Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yarın saat 10.00'da sonuncu splash screen gelecek değil mi ? Yoksa Pazar günü mü sonlanacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xo said: 4 olsun daha iyi, çıkmasın hemen fsd. Ahaha. ahah. aha hah -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baalzebub said: tikla http://img180.imageshack.us/img180/3352/1214568512447ec4.jpg bunun büyük hali var mı? çok güzel wallpaper olur her birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 d3 olsa sızardı bence önemli bişey çıkmaz burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sızdı zaten ? arka sayfalarda bi yerde var, insiderlerden alınan haberlere göre diye bi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Starcraft 2 sizdi mi? Hell It's about time i gorene kadar kimse bilmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lan 10 sayfa önce dedim Tyrael die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kaynadı o kaynadı ben daha once soledım cerndekı deney oldu zamanda gerı gıttım soledm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tyrael... Bosss ANAAAAAAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tyrael yatmadımı world stone'u pörtletince çok merak ediyorum açıkçası d3ün hikayesini bütün prime evillar öldü tyrael sanırım öldü e ne kaldı geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi su olmedimi bu olmedi mi diye soran insanlara bayiliyorum. Hic mi kitap okumadiniz film izlemediniz, her zaman bir sekilde portletiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tyrael onu kırınca heaven/hell arasındaki kapı açılmış, mevzu patlak vermiş olmuyormuydu ? o zaman BAYA baya tyrael kesicez, cennette melek kovalıcaz zuaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tyrael olalim, dunyayi yikalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kapi asya da acilmis bu oyunda. Bu sebeplen (ve blizz in en onemli musterilerini mutlu etmek icin) Progamer class i var oyunda. Kucuk koreli bi cocuk olarak basliyosunuz micro skilleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 allah baba kızar = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hmm o zaman guild niyetine de, 40-50 kisilik odalar olur, ooda kurariz arkadaslarla birlikte kaliriz filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 baalı kestikten sonra kapıya fırlatıyodu galiba her taraf patlıyodu bizde portalla harrogatha dönüyoduk sanırım şimdi orda tyrael ölmedi cehenneme geçti oradan falan diye bağlayabilirler de sanmıyorum ya tyrael ihanet etmez bize,yoksa eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 belli olmaz bunların işi. bak arthas'a babasını katletti gözümüzün önünde, şimdi geldi bize kafa tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tekrar rakanishu koymazlarsa ama ayip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Act3'teki zibidileri koymasınlar da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 of ilk oynadığımda nası delirtmişlerdi beni zıplayıp zıplayıp vuruyolar falan sonra vurup vurup kaçıyolar aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bone said: Baalzebub said: tikla http://img180.imageshack.us/img180/3352/1214568512447ec4.jpg bunun büyük hali var mı? çok güzel wallpaper olur her birinden yok maalesef. keske olsaymis, son 2 resimden cok guzel wallpaper olur gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kötü olma şansıda versinler bari, ben Wirt in diğer bacağı almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aman yanlış bacağı vermesinler de =p wirt'in bi bacak da hellgate london da falan çıkıyordu sanırım. efsaneleri devam ettirirler heralde, rakanishu olsun, akt 3 deki manyak pigmeler olsun, akt 2deki radament tarzı elemanlar olsun. d3 olsun. hadi be = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lancelion said: zaten sc2 çıkacak, onun açıklaması diyor millet. sen sus bi kere imzan bile hatalı "Im blind not deaf" olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar