti durdur" a tıklıyoruz.(Alttakilerden "Uzatılmış Seçili olcak yoksa durdur gözükmez)

Not: Çözüm kesin değildir. Bilg.inize bişi olursa benden bulmayın. Yapamadığınız bişi olursa özel mesajdan ulaşırsınız.

Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana[hline]Böeeeeeee
Mesaj tarihi:
Bide bunu MSN Messengerla felan karıştırmayın.

Deniyenler sonucunu yazarsa sevinirim.

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 15 July 2003 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
You are minutes away from never having to deal with unsolicited messenger pop-ups again! The remaining steps have the information you need to disable Windows messenger. For a small donation of $9.99, you can proceed to the final 3 crucial steps in disabling messenger permanently. Click the link below to proceed.

lol !
şimdi senin yazdığını denicem[hline]
Mesaj tarihi:
normalde o kadar kötü birşey değil..

ama tfc oynarken oyunun en heyecanlı anında mesenger çıkıp desktopa attıktan sonra HL'da ses çıkmadığı için oyundan çıktığın için o adama binlerce küfür saydırıyorsun.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Mesaj tarihi:
said:
ConspiratoR, 15 July 2003 04:46 tarihinde demiş ki:
Xp İçin:

Denetim Masasına giriyoruz

Kategori Görünümdeyken "Performans ve Bakım" adlı ikona tıklıyoruz.

Ordan "Yönetimsel Araçlar" adlı ikona tıklıyoruz.

Burda "Hizmetler" var onada bi zahmet tıklayın.

Messengerı seçiyoruz ve "Hizmeti durdur" a tıklıyoruz.(Alttakilerden "Uzatılmış Seçili olcak yoksa durdur gözükmez)

Messenger' in üstüne sağ klik yapıp properties' i sectikten sonra Start up bölmesinde disable' yi de seçmek gerekiyor.
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...