dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 tamam kitlendi konu. kimse bişi yazmasn artik bu konu tarihin tozlu sayfaları arasına karışsın. zaten uzasa da bisey degişmicek. herkes yıllardır yaptıgına devam edicek. sora da "neden kız arkadasm yok benim ya" topiklerine teselliler yazicaz her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 son postu dunno atınca resim geldi sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 beğendiği halde yaklaşmaya cesaret edemeyenler olduğu gibi beğendiği halde yaklaşmaya gerek görmeyenler de olabilir o bakıp gidenler arasında. neden kız arkadaşım yok diyenlerin bundan başka problemleri de olabilir, tek tip erkek yok, bunlar çeşit çeşit oluyo ;) buna he de, anlaşalım kilitlensin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o diil de neden benim kız arkadaşım yok ? ema dan bu sorunun cevabını bekliyoruz. lol tabi ben orada birinci tekil şahıs sadece. fizban kişisini simgelemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani o foruma da mesaj atsın diyosun Ema bence de atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 türk erkekleri çok rerörerö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Emaleth said: buna he de, anlaşalım kilitlensin. :) deişse guzel olur demekle beraber katılıyorum. kitlensin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 neden kız arkadaşım yok benim yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sizi dier topie alalim kingpin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Laraken said: türk erkekleri çok rerörerö. +1 kingpin said: neden kız arkadaşım yok benim yaa:( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingpin said: neden kız arkadaşım yok benim yaa :( İmzan emo bir kere. Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar falan olsa, bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 xae bende bu emo geyiklerini anlamıyorum. samimiyim. nedir lan bu? emo emo. iki üç tane yeni jenerasyon bebenin kendine benimsediği özentilik kokan bi akım yaşama tarzı değil mi? e biz hiç mi acı çekemicez ulan? darladım valla. hemen emo damgası yapıştırıyorsunuz. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ERKEK ADAM ÜZÜLÜR MÜ LAN? lem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bu samimiyet nedir arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingpin said: xae bende bu emo geyiklerini anlamıyorum. samimiyim. nedir lan bu? emo emo. iki üç tane yeni jenerasyon bebenin kendine benimsediği özentilik kokan bi akım yaşama tarzı değil mi? e biz hiç mi acı çekemicez ulan? darladım valla. hemen emo damgası yapıştırıyorsunuz. çok ayıp. hisli, içli, üzülmeye yatkın olmak bu ara baya uncool, xae onu diyor sanırım. şair burada emoyu sadece bir günümüz modasının adı değil, o ruh halininin de günümüzdeki adı gibi olarak kullanmış. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben şaka yapıyordum yalnız. I hate to break it down to you =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hayatın en hüzünlü anı; mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde artık hıyar yetiştirdiğini anladığın andır. bak bu daha cool. patlıcan da olur hıyar yerine. variable değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Şeftali iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o iyi tabi, üzülmek niye ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 güzelim sözü de bok ettiniz, bravo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 geç de olsa benim de mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingpin said: güzelim sözü de bok ettiniz, bravo :P Yalnız laraken'in dediği daha güzel oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sly-One said: geç de olsa benim de mesajım olsun.mesela bu adam kız kezse gider tanışır. öyle de bi adamdır. ben de baltalarım. ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hıyar önemli bi sebze, çoban salatasında rolü büyük. şöyle garbıç modlarına yetki verseler, biz topiklerin gidişatına göre kendi bölümüze çekelim. çok daha tatlı olur. mesela ben bunu taşıcam şimdi, taşıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yedi o yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar