dieevil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Acıldımı gormedım fakat bu esseklere bınme ınme olayı nedır bole ya basa bela essek ustunde ıken bırı sana dalsa dur essekden ınıcem vurma dıyemıyorsun sonucda ha essek den ınmeye kalkıcan tam 3 sny suruyor zaten cloth gıyıyor char dıbıne kadar ıcıne alıyor vurulan herseyı bunun cozumu felan varmı ??? bole essek ustunde yakalanmamak ıcın hep dua mı edıcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 orda bi hata yok,rouge larda quick dismount var onun dışındaki karakterlerde durum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Evet bu durum bilerek yapılmış, sadece rogue arketipindekiler (barbar, assasin ve ranger) quick mount ile çevik bir şekilde inebiliyorlar. Ama oyunculardan yoğun "ağlama" olduğu için değiştirmeyi düşünebilirlermişmiş. Arkadan yakalanırsan dediğin gibi yere yapışırsın ama önden veya yandan vurulursan bir sorun olmuyor benim bildiğim. Enseyi kollayacaksın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hata yok dıyorsunuzda ne kadar sacma bı olay oldugunu dusunmuyormusun ??? at essek ya bu buna bınmenın ınmenın suresımı olur hadı bınmenın evet olabılır onda mantık aramam ama ınmekdekı sure nedır ole . Savasları agırlastırıcak bı olay bu .Kosarken bırını gordum dalmak ıstedım target verıp tusa bastıgım anda ınmesı gerekır dıe dusunuyorum yanlıs sa yanlıs artık... 2 kez sadece ranger daldıgı zaman ustunden attı herzaman bole olsa onada razıyım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 jungle said: orda bi hata yok,rouge larda quick dismount var onun dışındaki karakterlerde durum obuglı her zaman calısmıyo quıck dısmount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Nesi saçma anlamadım? Sen ağır zırhlı bir savaşçı isen ata binmekte, inmekte uzun sürer.. Ayrıca büyücülerde çevik meziyetleri arasında değildir. Hızlı ata inip binme rogue sınıfına ait bir özelliktir, adamlar zaten kumaş zırh falan giyiyorlar ve çeviklik esas özellikleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yanlız şöyle bir bug var, casterlar at üzerinde cast edemiyor henüz. Eh inene kadarda geberiyor zaten, kaç kere moblara öldüm saçma sapan bug yüzünden, inerken interrupt oluyor tekrar atın üstünde buluyorsun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 neden inmeye çalışıyorsun sen de onu anlamadım atla saldır charge bas adama :P ben lvl 40 ken lvl 50 bir adam atla dürte dürte öldürmüştü beni haha casterlardaki olayı bilmiyodum sazan oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 gleoddyn said: Nesi saçma anlamadım? Sen ağır zırhlı bir savaşçı isen ata binmekte, inmekte uzun sürer.. Ayrıca büyücülerde çevik meziyetleri arasında değildir. Hızlı ata inip binme rogue sınıfına ait bir özelliktir, adamlar zaten kumaş zırh falan giyiyorlar ve çeviklik esas özellikleridir. mantık guzel de ranger la butun cloth giyenleri attan inmeden kesiyorsun bu mudur aradıgımız mantık ? :))) ben clother kasmıyorum ayrı ama ben o sekilde adam kesmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sleeper said: mantık guzel de ranger la butun cloth giyenleri attan inmeden kesiyorsun bu mudur aradıgımız mantık ? :))) ben clother kasmıyorum ayrı ama ben o sekilde adam kesmek istemem. Arkadaşım tamamen kaos ortamındaki bir dünyada yaşıyorsun.. Nasıl şehir dışına çıktığın zaman kendi ayakların üstünde duruyorsan, ata binerken de aynı şey. Açıkçası hadi diyelim büyü attın ya adam kaçmaya başlar ya da attan düşer, güçlü bir darbe ile.. Büyücü veya rog sınıfı haricinde atın üstündeki adamı attan inene veya kaçana kadar öldürücek adam zor. Zaten rog sınıfında oynuyan adamın görevidir, adamı en güçsüz halde yakalayıp öldürmek. At üstünde olur, yatarken olur. Bence sizin mantığınız mantık dışı hiç kusura bakmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Darksun said: Yanlız şöyle bir bug var, casterlar at üzerinde cast edemiyor henüz. Eh inene kadarda geberiyor zaten, kaç kere moblara öldüm saçma sapan bug yüzünden, inerken interrupt oluyor tekrar atın üstünde buluyorsun kendini. At üstünde büyü yapmak bence saçma bir olay. Belki sabit durma koşulu ile olabilir ama oda saçma geliyor. Ama bug durumu farklı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 son günlerin modası ota boka ağlamak oldu kullandığınız dandik atlardan ne bekliyorsunuz onların savaşmak gibi bir işlevi yok ki ,gidin adam gibi alın zırhlısından üzerinde +hp +knock back resist olsun ondan sonra tartışalım, bu tartışma bisiklete biniyolun niye tank kadar dayanıklı değil demek kadar abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 15641354 tane bug varken yersiz bi yakınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mighty_THoR said: son günlerin modası ota boka ağlamak oldu kullandığınız dandik atlardan ne bekliyorsunuz onların savaşmak gibi bir işlevi yok ki ,gidin adam gibi alın zırhlısından üzerinde +hp +knock back resist olsun ondan sonra tartışalım, bu tartışma bisiklete biniyolun niye tank kadar dayanıklı değil demek kadar abes +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gleoddyn said: Arkadaşım tamamen kaos ortamındaki bir dünyada yaşıyorsun.. Nasıl şehir dışına çıktığın zaman kendi ayakların üstünde duruyorsan, ata binerken de aynı şey. Açıkçası hadi diyelim büyü attın ya adam kaçmaya başlar ya da attan düşer, güçlü bir darbe ile..Büyücü veya rog sınıfı haricinde atın üstündeki adamı attan inene veya kaçana kadar öldürücek adam zor gercek hayatta buyu yok biliyorsun degil mi :) oyunu gercek hayata baglamaya calısırken oyun oldugunu unutmayın ? bu bir oyunsa bir takım dengeler olmak zorunda senin gercek hayata dair kurdugun mantık ile oyun dunyasını bagdastırmaya calısman bana ters geldi :) ha bagdasması tabiki guzel ama hepimizin tek kılıc darbesi ile olmesi gerekir gercekcilik arıyorsan :))) buyucu ve rogue sınıfı demissin zaten 4 class var oyunda 2 sini saymıssın (birinin de healer sınıfı oldugunu dusunursek ve digerinin de tank-support kesebilecek geriye ne kaldı bi sayalım bakalım :))) ***senin yazdıklarının geneline verilmis cevap oldugunu ekliim de bundan bunu nasıl cıkardın deme :P Mighty_THoR said: son günlerin modası ota boka ağlamak oldu kullandığınız dandik atlardan ne bekliyorsunuz onların savaşmak gibi bir işlevi yok ki ,gidin adam gibi alın zırhlısından üzerinde +hp +knock back resist olsun ondan sonra tartışalım, bu tartışma bisiklete biniyolun niye tank kadar dayanıklı değil demek kadar abes bu ot bok mu tartısılır ama burda atla savasamıyorum ya da benzeri birsey yazan yok ya da ben baska seyler okuyorum? buradaki sorun ata binerken ve inerkenki caresizlik ? mmo olarak cok cesitli oyun denemedigim icin bilemiyorum ama benim oynadıgım oyunlar icinde binege binerken ve inerken keklik olarak durdugun bir oyun olmadı eger varsa ve paylasırsanız sevinirim . razzRaziel said: 15641354 tane bug varken yersiz bi yakınma dogru soyluyorsun ama bardak cok dolu her damla tehlike yaratıyor :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olayı yanlıs yerlere cekıp duruyorsunuz bınerken zaman olabılır o tamam wow da vardı o mantık lı olan bırsey .Ama sırf gosterı olsun dıye essek gelıcek ona bınıcem ve ınerkende gıdıcek ve bana saldırıldıgında hıcbırsey yapmadan topıklıycam yada geberıcem ... Savasların yada o ankı actıon un ıcıne eden bı dusunce olmus bu . Kaldıkı sadece rogue sınıfı ıle tartısma ıcındesınız . Ben tos olarak bana caster sınıfı saldırsa 3 sny de ınıcem heal basıcam sonra damage vermeye baslıycam !!! zaten 2 - 0 yenık baslıyorum mage sınıfı ne yapıcak heal yok bısı yok. Herkes kendı classına gore konusup duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://aoc.curse.com/articles/details/11024/ bunu bi okuyun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sleeper said: gleoddyn said: Arkadaşım tamamen kaos ortamındaki bir dünyada yaşıyorsun.. Nasıl şehir dışına çıktığın zaman kendi ayakların üstünde duruyorsan, ata binerken de aynı şey. Açıkçası hadi diyelim büyü attın ya adam kaçmaya başlar ya da attan düşer, güçlü bir darbe ile..Büyücü veya rog sınıfı haricinde atın üstündeki adamı attan inene veya kaçana kadar öldürücek adam zor gercek hayatta buyu yok biliyorsun degil mi :) oyunu gercek hayata baglamaya calısırken oyun oldugunu unutmayın ? bu bir oyunsa bir takım dengeler olmak zorunda senin gercek hayata dair kurdugun mantık ile oyun dunyasını bagdastırmaya calısman bana ters geldi :) ha bagdasması tabiki guzel ama hepimizin tek kılıc darbesi ile olmesi gerekir gercekcilik arıyorsan :))) buyucu ve rogue sınıfı demissin zaten 4 class var oyunda 2 sini saymıssın (birinin de healer sınıfı oldugunu dusunursek ve digerinin de tank-support kesebilecek geriye ne kaldı bi sayalım bakalım :))) ***senin yazdıklarının geneline verilmis cevap oldugunu ekliim de bundan bunu nasıl cıkardın deme :P Ben sana gerçek hayatta büyü var dedim mi? Oyunu gerçek hayat ile kıyasladığımı nasıl anladın? Ayrıca healer sınıfını da büyücü sınıfını içine aldım ve tank support'uda ağır zırhlı tayfaya aldım buarada(anlayacağın şekilde söyliyeyim ağır zırhlılar ile hafif zırhlıları genel olarak topladım, nede olsa sulandırmışsın konuyu).. Büyücülerin çeviklikleri ile ünlü olduğu bir oyun var mı? Ya da Ağır zırh giyen savaşçıların yüksek dex miktarına sahip olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gleoddyn said: Ben sana gerçek hayatta büyü var dedim mi? Oyunu gerçek hayat ile kıyasladığımı nasıl anladın? gleoddyn said: Nesi saçma anlamadım? Sen ağır zırhlı bir savaşçı isen ata binmekte, inmekte uzun sürer.. Ayrıca büyücülerde çevik meziyetleri arasında değildir. ....... nede olsa sulandırmışsın konuyu).. Büyücülerin çeviklikleri ile ünlü olduğu bir oyun var mı? Ya da Ağır zırh giyen savaşçıların yüksek dex miktarına ........ ya da ata binip inerken hedef oldugun bi oyun var mı bildigin ? gnctrtmrtr sdfasf Sleeper said: ***senin yazdıklarının geneline verilmis cevap oldugunu ekliim de bundan bunu nasıl cıkardın deme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 jungle said: bunu bi okuyun arkadaşlar "There will be many more updates to come, and we will of course takeinto caref your feedback ul consideration before fleshing out and implementing these updates. Stay tuned for future updates in this thread as soon as I have more concrete information to share!" gibi yazılardan o kadar cok sıkıldım ki okumaktan nefret eder hale geldim desem inanır mısın :( we will ile olmuyor artık sinir bozuyor:( soyledikleri ile yaptıkları tutmadıgı icin daha da zor bir hal alıyor newbee olmak :( ama herseye ragmen iskenceye devam etmek istiyorum acaba mazosist falan mı(yız)yım??? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar