Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiUO nun durumu nedir?

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aslında hani şöle pati Uo açılsa, pati ahalisi girse sunucu şöle 150 kişiyi falan bulsa başlarım. yemin ettim kitaplar bastım, oyunu sildim cd'sini çöpe attım, setup dosyasını pc'den sildim "başlamıcam!" dedim. ama bu dediğim olursa başlarım.
Mesaj tarihi:
dedıgım gibi açsa biri server'ı eşşek gibi player patlaması yaşancakta yapmıosunuz.

diyorum silin britania yı. papua delucia nın olduğu yerde başlasın oyun ve oynansın. tüm binekleri kaldırın. recall ve gate'i kaldırın. papua ve delucia faction'ı koyun. oyun başlangıcında birine girmeyide zorunlu kılın tamamdır bu iş. karşı factiondan kesilen crafterlar tamerlar arkadaşlarını çağırıp warrior kastıracak. deli gibi crafter kesip gaza gelenlerde arkadaşlarını çağırıp olm çok güçlü olduk gelin item kasın ortamın kralı olalım dıcek. player sayısı artıncada 100 den fazla player var diye insanlar gelmeye başlicak. sistem bu
Mesaj tarihi:
Voys'un fikri benim de hep düşündüğüm bişeydi. Sadece delucia değil de Malas olsa ve umbra ve Luna factionları olsa daha iyi olurdu. Hiç bir noktada GZ yok, safe zone da yok.

Artifact ve ps scrolları düşüren farklı eventler yapılıp craftlar içinde daha kolay bir bod sistemi eklenebilirse üstüne bir de skill gain max olursa insanlar direk aksiyona girebilir. Değişik bi server olurdu.
  • Yeni Oluştur...