sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Giovanni said: Abi illa leak oluyordur da adamlar sonucta asla bilinemez havasini yaratmislar simdi mesela birileri 1 ay once d3 cikacak deseydi gercek diye ciddiye alir miyiz ? valla starcraft2 bi anda ortaya çıktı herkes şok oldu. adamlar çok iyi beceriyo işi... hayır yani düşünüyorum ben blizzard'da sc2 üstünde çalışıcam, yakın arkadaşlarıma falan sölemicem vs. içimde patlar yav :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Acaba 4 saat sonra ogrenicek miyiz ne oldugunu?......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sabonis dusun soyledin ve sein soyledigin anlasildi. Imzaladigin disclosure agreement ile tum evini, parani, herseyini alirlar, seni de bi daa calistirmazlar. Hrifler diablo yapiyolar ama asil iblisler avukatlar :D (avukat biri varsa kusura bakmasin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 volfi genemi burdasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 7/24 Blizz nobeti ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lanet olsun uyucaktım ve bu topici gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kaldı 3 saat ve 2dk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dun gece ofiste uyumustum zaten, blizz le ayni saatteyim ben, saat daha aksam 9 burda bugun evdeyim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o zaman update sonrası neyle karşılaşacağınızı söylüyorum, süprizi bozmak huyum değildir ama yazık sizede beklemeyin. suratta çakal gülüşü, buzlarla kaplanmış bi diablo çıkacak buzdan hüshds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 daha iki sey var cikmaz diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Starcraft MMO isterüüük! Ama D3 çıkacak muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 gözleri gözüktü abi daha nesi gözükecek ki 2 update? burnu mu çıkacak bu update yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 2 update olabilir penguenin 2 parcasi daha var mor resmin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o goz falan degil yani olabilir ama olmaya da bilir. Zealot da olabilir :) tease ediyolar iste, beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ordan da penguen çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 zealot çıksa nası mutlu olucam belli diil var ya. diablo, hack and slash bi yere kadar yani. veya diablo'yu daha rpg'leştirip yapıcaklarsa çıksın diablo3 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yaptigin trolluktur valla, kimse yemez insallah. Diablo RPG degil mukemmel hikayeli hacknslash dir, oyle sevdik biz. RPG isteyen Baldurs oynadi Diablo varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SC olmasi pek zor ya, SC 2 yi acikladilar gecen sene. Diablo fanlari kaldi bir acikta (bizim gibi :)) bizi kollasinlar bu sene de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Icimdeki fanboyu cikartiyosunuz disari.... DIABLODAN IYI OYUN VAR MI BABA!!!???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 DIABLODAN IYI OYUN VAR MI BABAAA ... canim UO oynamak istiyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ehehe o ben diildim ama icimdeki fanboydu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Starcraft MMO olsun lütfeeeeeeeeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Olmasın, aynı anda 2 MMO nasıl oynayacak millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 5. rün lost vikings olcak :p az kaldı bakalım ne çıkcak d3 veya yeni bişi bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sc mmo çıkana kadar 3 senede, wow zaten biticek :D ayrıca hack and slash tamam güzel hoş da, nereye kadar nereye onu söleyin bana :D troll'lük diil hakkaten yani neyse zaten %90 diablo3 olduğundan boşuna tartışıyoz orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar