Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tassadar mı ne vardı protosslarda, ona benzettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 eeh be kardesim ya ne ki simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 http://us.media.blizzard.com/232309/_images/42.jpg Hadi bakalım losttan devam bu seferki sayımız 42 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Lich King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 zeolot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 /*.harbinger {background:url(_images/08.jpg) no-repeat 0 0} */ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya lich king (ki sanmıyorum) ya da MMO StarCraft. Şu resimden sonra Diablo 3'e nasıl bağlarlar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aynı göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2 rune birden mi çıktı bana mı öle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bariz Protoss ya. Dedim o kadar Phyx'e dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 oyoy evet lich king birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 D3 diilse bırakıyom wow u kapatıom hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SoulCube said: aynı göz ilk bakışta öyle geliyor ama dikkat edince, gözlerin geliş açısı farklı, çok dik diyebiliriz, o yönden diablo'ya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ya ben CSS dosyasında ayaklarını gördüm, siz nası surat çıkardınız? 42 nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 farkındasınız di mi şu anda öle bi yaptılar ki, 3 oyuna da yorulabiliyor resim :D :D adamlar inanılmaz gerçekten ya. saygı duydum şu anda daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kartanesi ve bi şey daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Pislik ama yaptıkları.. İnşallah gidip WotLK Teaser çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Catzee said: Lich King Tekrar ediyorum, bariz Lich King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tepede carpisan iki roket bile olabilir onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bu arada Blizzard hata yapıp ilk 42'yi koymuş, lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Starcraftın gözleri değil, ha modifiye ettik derlerse kimse bişey diyemezde bence sc nin gzleri değil o. Lich King'in iki gözünün araısndaki V ile yeni çıkan resmin V si benziyor bu bağlamda wotlk olma şansı bencede çok yükseldi. D3 yada wotlk diyorum artık ben ama neden D3'ten emin değiliz ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gangren said: Ya ben CSS dosyasında ayaklarını gördüm, siz nası surat çıkardınız? 42 nerden çıktı? Valla ben direk tek tek sayıları denedim. Hatta 1den 100e kadar yerimi dosyası hazırlamıştım tek tıkla 100 sekme açılyor :D ordan buldum. Sondan başa giderken 42yi linkledim, sonra 8de bir resim daha çıkınca dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 FreEmoon said: Valla ben direk tek tek sayıları denedim. Hatta 1den 100e kadar yerimi dosyası hazırlamıştım tek tıkla 100 sekme açılyor :D ordan buldum. Sondan başa giderken 42yi linkledim, sonra 8de bir resim daha çıkınca dumur oldum. Babam bu yaptıklarını duysa, git ders çalış boş boş işlerle uğraşma derdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 simdi D3 un cikmasi olayina inancim dustu biraz. WWI reklami cikar belki de, d3 u hic aciklamayadabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar