tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben o gün maçta olup yuhlayanlardan biri olsam gs taraftarı olsam şimdi açardım bir site , yuhlayalarburada diye, toplardım orada imza , onbinlerce imza olurdu eminin, sonra hadi bakalım sıkıyorsa sokmasın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kendi girebilecek mi bakalım o stada Adnan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 RIZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Sadece şunu söleyebilirim şu bazı tipler için. Besle kargayı oysun gözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yok abi hırsımı alamadım bi post daha atıcam. Şimdi bizim bazı tiplere gökten yıldızları indirsen yine bir bahane bulur.Ulan harabe bir stadda oynuyordunuz, rakipleriniz first class takılırken gecekondu gibi stadda sürünüyordunuz.Yuhaladağınız adam sayesinde biraz biyeriniz rahatlık gördü.Hemen biyeriniz başınız oynamaya başladı.Dünya basketbol şampiyonası getirir bu adamlar yuhalarsınız,stad yapar yuhalarsınız.Amacınız ne anlayamıyorum yahu.Nedir bu aymazlık. Başbakanda hata ki araya girip şu stadın bitmesini sağladı.Bırak 20 senede yapamasınlar.Sürünsünler ya.ne ipliyorsunki.Kaç başbakan stad yapımına el atmışkı. Cahil falan dersiniz şu adamlara ama inanın modernlikle geçinipte popo yıkamayı turkten öğrenen avrupalı gibisiniz. (yuhalayana ceza verilmesine karışıyım) gs taraftarınadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bence bunu tezgahlayan RTE'nin ta kendisi de olabilir 2 provakatif adam tutup şunların üzerinden prim yapayım tarzı.. imçek ağa stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 eşşek gibi yapacak o stadı. gitti yaptı kayseriye, rizeye bomboş hepsi. galatasaray'a da yapacak, fener'e de, beşiktaş'a da. kendi cebinden 5 kuruş mu çıkmış tayyibin? toki başkanı olan lavuk da çıkmış oraya führer gibi sallıyor bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yandaş arkadaşlar yandan yandan uzaklaşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Rynza said: eşşek gibi yapacak o stadı. gitti yaptı kayseriye, rizeye bomboş hepsi. galatasaray'a da yapacak, fener'e de, beşiktaş'a da. kendi cebinden 5 kuruş mu çıkmış tayyibin? toki başkanı olan lavuk da çıkmış oraya führer gibi sallıyor bir şeyler. 70 senede niye kimse yapmadı?okadar başbakanın işiydi de bu? boş boş konuşma.sponsor bulamazsan kimse elini sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 turkceplease bu stad niye yapıldı ? bana onu açıklar mısın ? devlet bu işten kar etti mi sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @tplease hadi yavrum hadi, varlok tr değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mighty_THoR said: yandaş arkadaşlar yandan yandan uzaklaşsa. yandaşım arkadaş, uğraşıp birşey yapıpte ' kahbeliğe ' maruz kalan herne kimse onun yandaşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 genç osman, biz o kadar başarıyı son teknoloji stadda almadık. başbakanın görevi topluma hizmet etmek, kendi marifeti gibi çıkıp ötmücek. alsın çok istiyorsa stadını gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://spor.mynet.com/haber/basbakan-henuz-anlasma-yap/31294 said: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Stadı'nın yapımında Galatasaray Kulübünün bir kuruşu olmadığını, stadın TOKİ tarafından yapıldığını belirterek, "Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak. Daha yapılmış değil" dedi. Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 28 kavşak ve yol, 3 spor salonu, 2 metro istasyonu ve 3 adet stadın bağlantı tüneli toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Seyrantepe'de Galatasaray Kulübü için yapılan stadın açılışında yaşanan olaylara değindi. Erdoğan, kendi talimatıyla, Seyrantepe Stadı'na bir istasyon eklendiğini söyledi. Sinan Erdem Kapalı Spor Kompleksini tıklım tıklım dolduranlardan asla yuhalama istemediğini ifade eden Erdoğan, "Çünkü sizin ferasetinize inanıyorum. Ama bir gerçeğin de bilinmesini istiyorum" diye konuştu. Konuşması salonda bulunanlar tarafından "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz hiçbir zaman ülkemizde ayrımcılıktan yana olmadık, olmayacağız. Kim ne yaparsa yapsın, olmayacağız. Fakat şunun bilinmesini isteriz. Biz Galatasaray gibi güzide bir külümüzün adeta belli bir yere sıkışmış olan Ali Sami Yen'den kurtarılıp daha geniş bir alanda farklı bir stada, daha geniş bir tesise kavuşmasını gelen talep üzerine arzu ettik. Merhum Özhan Canaydın bana bu talebi getirdiği zaman olumlu baktığımı, konuyla ilgili gerekli olarak desteği vereceğimizi söyledim. Bunu Büyükşehir Belediye Başkanımla, TOKİ ile o dönemdeki Spordan Sorumlu Devlet Bakanım ile paylaştım ve bu şekilde bu yatırıma başladık. İhaleyi ilk alan müteahhit firma bu işi götüremedi. Götüremeyince biz ne olursa olsun gerekirse TOKİ olarak bu işi bitireceğiz' dedik. Çünkü bunu ortada bırakamazdık. Şimdi birileri çıkıyor 'efendim Seyrantepe Stadı'nı burada filancanın, filancanın, filancının emeği vardır.' Burada çok açık konuşuyorum, Seyrantepe Stadı'nın A'dan Z'ye yapımında Gayatasaray Kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Tamamıyla bu tesis Toplu Konut İdaremiz tarafından yapılmıştır. Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak daha yapılmış değil. Şimdi burada ben farklı bir kulübe, Devlet Bakanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. TOKİ başkanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. Ama bunların hepsini biz bir kenara koyduk. Niye? Çünkü Galatasaray bizim beynelmilel ülkemize şampiyonluklar kazandırmış bir kulübümüz. Ve ülkemizi uluslararası futbolda tanıtmış bir kulübümüz. Ve buna böyle bir yer yakışır dedik ve bunu bitirdik. Dün akşam resmi açılışını yaptık. Tüm oradaki olumsuzluk sahiplerinindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. İnanıyorum ki Galatasaray camiası da bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Sadece 310 trilyonluk yatırımla kalmadık. Stada yaptığımız bu 310 trilyonun yanında gerek metro gerekse oradaki kavşak düzenlemesiyle birlikte oradaki yatırımın toplam bedeli 600 trilyonu bulmuştur. Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Ama biz ne diyoruz, 'At denize, balık bilmezse halik bilir' diyoruz." dini açıdan da fakir klüp olduk yalnız şu ana kadar bir tepkiye verdiği en sakin tepki olmuş legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Rynza said: genç osman, biz o kadar başarıyı son teknoloji stadda almadık. başbakanın görevi topluma hizmet etmek, kendi marifeti gibi çıkıp ötmücek. alsın çok istiyorsa stadını gitsin. Özel kuruluşlara stad yapmak zorunda değil.çırpınma boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 devletin resmi aracıyla özel işlerini görmesini biliyor ama? her türlü bağlantısını kullanarak kredileri çektirip özel şirketleri alıyor sabah / atv gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oyuncağınızı elinizden alıcaklar, yandınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ona da ucube diyecek asdhgffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 türkçeciye cevap verirken harcadığınız klavye pilinize yazık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Aslantepe'de skorbordda 7 dakika uzunluğunda Recep Tayyip Erdoğan'ın icraatleri doğrultusunda bir sinevizyon yayınlandı. Aslantepe'de açılış konuşmasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Aslantepe'de açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar seçim propagandası yaparcasına başbakanı övdü, methiyeler dizdi. Aslantepe açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir'de Fenerbahçe'ye yapacakları spor kompleksinden bahsetti. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar açılış konuşmasında Bursa, Trabzon, Afyon'daki stadyum inşaatlarından da bahsetti. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, kurumun yıllık inşaatlarından bahsetti. TOKİ kurumunu öve öve bitiremedi. Erdoğan Bayraktar (TOKİ Başkanı) ihale sonrası yaptığı açıklama "Bu araziden 1 milyar dolar gelir bekliyoruz." açıklaması yapmıştı. Aslantepe'nin anahtar teslimi TOKİ'ye 260milyon liraya mal olurken, Ali Sami Yen Stadı'nın inşaatı için 416 milyon liralık bedel arasındaki fark kazanç değilmidir? Bunlar FCN Blog'dan alıntıdır. Yazı daha uzun aradan 2 parça aldım sadece. Şimdi orda protesto yapanlar bana göre gerizekalıdır kimse kusura bakmasın. Çünkü neyi protesto ettiklerinin farkında değiller, ne amaçla orda olduklarının da farkında değiller. Sonuçta mecbur olmasa da stadın yapımına yardımcı olmuş ordaki başbakan, yuhalanan diğer adam Adnan Polat stat üzerinde en çok emeği olan adam. Ha gelelim diğer konuya, orda çıkıp siyasi propaganda yapanlar da şerefsizdir,ahlaksızdır. Orası futbol sahası miting alanı değil. Çıkıp böyle propaganda yaparsan yuhlanırsın ki iyi ki de protesto edildi toki başkanı. Gelelim başbakana, sanki yeterince kredi verilmedi mi sana onore edilmedin mi? Herkes senin katkılarını övmedi mi be adam yetmiyor mu yani orda hala propaganda yaptırıyosun? Utanmadan daha anlaşmalar sağlanmadı falan diye açıklama yapıoyosun Galatasaray çıksa dese bi tarafınıza monte edin stadı biz ali sami yen'de devam ediyoruz nerenize sokucaksınız o stadı? Lafın özü yazıktır günahtır stat yapılmış,içinde türkiye'nin en güzide takımlarından biri mücadele edicek, harika törenler hazırlanmış gidip içine etmeye ne gerek var? Güzelce kutlayın eğlenin dönün evlerinize işte gidin başbakan protesto edicekseniz sandıkta protesto edin benim stadımdan uzak durun. Mitin yapıcaksan git miting alanında yap propagandanı karaktersizler sürüsü siz de uzak durun benim stadımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 banlanırsam da banlanayım şu yukardaki posttan. en anlamlı banlanışım olur şu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hayır bazıları hangi başbakan yaptı felan diyo sanki rte kendi cebinden verdide yaptı stadı dimi! toki dediğim kurumun parası bizim cebimizden çıkıyor hocam! uyan uyan o stadı rte yapmadı biz yapdık bizim paralarımızla yaptı, bu kadar koyun olmayın ya. he rte nin o stadın yaptırılmasına ön ayak olmasının tek sebebide o stad üzerinden siyaset yapmatır, e onuda yaptı zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 futbol ile alakam olmamasına karşı burada yazmam tamamen şu son olaylardan dolayıdır. denildiği gibi galatasaray 400m dolarlık arazideki haklarından vaz geçmesi zaten o stadın yapılabilmesi için yeterli. yani kimsenin stadı cebinden yaptığı yok. söylendiği gibi win/win/win durumu. başbakan akıllı adam. baştan görmüş bunu yaparlarsa neler kazandıracağını. ilk başta 400m dolarlık bir arazileri olacak. yeni stadyum yapılırken ki ihaleler olacak (anladınız siz onu). üstüne üstlük yapmaya çalıştıkları gibi, açılışta çıkıp bilmem kaç milyonluk galatasaray taraftarına "bakın sayın başbakanımız size stad hediye etti. tepe tepe kullanın. o olmasa burası olmazdı" demek istemişler. açılışı miting meydanına çevirerek bunun gerçekliğini de gösterdiler. anlayacağımız başbakan için bu çok karlı bir iş olacaktı eğer son protestolar olmasaydı. e yine karlı olmuş bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 UniRoss] kendi kendinle çeliştiğinin farkındamısın!!! hem başbakanın orda siyaset yapması yanlış diyorsun o siyaset yaptığı için onu yuhlayanlarada gerizekalı diyorsun!!!! ayrıca başbakanın görevi halka hizmet etmektir o stadı rte yapmadı toki de yapmadı halk yaptı, bu gün çıkıp gs 1 kurus vermedi diyor ya biride çıkıp demiyor sen cebinden mi verdin o 600 trilyonu , biz verdik kardeşim beşiktaşlısı fenerlisi gslısı bunların verdiği vergilerle paralarla yapıldı o stad ve bu adam cıkacak kendi yapmıs gıbı atıp tutacak prostestoyu yedimide tehtitler savurmaya başlayacak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar