fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 devletin çıkarı var ne demek ya. sanki şirket işletiyolarmış, kar amaçları varmış gibi. hayır bi de bunu haklı göstermeye çalışmak nedir. devlet spora yardım edicek tabi. zarara uğrasa bile türkiyenin en büyük klübüne yatırımını yapıcak. diğerlerine de yapıcak. al gülüm ver gülüm devlet mi yönetilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi devlet menfeatini düşünmekte bir boktada beceridir.80 sene boyunca devlet menfeatlerini hiçe sayan insanlar oldu. bkz: anayasa kitabı fırlatılması sonucu 1 gecede milyarlarca dolar zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ztn surat ifadelerini hayal ettim hesapları gösterdik.istanbulu bilen biri olarak kabul ettii hmmmss diyerekten bi bakış atarak ulan biz buraya 600 kagıt harcasak.bunlar bize samiyeni bırakıcak.ordan gleicek iyi para.iyi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 devlet menfaatini düşünüyor diye şuanda benzinin litresi 4 lira. devam etsin mi devlet menfaati. 200 sene geriden yönetim şekli takip etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yaw devlet yapacak deniyor devlet parayı nerden buluyorda yapıyor, kime neyi yapıyor yahu, yani anlamıyorum ben başbakanın katkılarıyla yapılmış bak bak! ulan biz verdik o 600 trilyonu! cebinden mi verdi, işi o zaten bizden aldığı vergilerle halka bir şeyler yapacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 O zaman şu noktaya geliyoruz, bu işte karşılıklı kar varsa, kimse bıkbık edemez, size stad yaptık beleşten diyemez, sanki oğluna bişey almış gibi. Galatasaray ve Türkiye Devleti bir ticarette bulunmuştur, bu ticarette 2 tarafta karlı çıkmıştır. Çıkıpta tek kuruş vermeden stad yaptırdılar diyemezsin, zira devlette karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 lan sakın recep isviçre'deki bankalarda yatan parasından vermesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya drama yapıyor işte cıkıpta kimse bunları diyemediği için haklı duruyor.adnan polat cevabveremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 zırnık koklatmaz. cebimden verdim dediği de muhtemelen vergilerden cebine atacağı paraların bi kısmı filandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oyle bir noktaya gelindi ki cevap veremiyor kimse. ancak biz konusuruz boyle forumlarda. yakında forumlara erisim yasaklanır, uyeler ergenekondan iceri alınırsa bu platform da susturulmus olacak. bi tek internet kaldı cunku, herelde? medya pıs, gazeteler pıs, profesorler/egitimciler pıs, asker pıs. hosgeldin osmanlı imparatorlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: devlet menfaatini düşünüyor diye şuanda benzinin litresi 4 lira. devam etsin mi devlet menfaati. 200 sene geriden yönetim şekli takip etmeyin bildiğim kadarıyla 2002 den önce şuankinden çok daha fazla vergi zammı var imiş.yani bunu bu iktidar başlatmadı bir nevi gelenek olmuş. kaldıki seyrantepe konusu ap ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İçeri alsalar daha iyi isyan falan çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban said: burada devletin çıkarı var yani dimi. devletin çıkarı varsa, bu işe eğilmemek yine devleti zarara uğratmaktır. o zaman toki başkanıyla bşabakan sadece İŞLERİNİ yaptıkları için alkışlanacaklar mı ? 100 yılda bir yapmışlar, bir de alkış bekliyorlar. ha bir de, şöyle bir durum var. madem öyle, niye BEN YAPTIM ! modunda geziyo başbakan padişah hazretleri ? sonuçta devlet kar etti. yani kazançlı çıktı devlet. devletin kasasından çıkan birşey yok. eee o zaman ? Turkceplease said: "BAŞBAKAN BİZE 'DEVLET, G.SARAY'A NEDEN STAT YAPSIN?' DİYE SORDU" "Eskiden stadyumla beraber bazı konut projeleri de vardı burada. Ancak bazı şartlar yerine getirilmediği için biz buranın hakkını kaybetmek üzereydik. Belli bir süreyle anlaşma yapmışız çünkü. 2006 yılında ben göreve geldiğimde rahmetli Özhan Bey’le bu konuyu konuştuk ve Sayın Başbakan’a gittik. Bize, “Devlet size neden stat yapsın, ne kazancı var devletin?” diye sordu. Biz de hesaplarımızı gösterdik ve Tayyip bey İstanbul’u çok iyi bilen bir insan olarak hesapları beğendi, “Tamam o zaman” dedi. “Bu stadı kim yaptı?” diye sorarsanız, bütün Galatasaraylılar yaptı." umarım yeterli bir cevaptır fizban.bulabildiğim argüman olarak bunu buldum.devlet cebinden alın size para hadi size stad yapalım dememiş.bir noktada karşılıklı çıkar var.ha bu noktada başbakan faktörü dersen.o yanaşmasa yada konuya eğilmese devletin menfeaatı olsa bile el atılmayabilirdi. abi adam onay vermese,toki olaya el atmasa? bir noktada okeyi veren rte.her halukarda iş adamın onayı ile çıkıyor.yani illaha kendine pay içer.siyasetçi adam.illaha kullanacak bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne isyanı cıkarıcaz abi. hucre duvarına trollface cizeriz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 toggie said: bu arada toki baskanı olacak badem'in aciz dedigi buyuk adamın fotografını koyuyorum. elindeki de aslantepe arazisinin tapusudur. adam golu coktan atmıs haha. http://www.galatasaray.org/images/galeri/56/103/B_05e8fc2eac53463d9685f0968264e887.jpg bu da resmi sitenden. haberin linki. http://www.galatasaray.org/tarih/100yil/haber/417.php en kötü başkan sıfatını yapıştırmıştık rahmetliye de ayıp etmişiz sayın polatın yönetimini görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ultrAslan icinde de cok buyuk tepkiler var genel koordinatorun acıklamalarına. forumda da baslıklar 1 gunlugune kilitlenmis. sivas macında ozellikle yonetime karsı alınacak tavır merak konusu. basbakan'a ozur pankartı acılacak mı onu da merak ediyorum. beni cok rahatsız etmez gerci bu. siyasi gorusune zerre katılmasam da yuhlamam basbakanı, sabrederim 30 saniye falan. ama orada asıl tepkinin kime oldugunu anlaması lazım herkesin. basbakan butun tepkiyi kendi uzerine cekrerek magduru oynayacak secim oncesi. yedirmemek lazım millete bu numarayı. adnan polat da eger toki baskanının konusması hakkında bir kınama mesajı yayınlamazsa istifası her an olabilir. 6 aydır sıctıkları bok yetmemis gibi, dun de tuy diktiler. bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Turkceplease said: fede said: devlet menfaatini düşünüyor diye şuanda benzinin litresi 4 lira. devam etsin mi devlet menfaati. 200 sene geriden yönetim şekli takip etmeyin bildiğim kadarıyla 2002 den önce şuankinden çok daha fazla vergi zammı var imiş.yani bunu bu iktidar başlatmadı bir nevi gelenek olmuş. kaldıki seyrantepe konusu ap ayrı. 2002den önce çoğunlukla sağcı hükümetler görevde olduğu içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 "bu hükümet başlatmadı" da iyi argümanmış.. başlatmadıysa da daha beter edeceğine bitirseydi, değil mi? hani "kanka ihale alacam ondan savunmak için kıçımı yırtıyorum" deyin canımıyiyin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya aslında başbakana tepki verildi falan filan ama bence burda en zararlı adnan polat cıktı ya.ztn taraftarla arası iyi değildi.yaptıklarıyla tamamen bitirdi kendini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kombine iptali mi gelmiş la haha. tribün dergi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 barnacle said: kombine iptali mi gelmiş la haha. tribün dergi demiş bulmuşlar mı islıklayanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Tüm maça gitmiş gsliler toki başkanının konuşması olayına sitem ediyorlar ama hiç bir tane yerde (basın) yazmıyor bu muhabbet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 var mı yutup videosu falan demin bulamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şu konuda en az 3 tane var ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar