Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icq kullanımı

karakedi

Öne çıkan mesajlar

işkenceden beter oldu. www.proxy4free.com adresinden roxy bul, ayarları yap sonra login et. evden kullanamaz oldum resmen icqyu. yokmudur budur dogru dürüst bir çözümü? bir program yükleyelim bişiler yapalım düzelsin cidden msn3 geçecem böyle giderse.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

www.icq.tedavisi.com var hocam..
orda sağda proxyler var genellikle çalışıyorlar..
ben ordan bir tane buldum kaç gündür aynı proxy kullanıyorum..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 14 February 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Miranda , trillian gibi programlar icq serverlarına proxysiz bağlanabilio diolar ?

ı ıh, onlarda da yine mecburen proxy kullanıyosun. en azından miranda da öyle
ama icqdan yine kat kat iyi o ayrı[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

bulursanız icq 2002 i kullanin eski ama sonra çıkan hepsinden en iyisi
format attım
icq 2002 yükledim
20 küsür gündür kullanıyorum ayn proxyi
pro da 2003 te falan kendi kafasına göre şeyler yapyo çünkü arada sfırlıyo proxyleri aynı proxyi bulman zaten zor 2002 bence çözümü[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2002b kullanıyorum belki 2 yıldır. Hiç sorun yaşamıyorum. Tavsiye ederim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

go.icq java olduğu için falan yavaş açılıyo...
hiçbi özelliği yok sadece konuşuyosun infona bile bakamıyosun doru düzgün
zaten bende java yarım yüklü olduu için açılmıyo o başka
proxy.ttnet.net.tr ve nurper.cu.edu.tr arasınd deiştire deiştire kullanıyorum ben proxyleri biri olmassa dieri oluyo çok kasmıyo yani ne biiyim bu proxy ayarlarıyla haftada en fazla 3-4 dk uraşıyorum ikisinin de portu 8080 bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...