BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Colonization Pizza Tycoon Summer Games Bu ucunu yillarca her tatilde oynaim babamin 486 sx 25 laptopunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 GTA 3 ve vice city oynarsın o bilg ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Transport Tycoon Deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 heroes of might and magic III oynamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 x com serisi de güzeldir. worms oynanabilir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ehehe worms :D her türlü bilgisayarda oynanır. 3D olayı var ama o bişeye benzemiyo, denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 quake 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 solitaire hearts pinball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 prehistorik,jazz jack rabbit, crazy machines!!, SANITARIUM !!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 return to castle volfenşıtayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 need for speed 4: high stakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Volfied Volfied VOLFIED oynayabilirsin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu sene anfide hoca ders anlatırken volfied oynayıp projeksiyondan yansıtıoduk harika. volfied oyna bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 said: People agree. Volfied is the most action packed game of the last 20 years. -NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BonePART said: Bu ucunu yillarca her tatilde oynaim babamin 486 sx 25 laptopunda oha inanmıyorum. gerçekten bu kadar eski laptoplar var mı? resmini koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hakkaten nan, yeşil LCD ekranlı olanlardan heralde o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sanitarium. Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel oyunlarından biri ve hatta benim için birincisi. 7 kere bitirdim.1 yıldır bitirmiyorum, yine bitiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 CrayTotem said: Sanitarium. Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel oyunlarından biri ve hatta benim için birincisi. 7 kere bitirdim.1 yıldır bitirmiyorum, yine bitiriyim. (tu):)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mr_Hand said: need for speed 4: high stakes NFS 4'de olan çoğu özellik şu an yeni NFS'lerde bile yok. Bikaç yıl öncesine kadar NFS 4'u uzun süre silmemiş biri olarak düşüncelerini anlıyor ve tebrik ediyorum. +rep :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Benden de NFS4 e artı bir. Kariyer modu ve hasar şeysi andırgrandı falan sollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Lyvanna_Dolores said: (tu):)-DX( di mi? oynamayan yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 biri platform oyunları yazmış yukarıya bende birkaç oyun ekleyelim, makinende rahat çalışır.. Claw, Heart of Darkness, abe's odyssey, abe's exodus. bu oyunlar şahanedir. claw çerezlik olsa da diğerleri zorlar. bir de şey var unutulmaz, efsanedir. böyle görüp görebileceğin en absürt oyunlardan biri, NEVERHOOD! bunu kesin oynamalısın. adamlar cinematicler dahil oyunu tamamen kil ile yapmışlar, bilmem kaç ton kil kullanmışlar, stop motion'ın dibine vurulmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Civilization 2 yıllardır oynadığım hala vazgeçemediğim bir oyun 94'ten beri. Neverhood X-Com serisi Commandos NFS 3-4 XIII Shadow Watch Heroes of Might and Magic III Championship Manager 01-02 Championship Manager 03 04 StarCraft: Broodwar WarCraft III Runaway Monkey Island 3 Delta Force 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abe's odyssey evet böyle bir oyun vardı yeni hatırladım. demosunu 124 kere bitirmişimdir o kadar zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sensible soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar