Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki gözün arasında hissedilen şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu dışında bi başlık görünce aklıma geldi.

çok küçükken keşfettiğim bişey. iki gözümün arasına sivri yada metal bişeyi değdirmeden yaklaştırınca böyle gıdıklanma gibi hafif ağrı gibi zonkloma gibi bişey oluyor. bi kaç kişiye daha yaptım onlarda hissettiklerini söylediler. hatta kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum felan diye.

nedir bu? yapan yada ne olduğunu bilen var mı?

edit; olması için nesneyi yaklaştırma işinin başkası tarafından yapılması gerekebiliyor. sanırım göze girebilir korkusu yüzünden oluyor.
Mesaj tarihi:
hepimimizin kendi içinde şakraları var.
chi gücüne ulaşmak için şakralarınızı açmanız lazım.
arkadaşım doğru bir yolda ilerliyor.

Bilimsel Açıklama (Doktora Düzeyinde Bilgi Gerektirmektedir!!)

burun üst mukus endotermik şakrasını açmış. dışarı ısı veren reaksyon enerji şakran tepkimelerin otonom olduğu bölgedir orası simbiyotik granüllü endoplazmik redikululum un viskozitesinin arttığı bölge diyede tanımlanır SI birim sistemince.

Mesaj tarihi:
Gozunuzu kapatin. Sonra bir arkadasiniz ayni seyi yapsin size hissettirmeden, dokunmadan. Ayni seyleri hissetmiceksiniz cunku gozlerinizin ortasina dogru yaklasan birsey gormuyor olacaksiniz.
Mesaj tarihi:
-Cleglaw- said:
gözlerimi kapatıp denedim. dfgd gene ağrıyo. alakası yok gözle

Yaptigin seyi biliyorsun cunku. Bir arkadasin ya da kardesin falan yapsin.
Mesaj tarihi:
gözün odaklanmasıyla ilgili birşey olabilir. yani sinirsel bir durum. tabi sadece tahmin.

gözünü kapattıktan sonra olmasıda bi arkadaşın dediği gibi bir başkasının yapmasında fayda var. yapılan işlemi bildiğinden ve kendin uyguladığından psikolojik olarak kendini şartlıyorda olabilirsin gözün kapalıyken.
Mesaj tarihi:
mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum.

küçüklüğümden beri nelere yormadımki bu olayı. bi ara uzaylılar beni kaçırıp orama çip taktı, beni takip etmek için sinyal gönderdiklerinde hissediyorum sanıyodum. sonra bi ara ulan üçüncü gözümmü açılıyo dedim. ama rahatladım şimdi başkalarınada oluyomuş.
Mesaj tarihi:
Mal said:
mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum.

küçüklüğümden beri nelere yormadımki bu olayı. bi ara uzaylılar beni kaçırıp orama çip taktı, beni takip etmek için sinyal gönderdiklerinde hissediyorum sanıyodum. sonra bi ara ulan üçüncü gözümmü açılıyo dedim. ama rahatladım şimdi başkalarınada oluyomuş.

abi nasıl bi cevap bekliyorsun ermişsin falan mı diyelim?
sinirlerle ilgili refleks falan filandır.
  • Yeni Oluştur...