Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Haz patch notes

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Yetersizler

yapılan yamanın detaylarını açıklamamak bence yetersizlikle alakalı değil de tamamen farklı niyetlerle alakalı. Yani 1 hafta uğraş ama yaptıklarını açıklamak için tercümanın keyfini bekle, yok böyle birşey. Kesinlikle başka bir neden var, bence hala oynuyolar ayarlar ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:
Absolut said:
Yetersizler

yapılan yamanın detaylarını açıklamamak bence yetersizlikle alakalı değil de tamamen farklı niyetlerle alakalı. Yani 1 hafta uğraş ama yaptıklarını açıklamak için tercümanın keyfini bekle, yok böyle birşey. Kesinlikle başka bir neden var, bence hala oynuyolar ayarlar ile.

Ne ile oynuyoarlar bilemem ama kesin olan bir şey var, benim ruh sağlığımla da oynuyorlar.:)
Sosyal ağlarda paylaş

nedeni tam olarak bilememde beta serverda bile patch note yayınlamamak hiçbirşeyle bağdaşmıyor. Ben neyi test edeceğimi biilmeden nasıl test edecem bu closed beta before live server değil ki burdaki live servera gidecek arkadaş tamamen test edilmeli, notsuz koyuyorlar kazayla biri denk gelirse fixlenecek bunuda geçtim lan adam karşılaşsa bile nasıl çalışmasını gerektiğini bilmiyorki nasıl bugmı değilmi karar verecek ? Saçma sapan işler yapıyorlar yok neymiş ndaymış lan live servera gelecek şeyin ndasımı olur kimi kandırıyon bak sinirlendim yine :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya amaaaan şimdi tekrar tekrar okuyorum da bunlar ne arkadaş ya, ben tatmin olmadım açıkcası, o kadar geciktirdiler patch'i biz de bir sey sandık.. Bilinen o kadar sorun var, bu yazılanlardan çok daha önemli, düzelte düzelte neleri düzeltmişler... BÖyle giderse, pvp evolutin, yeni zone'lar yeni dungeon'lar kim bilir ne zaman gelecek.

"The Beggar in Khemi will no longer give the chat bubble icon"

ya kim takar bu npc'nin chat bubble olsun ya da olmasın, tamam düzeltin bari patch notes'a koyma, çok büyük bir şey sanki, insan utanır be bunu düzelttik derken..

yeni çıkan bir oyunu oynamak zevkli ama bir yandan da ömür törpüsü be arkadaş...
Sosyal ağlarda paylaş

tantun said:
ya amaaaan şimdi tekrar tekrar okuyorum da bunlar ne arkadaş ya, ben tatmin olmadım açıkcası, o kadar geciktirdiler patch'i biz de bir sey sandık.. Bilinen o kadar sorun var, bu yazılanlardan çok daha önemli, düzelte düzelte neleri düzeltmişler... BÖyle giderse, pvp evolutin, yeni zone'lar yeni dungeon'lar kim bilir ne zaman gelecek.

"The Beggar in Khemi will no longer give the chat bubble icon"

ya kim takar bu npc'nin chat bubble olsun ya da olmasın, tamam düzeltin bari patch notes'a koyma, çok büyük bir şey sanki, insan utanır be bunu düzelttik derken..

yeni çıkan bir oyunu oynamak zevkli ama bir yandan da ömür törpüsü be arkadaş...

oyun daha yürüyemeden yeni dungeon istemek hata zaten!
npc chat bubble'ını düzeltmek değil patch nota koymak hatadır
Sosyal ağlarda paylaş

necroyu bastan yaratmişlar ama bitirmişler iice. %25 oraninda nerflemişler aoe lerimizi falan. bekledigimiz gelişme buydu ancak ters bi gelişme oldu. zaten millet " bu sanırım bi şaka" falan diye yazmış hep:) neyse necroyu lvl 77 de bırakan ilk kişi oalcam sanırım:/ bastanda kasamam hiç sanırım acc yu kapatmak en iisi...
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
necroyu bastan yaratmişlar ama bitirmişler iice. %25 oraninda nerflemişler aoe lerimizi falan. bekledigimiz gelişme buydu ancak ters bi gelişme oldu. zaten millet " bu sanırım bi şaka" falan diye yazmış hep:) neyse necroyu lvl 77 de bırakan ilk kişi oalcam sanırım:/ bastanda kasamam hiç sanırım acc yu kapatmak en iisi...

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=101581

değişik bir bakış acısı getirmiş
Sosyal ağlarda paylaş

jungle alta doruda okudun sanırım:p neyse o elemana katılan da var şiddetle karşı cıkanda ama benim bildigim zaten br cok feat kullanışsız idi. az cok archmagus ve blood arcanist ile iş apiyorduk ki onlarıda nerflemişler %50 oraninda. adam yazmiş 600 dmg verirken 300 lere düştü diye. ben denemedim henüz gerçi. pss bi artırdılar dmg ini şimdide düşürmüşler fazlasıyla. sonucta bizim oyunda en cok kullandıklarımızı oldukca fazla düşürmüşler bizi ilgilendiren bu. yani crit olunca bilmem kac bin dmg veren classlar dururken bizimkini yediler ne diim:)

her neyse ben deneyemedim henüz patch cok yavas iniyor nedense peh ama bir cok insan cok mutsuz souncta bende denicem baktım bariz zorlanmaya basladım ne işim olur heh acarım bi demo bayarsam hep bırakırım:p
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben iyi oldu falan manasında yazmadım,anladığım kadarı ile class ı nerdeyse tamamen değiştirdiler ve böyle durumlarda ileri lvlde olan kişiler doğal olarak alıştıkları şekilde dps yapmaya çalışır,ewt bazı şeylere nerf getirmişler ama bazı şeyleri artırmışlar demek için verdim o linki,yoksa nerf yedi yada yemedi bilemiyorrum maksadım sadece başka bir acıdan bakan bir post linki vermekti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...