Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca yapılmakta olan ve şimdilik Next-gen MMO diye anılan oyun Diablo evreninde geçmiyordur. WoW'dan sonra Orta Çağ temalı bir MMO daha yapmak için beklerler diye tahmin ediyorum. Zaten çok popüler olan SC evreninde geçecektir. Yahut yepyeni bir fikri mülkiyet yaratacaklardır.

Gerçi D3 olacak gibi görünüyor ama umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
SC2'nin üstüne bir de expansion geleceğini varsayarsak, Next-Gen MMO dediklerinin SC temalı olması bence çok zor.

aslında mantık tam tersini söylüyor. 2001'de açıkladı blizzard wow'u. 2002'de w3 çıktı, 2003'te w3 expansion, 2005 şubatında da wow.

yine aynı mantıkla gidersek, sc2 2009 başı çıkacak, 2010-11 arası expansion çıkarabilirler. şu anda açıklayacakları bir universe of starcraft'ı da 3-4 sene sonra 2012'de ancak çıkarırlar

tarihler aslında tam uyuşuyor :D

ama %90 diablo çıkacağı için kendimi gaza getirmiyorum hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
Gangren said:
SC2'nin üstüne bir de expansion geleceğini varsayarsak, Next-Gen MMO dediklerinin SC temalı olması bence çok zor.

aslında mantık tam tersini söylüyor. 2001'de açıkladı blizzard wow'u. 2002'de w3 çıktı, 2003'te w3 expansion, 2005 şubatında da wow.

WC3 daha önceden açıklanmıştı ama :p

Ve ayrıca 2001 yılında açıklanan WoW değildi hatırladığım kadarıyla, Warcraft Adventures'tı. Şu LoD CD'sinde olan, Thrall ve Blackmoore'u cartoon olarak gösteren oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
sabonis said:
Gangren said:

WC3 daha önceden açıklanmıştı ama :p

Ve ayrıca 2001 yılında açıklanan WoW değildi hatırladığım kadarıyla, Warcraft Adventures'tı. Şu LoD CD'sinde olan, Thrall ve Blackmoore'u cartoon olarak gösteren oyun.

99 sonuna doğru açıklandı w3
2001'de wow açıklandı
2002'de w3 çıktı

2007 sc2 açıklandı
2008 universe of starcraft açıklanabilir
2009 sc2 çıkacak

trend görüyorum :D :D

ayrıca hayır, 2001'de açıklanan wow idi, warcraft adventures değil :)

dediğim gibi %90 diablo çıkacağından dolayı hiç bir gaz yok üzerimde. keşke olsa diyorum, ve sırf keşke için %10 ihtimal veriyorum. yoksa %99 falan hatta diablo
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
acgur said:
Az kaldı, birazdan o gözlerin Zealot'a ait olduğu ortaya çıkacak.

Bence, SC2 announcement olsa bile Zealot koymazlar. Yani neden Protoss koysunlar ki?

Bunun Zerg'ü var, Terran'ı var.

Yeni duyuru SC2 olmaz zaten bence. SC MMO olur diye umuyorum. SC2'nin hazırlandığı zaten biliniyor. Bu kadar kasıp insanları meraklandırmazlardı.

Büyük bir bomba geldiği kesin. Ya SC MMO, ya da D3.

Yine de D3 olma ihtimali daha fazla tabii.

Çok merakta bıraktılar bizi off...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...