Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Minerale benziyor zaten bir nevi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 auir da minarelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 csi: northrend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahahaha gife diablo 3 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bleda gevur da restraining order diye bisi var, sana ondan veriyorum bi adet, uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://img131.imageshack.us/img131/2024/ice1copymq8.jpg beta da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bilmezmiyim volfied :D Bu arada sc2 forumlarında 2 şey okudum. 1. cisi "Bu resmi ilk gördügümde aklima gelen ilk şey dişi bir protoss un vajinası olabilecegiydi" (buna çok güldüm) 2. cisi "Blizzard Splash screeni eski veya açıklanmış oyunlara eklenti yaparken degil yeni oyunlar açıklarken yapıyor sadece bude Wotlk olması ihtimalini eler" yazmış Olurda 2 cisi dogruysa (1cinin dogrulugunu düsünmek dahi istemiyorum) 4-5 post üstte ettigim laf çok pis içimde patlayabilir d3 ün açıklanmasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 noooolur diablo 3 olsun lan. hatta diablo 3 olsun sokağa çıkıp ömer üründül gibi garip sesler çıkarıcam :( http://www.sc2pod.com/gallery/screenshots/?id=362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 2. si direk 1. sini de eliyor yalnız o mantıkla. insallah d3'tür, yarın okula takla atarak giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 blizzard geleneksel wwi'yi 29-30 haziranda pariste yapacak. diablo 2 ve ek paketi de 29 haziranda çıkmıştı ! diablo 3 geliyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla ben wotlk ile ilgili olduguna eminim. ayrıca hem wotlk, hem sc2 uzerinde calısırlarken diablo3 ü duyurmaları mantıklı gelmiyor. ama eger oyle bişey olursa harbiden acaip sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 orgazmik olurum d3 açıklarlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 okul uzatacağını bilsem de d3 olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 toggie said: lich king haberlerini hala duymadıysan bi zahmet bogaz koprusune alalım seni bone :) ne yazdığımı anlamakta yetersizsin, benim değil senin yapman gereken bir şey o. bir bak bakalım starcraft 2 sitesi sürekli güncellerken, lich king sitesi aynı şekilde güncelleniyor mu. aa ne ilginç di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yani %90 wotlk release date açıklayacaklar %10 d3 çıkmadık candan ümit kesilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hatalısın bone sc2 sitesi hiç yenilenmiyor. 1. Dikkat edersen geçen hafta forumlar aolan ilgisizlikten (mod babında) troller forumun .... koydu 2. Suanda Batch 40 var, siteye bakarsan hala batch 36 da kalmıs. Sc2 yi update ettikleri filan yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bone said: acaba sonunda lich king haberleri duymaya mı başlıycaz. inşallah. bakalım. bunu yazmışsın işte, site update'inden falan bahsetmemişsin ki. kim yetersiz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.sc2pod.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=260 :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oha yok daha neler. yanlış siteye bakıyor olmayasın? adamlar sürekli yeni ünite açıklıyor sitede. http://www.starcraft2.com/features/ Bir bak bakalım buraya en son ne zaman yeni bir şey eklemişler (17.6.2008) kaç tane birim açıklamışlar felan. hikaye ekliyorlar, video ekliyorlar, ünitelerin oyun içi görüntülerini, animasyonlarını koyuyorlar... demek hiç update edilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 amma teori kasmıslar hee, blizz'in bunları dusunecegini hiç sanmıyorum yani heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 toggie said: Bone said: acaba sonunda lich king haberleri duymaya mı başlıycaz. inşallah. bakalım. bunu yazmışsın işte, site update'inden falan bahsetmemişsin ki. kim yetersiz anlamadım. yeni haberleri kastettim orda. sen yetersizsin illa altyazı ile açıklama felan gerekiyor senin için. o postun toggie için versiyonunu yazayım madem: "lich king için yeni haberler söylemediler uzun zamandır. lich king'in internet sitesi epeydir update olmuyor. yeniliklerden bahsedilmiyor. death knight, lvl 80, siege, inscription dediler öyle kaldı. yeni bir şeyden bahsetseler de, oyun nasıl gelişiyor öğrensek." starcraft sitesiyle ilgilendikleri kadar wrath sitesiyle de ilgilensinler istiyorum kısacası. bak en son zerg için video çıkardılar, o da cgi idi. ancak wrath için çıkardıkları teaser trailer'den beridir bir video bile yapılmadı. cgi video istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 BEN NE OLDUUNU BULDUM! Frostmourne'un üzerinde 5 tane mi 6 tane mi ne rün var. Splashte de şu an 1 tane rün var. Zamanla bu rünlerin sayısı artacak, önce ilkini koydular, sonra ikincisini koycaklar. Bu Wotlk'nin çıkış tarihi için geri sayım gibi bi şey. Rünlerin teker teker gelmesi de, yeni gelen death knight sınıfının rünlerle büyü yapmasını temsil ediyo. İŞTE BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hot Job – Lead 3D Environment Artist Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments. Take a look at the job posting here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bone said: toggie said: Bone said: acaba sonunda lich king haberleri duymaya mı başlıycaz. inşallah. bakalım. bunu yazmışsın işte, site update'inden falan bahsetmemişsin ki. kim yetersiz anlamadım. yeni haberleri kastettim orda. sen yetersizsin illa altyazı ile açıklama felan gerekiyor senin için. o postun toggie için versiyonunu yazayım madem: "lich king için yeni haberler söylemediler uzun zamandır. lich king'in internet sitesi epeydir update olmuyor. yeniliklerden bahsedilmiyor. death knight, lvl 80, siege, inscription dediler öyle kaldı. yeni bir şeyden bahsetseler de, oyun nasıl gelişiyor öğrensek." starcraft sitesiyle ilgilendikleri kadar wrath sitesiyle de ilgilensinler istiyorum kısacası. bak en son zerg için video çıkardılar, o da cgi idi. ancak wrath için çıkardıkları teaser trailer'den beridir bir video bile yapılmadı. cgi video istiyorum. iyi de yeni haberler var wotlk için. bunun için ille de sitesinin yenilenmesini mi bekleyeceksin. ararsan bulursun wotlk hakkında her türlü bilgiyi. ilk iş olarak wow bölümündeki sticky'e bakarsın mesela. allah askına ne kadar takip ediyosun ki wow u? al bak burda da update'ler var, en son 12 haziran'da yenilenmiş işte ne var yani? http://www.worldofwarcraft.com/wrath/features.xml ama sen ille de resmi agızdan duyacaksın sunu sunu yaptık diye, baskalarının arastırmaları ilgilendirmez seni di mi? onlar yetersiz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar