gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Patch notlarını alt alta düzenlemekte mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Absolut said: Yetersizler yapılan yamanın detaylarını açıklamamak bence yetersizlikle alakalı değil de tamamen farklı niyetlerle alakalı. Yani 1 hafta uğraş ama yaptıklarını açıklamak için tercümanın keyfini bekle, yok böyle birşey. Kesinlikle başka bir neden var, bence hala oynuyolar ayarlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Seru said: Absolut said: Yetersizler yapılan yamanın detaylarını açıklamamak bence yetersizlikle alakalı değil de tamamen farklı niyetlerle alakalı. Yani 1 hafta uğraş ama yaptıklarını açıklamak için tercümanın keyfini bekle, yok böyle birşey. Kesinlikle başka bir neden var, bence hala oynuyolar ayarlar ile. Ne ile oynuyoarlar bilemem ama kesin olan bir şey var, benim ruh sağlığımla da oynuyorlar.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 gleoddyn said: Ne ile oynuyoarlar bilemem ama kesin olan bir şey var, benim ruh sağlığımla da oynuyorlar.:) lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nedeni tam olarak bilememde beta serverda bile patch note yayınlamamak hiçbirşeyle bağdaşmıyor. Ben neyi test edeceğimi biilmeden nasıl test edecem bu closed beta before live server değil ki burdaki live servera gidecek arkadaş tamamen test edilmeli, notsuz koyuyorlar kazayla biri denk gelirse fixlenecek bunuda geçtim lan adam karşılaşsa bile nasıl çalışmasını gerektiğini bilmiyorki nasıl bugmı değilmi karar verecek ? Saçma sapan işler yapıyorlar yok neymiş ndaymış lan live servera gelecek şeyin ndasımı olur kimi kandırıyon bak sinirlendim yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=53257 şunu çevirmek 5 saat sürdüyse ben başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bunu yazmak zorundayım eben funcom zilyon tane ranger sorunundan biri bile fixlenmez mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Valla Ranger 'a nerften baska bişi gelmedi daha bozuk feastlerin hepsi duruyo ben gene çaktırmadan nerflediler diye korkuyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 of of, necro resmen baştan yaratılmış arkadaş.. ToS da pis nerf yemiş, zati belliydi..PoM'a ve ranger'a dokunmamışlar anlaşılan, sıra onlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tantun said: of of, necro resmen baştan yaratılmış arkadaş.. ToS da pis nerf yemiş, zati belliydi..PoM'a ve ranger'a dokunmamışlar anlaşılan, sıra onlarda.. yapma allah aşkına geçen 2 patch te de yeterince nerf yedi zaten POM daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Assasine de bişi gelsin be bu ne maymun olduk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 callawey said: Saçma sapan işler yapıyorlar yok neymiş ndaymış lan live servera gelecek şeyin ndasımı olur kimi kandırıyon bak sinirlendim yine :) ben bile bi tercuman buldum onlar bulamamıs :P bu arada su patch olayı da bardaktaki suyu zorluyor hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya amaaaan şimdi tekrar tekrar okuyorum da bunlar ne arkadaş ya, ben tatmin olmadım açıkcası, o kadar geciktirdiler patch'i biz de bir sey sandık.. Bilinen o kadar sorun var, bu yazılanlardan çok daha önemli, düzelte düzelte neleri düzeltmişler... BÖyle giderse, pvp evolutin, yeni zone'lar yeni dungeon'lar kim bilir ne zaman gelecek. "The Beggar in Khemi will no longer give the chat bubble icon" ya kim takar bu npc'nin chat bubble olsun ya da olmasın, tamam düzeltin bari patch notes'a koyma, çok büyük bir şey sanki, insan utanır be bunu düzelttik derken.. yeni çıkan bir oyunu oynamak zevkli ama bir yandan da ömür törpüsü be arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok fos bi patch çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tantun said: ya amaaaan şimdi tekrar tekrar okuyorum da bunlar ne arkadaş ya, ben tatmin olmadım açıkcası, o kadar geciktirdiler patch'i biz de bir sey sandık.. Bilinen o kadar sorun var, bu yazılanlardan çok daha önemli, düzelte düzelte neleri düzeltmişler... BÖyle giderse, pvp evolutin, yeni zone'lar yeni dungeon'lar kim bilir ne zaman gelecek. "The Beggar in Khemi will no longer give the chat bubble icon" ya kim takar bu npc'nin chat bubble olsun ya da olmasın, tamam düzeltin bari patch notes'a koyma, çok büyük bir şey sanki, insan utanır be bunu düzelttik derken.. yeni çıkan bir oyunu oynamak zevkli ama bir yandan da ömür törpüsü be arkadaş... oyun daha yürüyemeden yeni dungeon istemek hata zaten! npc chat bubble'ını düzeltmek değil patch nota koymak hatadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 özelikle biri tarantinadaki kedi köpek kapışmasına dikkat çekmiş notelarda yok ama bu patchde gelmiş adam isyanlarda bunu yapmak içinmi bir hafta uğraşdınız diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Epic fail Heyoo harddiskimde yer açıldı sonunda mass effect oynayabilicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 callawey said: özelikle biri tarantinadaki kedi köpek kapışmasına dikkat çekmiş notelarda yok ama bu patchde gelmiş adam isyanlarda bunu yapmak içinmi bir hafta uğraşdınız diye :) Bu vardı zaten, yeni birşey değil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 öküz herifler class nerflemekten başka yaptıkları birşey yok, bide feat respec vermiyorlar beleşe. daha 2 gün önce tos açtım adamlar aoe dmgi %40 splash yapmişlar. ne kadar başarısız codder oldukları burdan belli, spellin dmgi düşürseler yeterdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ... spelldmg'ını düşürmekle aoe etkisini %40 splash'a cekmek arasında fark olduğu için öle yapmış olabilirlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 necroyu bastan yaratmişlar ama bitirmişler iice. %25 oraninda nerflemişler aoe lerimizi falan. bekledigimiz gelişme buydu ancak ters bi gelişme oldu. zaten millet " bu sanırım bi şaka" falan diye yazmış hep:) neyse necroyu lvl 77 de bırakan ilk kişi oalcam sanırım:/ bastanda kasamam hiç sanırım acc yu kapatmak en iisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sardius said: necroyu bastan yaratmişlar ama bitirmişler iice. %25 oraninda nerflemişler aoe lerimizi falan. bekledigimiz gelişme buydu ancak ters bi gelişme oldu. zaten millet " bu sanırım bi şaka" falan diye yazmış hep:) neyse necroyu lvl 77 de bırakan ilk kişi oalcam sanırım:/ bastanda kasamam hiç sanırım acc yu kapatmak en iisi... http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=101581 değişik bir bakış acısı getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce said: ... spelldmg'ını düşürmekle aoe etkisini %40 splash'a cekmek arasında fark olduğu için öle yapmış olabilirlermi? ağlamak olsun diye ağlayanlara aklın yolunu göstermeye gerenk yok derim abicim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 jungle alta doruda okudun sanırım:p neyse o elemana katılan da var şiddetle karşı cıkanda ama benim bildigim zaten br cok feat kullanışsız idi. az cok archmagus ve blood arcanist ile iş apiyorduk ki onlarıda nerflemişler %50 oraninda. adam yazmiş 600 dmg verirken 300 lere düştü diye. ben denemedim henüz gerçi. pss bi artırdılar dmg ini şimdide düşürmüşler fazlasıyla. sonucta bizim oyunda en cok kullandıklarımızı oldukca fazla düşürmüşler bizi ilgilendiren bu. yani crit olunca bilmem kac bin dmg veren classlar dururken bizimkini yediler ne diim:) her neyse ben deneyemedim henüz patch cok yavas iniyor nedense peh ama bir cok insan cok mutsuz souncta bende denicem baktım bariz zorlanmaya basladım ne işim olur heh acarım bi demo bayarsam hep bırakırım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yok ben iyi oldu falan manasında yazmadım,anladığım kadarı ile class ı nerdeyse tamamen değiştirdiler ve böyle durumlarda ileri lvlde olan kişiler doğal olarak alıştıkları şekilde dps yapmaya çalışır,ewt bazı şeylere nerf getirmişler ama bazı şeyleri artırmışlar demek için verdim o linki,yoksa nerf yedi yada yemedi bilemiyorrum maksadım sadece başka bir acıdan bakan bir post linki vermekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar