KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İyimidir sizce?Gidenler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.İstanbul/İncirli şubesine gidilmesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Eğitime açsan daha sağlıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hmm doğru haklısın.Kişisel bi konu diye buraya açtım ama modlar taşırsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dershane de pek bir işe yaramayan bir enstitu bence. Kendi tecrübemden söylüyorum yani, hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İçeriğin çok kişisel olmasından dolayı cevap veremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dershanelerin kisisele acilmasina neden olacak taraflari kesinlikle onemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben 4 sene FDD'ye gittim, amacın karı kız ise git, eğitim ise gitme. FDD daha kısa bir şekilde özetlenemez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 FEM'e git. FEM iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aslında sene içerisinde "dersaneden bir kıza vuruldum, açılamıyorum" türünde topic açılacağından gayette kişisel bir konuymuş, şimdi daha iyi anladım durumun ciddiyetini. Sen Uğur'a git, kızları daha güzeldir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Slat said: Ben 4 sene FDD'ye gittim, amacın karı kız ise git, eğitim ise gitme. FDD daha kısa bir şekilde özetlenemez herhalde (tu) lanet olası gaziosmanpaşa daki dershanelerden birini seçmiştim. fem de erkek kız ayrımı vardı, dolayısıyla testesteron oranı yüksek bi dershaneydi. koridorlara koku sinmişti artık. e bu öğrenciler final çıkışına gidip orgazm olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi bütün öğrenme isteğimin içine ettiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bence fdd iyidir bende oraya gitmiştim eğer calısırsan hakkını alırsın ha karı kız kesmeye gidersen zaten bana yararı olur diye bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hem fbm'ye hem final'e gittim fbm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fede said: FEM'e git. FEM iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar