GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Masquerade said: Kombine iptalleri başlamış. Arkadaşa xxx no'lu kombineniz iptal edilmiştir. bilginize. EGM şeklinde mesaj gelmiş. Yasal olarak böyle bir hakları var mı? iptal edilenler biraz akıllıysa tazminat davası açar! kesin ve net hakları yok böyle bir suç yok çünkü olay mahkemeye taşınırsa gs kulübü tazminat öder. kombinesi iptal edilen tanıdıkların varsa bırakmasınlar peşini, yasal hiç bir dayanağı yok iptallerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ıslıkların yogunlastıgı sırada stad zaten kapkaranlıktı. ıslıklayanlar da oyle 20-30 kisi degil. bildigin stadın yarısı ıslıkladı. hadi bu yarının yarısı ordan burdan buldugu biletle gelmis olsun, digerleri senin davet ettigin adamlar. ulan adnan harbiden yatacak yerin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 TCK said: Ayırımcılık MADDE 122. - (1) Kişiler arasında dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım yaparak; a) Bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya bir hizmetin icrasını veya hizmetten yararlanılmasını engelleyen veya kişinin işe alınmasını veya alınmamasını yukarıda sayılan hâllerden birine bağlayan, b) Besin maddelerini vermeyen veya kamuya arz edilmiş bir hizmeti yapmayı reddeden, c) Kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını engelleyen, Kimse hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir. Adnan Polat'ın son günlerdeki konuşmaları ne olursa olsun tayyibi sevceksin şeklinde. Sevmeyen gs'li değildir demiş üstüne. Stada da almicakmış. Şu olanlardan sonra gs'lı olsam bi daha ne bi maçına gider, ne beş kuruş para kazandırırdım takıma. İzleyesim bile gelmezdi bi süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi cok acayip gelismeler var. eski gs yoneticisi özer saracoglu twitter'dan attıgı mesaj. said: Galatasaray genel kurul üyeleri kendilerini başkanlarına ihbar ediyorlar. Suana kadar onlarca ihbar maili okudum. ayrıca stada bilet bulamadıgı icin gidemeyenler de televizyondan izledim ve yuhladım diyip kendilerini ihbar ediyorlarmıs. ahaha adnan'ın iki uc gunluk omru kaldı o koltukta. hala daha piskin piskin takılmaya devam ederse allah sonunu hayır etsin. kim vurduya gidecek bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben bilet iptali, ya da emniyete çağırma olaylarının gerçek olduğuna inanmıyorum. birileri troll'liyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ee adnan polat zaten kendisi 3-4 kere soylemis stada almayacaz, gerekeni yapıcaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Gerçektir bence, Adnan'ın bugünkü açıklamaları olmasa bende öyle derdim ama adamın açıklamaları daha fazla düşemez, demek ki bu hareketi de yapmış olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adnan polat zaten maksimum sezon sonuna kadar durur orada da yerine gelecek adam da yok arkadaş. kimsenin sesi çıkmıyor sen nasıl başkansın, 105 yıllık camiayı bu kadar küçük düşürme hakkını kendinde nasıl buluyorsun demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban said: ben bilet iptali, ya da emniyete çağırma olaylarının gerçek olduğuna inanmıyorum. birileri troll'liyor olabilir. troll değil abi ahaha bildiğin iptal edildi ve emniyete çağrıldı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 insan inanmak istemiyor tabi, gs'li olsun olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rezillik ya. cidden şu durumda söylenecek şey çok az. hayır küfür filan da değil. ıslık yani. herkesin protesto etme hakkı var. adnan polat çok dayanmaz bence de. gs li olsam hiç bir şekilde klube para yatırmazdım o başkan iken. en kısa sürede de ayrılmasını isterdim. ama gs li değilim. kalsın o yüzden sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 demislerdir de kamera onunde diyemiyorlar tabi. sultan kellelerini vurur yoksa. ama toplantılar sırasında mutlaka deniyordur. ben gelecek mac butun stadın adnan'ı yuhlamasını bekliyorum. bakalım bu arkadasları stada almayacaz diyebilecek mi o zaman da. yoksa kendi kendini mi banlicek staddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Şu durum devam ederse bi süre gitmesin stada, veya siyah camlı locadan falan izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Masquerade said: fizban said: ben bilet iptali, ya da emniyete çağırma olaylarının gerçek olduğuna inanmıyorum. birileri troll'liyor olabilir. troll değil abi ahaha bildiğin iptal edildi ve emniyete çağrıldı çocuk. Başıma bir iş gelmez inşallah, yanımdaki adam da gözaltına alınmıştı. Tırstım valla. Neyse ki kombinem falan yok, ismime özel davetiye de yoktu birinden alıp gittim ve kendi yerimde de oturmadım. İsmimi tespit etmeleri çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi gs seyircisinin şu olaya tepkisiz kalmaması lazım kesinlikle. bu ne lan. çocuk mu var karşılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Şu kombine iptalleri ve emniyete çağrılmalar gerçekse bunu artık burda tartışmaya gerek yok konu dışına "Türkiyede demokrasi var mı?" isimli bir başlık açıp tartışmak daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.adnanpolatistifa.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 valla eğer yere göre tespit ediyolarsa, yarın kız arkadaşımı arayabilirler ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnosss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yerden değildir heralde ya , koskoca devlet teşkilatlarının bir face match uygulaması yok mu yani ? Istediği kişiyi bulur zaten yer mer uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 imzaladım çok efsane bir isimle asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hangi fotoğrafınla eşleştircek de bulcak? kombineli koltuklara bakıp yuhladılarsa kombine sahibine ulaşıyorlardır. videoları izlettiriyorlarmış, oradan da sen olup olmadığına bakıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hayır karakola çağırıp ne diyorlar??? niye ıslık çaldın yada niye yuh diye bağırdınmı diye soruyolar? traji komik bir durum ya, inşallah kafası çalışan özelliklede hukukçu gs arkadaşlar bu konunun üzerine giderler, böyle bi şey yok ya yuh dedik diye kombine iptal edilecek birde karakola çağrılcam direk tazminat davası açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 basbakani protesto etmek en buyuk suc abi bilmiyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Türkiye'de böyle bir davayı şu günlerde kazanmak zor olabilir de AİHM'ne açacağın bir dava kazanabilirsin, o da 4-6 yıl falan sürer heralde sonuçlanması. Yine de üşenmeyip duyarlı davranmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar