Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 acgur said: Hepimizin istediği olsun, D3 ve SC MMO'yu aynı anda duyursunlar. Millet birbirine girecek yoksa. Beklentiler büyük. öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum sonuçta WOTLK çıkarırken WOW'a yatırım yaparken yeni bir MMO duyurup insanların wow hakkındaki heveslerını kırmazlar, böyle birşey yaparlarsa gelecek oyuncuları kaçırırlar. d3 başka bi nane yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 master.css editlediler. @charset "utf-8"; /* (c) Blizzard Entertainment 2008. All rights reserved. */ body {background:black;margin:0;padding:0;font:11px/14px Arial, Helvetica, sans-serif;} a,a:active,a:visited {color:white;font-weight:bold;text-decoration:none} a:active {outline:none;} a:focus {outline:none; -moz-outline-style:none;} /*.tundra {background:url(_images/04.jpg) no-repeat 0 0} */ .clickthru {background:url('_images/ctbg.gif') repeat-x 0 0;} /*.cold {background:url(_images/16.jpg) no-repeat 0 0} */ .clickthru .link {background:url('_images/ctbg.jpg') no-repeat 50% 0;text-align:center;height:29px;} .clickthru a {line-height:29px;padding:0 15px 0 0;background:url('_images/link.gif') no-repeat 100% 50%} /*.cavern {background:url(_images/15.jpg) no-repeat 0 0} */ .icefield {cursor: pointer; background:url('_images/ice5.jpg') no-repeat 50% 0;height:963px;text-align:center;} /*.harbinger {background:url(_images/08.jpg) no-repeat 0 0} */ .icefield a {display:block;height:55px;width:110px;position:relative;top:890px;margin:0 auto;} .footer {text-align:center;padding:0 0 30px 0} /*.icy {background:url(_images/23.jpg) no-repeat 0 0}/.. */ .footer a,.footer a:active,.footer a:visited{color:#083f53;font-weight:normal} .footer a:hover {color:white}/* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .evilpenguin {background:url(_images/42.jpg) no-repeat 0 0} */ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kac nokta var o arada onceden yoktu onlar. o noktalarda bir gizem var bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 67'ydi toplamda. Blizzard Fan Art bölümünde 67. resim Diabloydu :) Sonra değiştirip 56 yaptılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Asteroth said: Bariz Protoss ya. Dedim o kadar Phyx'e dinletemedim. sonra forum insanı nasıl katil edebilir derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben halen lost vikings teorimin arkasindayim... sddfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 diablo 3 fanları hayal kırıklığına uğradı diye üzüldüm :) gözlerden diablo değil protoss çıkacak gibi gözüküyor. tabii fake atıp lich king'in de çıkması muhtemel. buzlu buzlu bakışları var. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 diablo 3 fanları gaza geldi sen üzüldü diyosun ama olmadı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 diablo da olabilir, belli olmaz. kim demiş diablo soğuk mekanlarda hayat bulmaz. önyargılı olma bone tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 burdan demek istiyorum ki... HEY BLIZZARD, MY DICK.... SUCK IT! eger protoss cikarsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi boş muhabbetler dönüyor, blizzard yeni bir oyun açıklayacağını offical olarak duyurmuş durumda wow varkende sc online çıkmayacağına göre, üstüne bu kadar spekülasyon a yol açtıklarına göre diablo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cidden ha diablo 3 işte sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SC konulu aksiyon oyunu cıkar nolucak. Ghost'un yenısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mekanın buzlu olmasının wotlk ile falan alakası yok ki direkt firmanın ismi ile alakalı, blizzard. bu bağlamda kimse diablo ile ilgisi yok diyemez, oradan ajdar'ın bile resmi çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yeni oyun diyor, hydra diyor, ne diablo ne sc ne wc çıkar umarım. Artık yeni bir şeyler üretme zamanları geldi bence. Seri seri nereye kadar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 cool eyes bende böle göz isterim lan, protoss - lich king gözleri aynı netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://www.wowinsider.com/photos/june-2008-splash-screen-speculation/886527/ arthas diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ortadan protoss, yandan tauren öbür yandan da diablo çıkacak, altta da BLIZZARD ENTERTAINMENT HEDE FUARINDA SIZI BEKLIYOR gibi bişeyler yazacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 wowinsider'da cok guzel hazırlamıslar. buzun arkasındakinin kesinlikle arthas cıkacagını dusunuyorum ben, wotlk release day acıklanır bu splash screen ile. yeni duyuracakları oyun da lost vikings olabilme ihtimali d3'den daha fazlaymıs gibi geliyor bana, lost'taki sayılar yuzunden. bu heyecanın arkasından diablo 3 e iliskin hicbisey cıkmazsa cok buyuk hayal kırıklıgına ugratır blizzard beni. aglamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sadece senle kalmaz hayal kırıklığı toggie :) Sayıları ciddi boyutlara ulaşan Diablo Fanleri var. Geçen sene baya bi patladılar, bu sene de aynı olursa, Blizz PR'da ciddi yara alır. Ayrıca, Diablo gibi bir sequel şansın varken, sen gidip Lost Vikings'e yaparsan, komik duruma düşersin, bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lich king'e arthas diyen sitenin savına güvenmem acıkcası. gözler benziyo ama sadece benziyo, ama protossla tam uyuyo gözler, gözlerin ortasındaki cıkıntı gözlerin altındaki emlacık kemikleri hatta az buz belli olan dokusu bile protoss derisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lost sayılarının bir ilişkilendirilmesi gerekiyor bence. Lost Vikings değilse, "Tyrael is lost" ile ilgili de olabilir, ustte bi yerde alıntılamıstı birisi o konuyu da. Garip bi teoriydi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lost rakamları, denk gelen harfler ve penguin bence ikinci planda kalıyor. Splash'tir önemli olan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 son 2 rune'ude cözemedik aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Büyük kesim Pax Imperia ve Viking Pusulası üzerinde duruyor. Gerçi çok katılmıyorum çünkü Pax Imperia ile Blizz'in fazla alakası yok. Evet bir resim ile çok tutuyor ama Blizz o oyunu cancel etti. Viking Pusulası da rune temasına uyuyor ama ne alaka. Bir ton şey çıkar arasan neti biraz kasıp. Son 2 rune'da ciddi garip davrandı Blizz. Eğer 4. rune mesela Pax Imperia ise, neden Blackthorne değil? Ki Blackthorne resmen baştan sona Blizz IP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar