oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu ne sıcak yaaaa dışarda rüzgar var ama sıcak üfleyen klima gibi.. yer adana adana sux. adanaya kafam girsin. nefret ediyorum bu şehirden sırf sıcak olduğu için. yanıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 adana kötüdür orda yaşayanlar da gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ankarada muhtesem bır hava var, hafiftende esiyor oh mis mis, bal dök yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 izmirde de klima epey esiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sabah camı pencereyi açık unutmuşu bir esti burda evde kağıtlar filan uçuyoşo, zate 6 da yatmışım bi tırstım, okudum, üfledim geri yattım ama felaket esiyo ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sıcaktan bunalıp gay oluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 burda evde dediğin yer nerde fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nispet mi yapıyonuz lan :( edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ankara sağlan orayı görmiyor salgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Klimalı odadan çıkarsam izmirdeki havanın nasıl olduğunu yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 böyle pöfür pöfür esiooo ankara, bal dök yalan o biçim, üşüdüm beeee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 vantilatör derim arkadaş üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Maddi durumdan ötürü tanınmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 you are sure? (ra2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İstanbul'da donduk biz. İliklerimize kadar serinledik. Oper keşke sende burda olsaydın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 klima yok ake :( vantilatör kullansam sıcak estiriyo sıcak su torbası buldum evde ona soğuk su koydum bakalım ne kadar dayanacak şu yeni çıkan ufolar işe yarıyo mu acaba gerçekten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla ankara gündüz sıcak yapıyor eşşek gibi ama akşam da bildiğin soğuk :p gözünü sevdiğim iç anadolu iklimi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar