Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kardeşim nedir bu ankaralıların çektiği yahu. evin önünde boşluğu bulan kuruyor 2 tane amfi bi de elektro saz. 7 8 saat sürüyor bi de. 3 kişi oynayacak diye tüm mahallenin beyin iptal oluyor o gün boyunca. şu anda kapının önünde var beynim dumura uğramak üzere. ntvde 2008 bikini modası var ona bile konsantre olamıyorum. belediye de izin vermiş bunlara. insanlık dışı bir işkence bu.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 nasıl ya bildiğin sokakta mı
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet sokakta. özellikle keçiören mamak taraflarında falan çok oluyor. hatta resim çekip koyayım becerebilirsem.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 polise şikayette bulun diyeceğim ama belediye hakkaten izin veriyorsa böyle bir olaya diyecek birşey bulamıyorum.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: sokak düğünleri candır aynen katılıyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bizim orda da yapan ayılar var malesef. Polis çağırıyoruz, geldiği gibi geri dönüyor onlarda
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 balkondan çekecektim ne çekion lan resmimizi yabancı adam derler die çekmedim asfkjkasf çok feci bi durum yaw. 10 saat boyunca en yüksek volümden hasan yılmazdan bile daha beter bi sese maruz kalmak. of.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ağbi saat 12'yi geçmediği sürece serbest bu tür şeyler. Kültürümüzün bir parçası, şehir dışında kır düğünleri yapsa insanlar daha güzel tabi de, herkesin parası karşılamaz o işleri.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dava et belediyeyi, nasıl benim iznim olmadan benim evimin önünü 8 saat boyunca bu şekilde meşgul edip beni rahatsız edebilirsiniz diye.
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ya evinin önünde 4 gün 5 gün yol çalışması yapıyolar, ne trafik akıyo ne beyin kalıyo. evnin yanına inşaat dikiyolar. işçiler sabah akşam türkü söylüyor, bu kaldı şikayet edecek di mi. :)
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 e adam da alt katta oturuyor bizim. bi de bu ilk değil. her yaz her hafta sonu mutlaka 1 2 düğün sünnet söz bişey oluyor. bir de hastası falan olan olunca çok kötü oluyor. bi de bunun neyini savunuyorsunuz abi direk insan hakkı ihlali. ben mecbur muyum 6 saat oyun havası dinlemeye. buna izin veren belediyeyi ben ne edem.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yemişim kültürü, bildiğin görgüsüzlük bu.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Baluu said: ağbi saat 12'yi geçmediği sürece serbest bu tür şeyler. Kültürümüzün bir parçası, şehir dışında kır düğünleri yapsa insanlar daha güzel tabi de, herkesin parası karşılamaz o işleri. Parası mı kaldı artık bu işin yav, sokaktaki düğüne yapacağı masrafın üstüne az bişey daha koyup 400-500 kişilik bi yer tutabilir. Her yerde mahalle arası düğün salonu var anasını satayım şimdi.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yolu kullanalım diye yapıyolar. Gelini de kullanabileceksek yapsınlar.
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ekmek said: Yolu kullanalım diye yapıyolar. Gelini de kullanabileceksek yapsınlar. çayı püskürttüm monitöre huahauyhh
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 düğün saolnuna alışamadı insanlar. ben çok düğün biliyorum adam hem düğün salonu tutuyo hem de sokak düğünü yapıyor. bazı ritüelleri düğün salonunda yapamazsın. ayrıca in iki dön abi, içkiliyse al bi kaç iç. ben şurda oturuyorum de. yemeklerden ye. güzel şeyler bunlar
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: düğün saolnuna alışamadı insanlar. ben çok düğün biliyorum adam hem düğün salonu tutuyo hem de sokak düğünü yapıyor. bazı ritüelleri düğün salonunda yapamazsın. ayrıca in iki dön abi, içkiliyse al bi kaç iç. ben şurda oturuyorum de. yemeklerden ye. güzel şeyler bunlar asosyal insanlarız biz bozar böyle şeyler :) ne kadar sallarsan salla yine damlar donuna diye sözleri olan bir türküde mi oynıcam bi de. aha adam elektro saz cendere çalmaya başladı. oo büyük kabileyetmiş bu adam.
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gerçi doğru benim aklım kütahya düğünlerine gitti. ankara havası bayar hakkaten :D
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ankaralı turgut yokmu? paso çalınıyodur şincik, in 2 göbek te sen at.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aga çalgıcıya göre değişiyor işte durumlar. Kimi var döktürüyor. Ama saat daha erken :)
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oo dekolte ftw. üst kattan izlemek de bi başka güzelmiş.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ankaralı {isim} insanları sanatçılarının hepsi arkada sabit bir loop ve önde değişik sıradışı sözler ile müzik yapmakta sanırım. Yıllar önce biri o loop u bulmuş, hala devam ediyo.
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 anacım küçükesattayım orda bile oluyo 2-3 haftaya bi, geçen sene hemen bitişikteki apartmanın bahçesinde bişiler yaptılar, polisi aradık fifi, neyse sabır ya sabır dedik gece 10 da kestiler müziği eşşoğlueşşekler
Öne çıkan mesajlar