Catzee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pekaziz said: Şöyle bir resim var: Paint'te renkleri ters çevir dersen öyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tamam da birşeye benziyor mu acaba? Elemanın teki bu resim için Diablo'da bir mekan filan demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben buz resmini D2'deki bölümlere bağlamak yanlısı değilim. Sonuçta Blizzard kar fırtınası demek. O tarafa uyuyor yani. En son verdiğiniz kırmızı renkli resmin benzerleri de geçen gün verildi. Herhangi bir resim işleme programında renkleri negatife çevirince o hale geliyor. Çıldırtacaklar ama artık. SC MMO'yu duyurun artık be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Son rune ile ilgili şöyle bişi buldum bende ama yok daha neler demekte geçmedi değil içimden. :) Project Revolution - Starcraft to Warcraft 3 Total Conversion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 suna da benziyor :D SC cikarsa giderim blizzin kapisina tas atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben de gelirim taşlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bi oyun için bu kadar heyecanlanmamıştım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kapının önüne geçer kalkan olurum valla. Hatta sizi zopaylan govalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Diadan o resim fanart ama, fake D3 box olarak yapılmıştı 1 - 2 sene önceç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 biliyorum oylesine koydum :) andiriyo ama biraz. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Cow Level da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fikir yürütmeleri senaryoları falan hangi sitelerden takip ediyosunuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sc2pod.com var diablo yandasi. ama su son update ile ilgili birsey yazmadilar halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 said: With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008. With that in mind, we would like to invite Diabloii.net readers to submit their questions for us to ask Blizzard. This is extremely exciting for all of us here at Diabloii.net. For the past 10 years we have been supporting the Diablo community and to have something completely new to sink our teeth into is fantastic. We will be at the show on Saturday for the announcement and also the press conference which is directly after, so expect reports from the show floor live, interviews and much more. T U N D R A (04.jpg) 0 1 2 3 4 = T and R G L A C I E R (15.jpg) 0 1 2 3 4 5 = L and E I C Y (23.jpg) 0 1 2 3 = Y and I C O L D (16.jpg) 0 1 2 3 4 5 6 = O and L With these letters, you can create TYRE_L I_ LO__. What we are looking for is: Tyreal is Lost. If we fill this up with: S N O W (08.jpg) 0 1 2 3 4 5 6 7 8 = S and S T H A W (42.jpg) 0 1 2 3 4 = A and T We get the remaining letters for Tyreal is Lost, and it corresponds with the Lost Numbers. Is this the solution? Time will tell." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://wowriot.gameriot.com var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu bi protoss iki gözük ortasındaki cıkıntıya bakın bide en son sc2 icin cizilen protoss concept artlarına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu arkadaki tip ciddi ciddi tyrael olmasın? gerçi o herifin gözleri falan var mıydı, karartı birşeydi o sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Valla benim bundan çıkardığım tek şey var, Blizz gayet bekletecek bizi pazar gününe kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 toss o toss, yarın iyice cıkıcam elemacık kemikleri bildiğin toss olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bencede protoss gibi hmm da iyice karıştı olay lol zeratul a bakıyoruz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence blizz diablo3 forumlarını hazırlamıstı onceden, milletin bunu farkettigini gorunce hemen diablo 6, wc3 ghost gibi dalga geciyorum ayagına yattı. gozler kimin gozleri belli değil, butun oyunlara uygun durumda su anda ama eger d3 gelmezse blizzard'ın ta sulalesini ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Hepimizin istediği olsun, D3 ve SC MMO'yu aynı anda duyursunlar. Millet birbirine girecek yoksa. Beklentiler büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 starcraftçıların beklediği bir oyun var en azından :( 7 yıl oldu diablo 2: LoD'dan bu yana, insaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya harbiden sc2 geliyo iste, daha ne istiyosunuz. ben hala d1 oynuyorum burda off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bak Blizzard oku burayi, Diablo 3 gelmezse kapindayim diyorum. Ona gore. Akilli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar