SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Dün araçla gelmeyin dediler ya, metro da o yüzden sıkışmış olabilir mi ki? İstanbulu bilmiyorum ama aklıma ilk gelen bu oldu, metroya aşırı yoğunluk o yüzden binmiş olabilir mi? Birde normalde hususi araçla gelindiğinde yol kitlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abi ne korkuyorlar bu kadar şu hükümetten? RTE çıktıktan sonra diğer kulüp başkanlarının hepsi anında gitmiş, Galatasaray Başkanı da devre arası terk etmiş stadı. Resmen padişahımız çok yaşa. Açılışı da yaptın Adnan Polat, bırak artık. http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=8957 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Dün araçla gidenler arabayı yarım saat yürüme mesafesine park etmişler, gerisini sen düşün. Trafik de kilitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 otopark kaç bin kişilikti 5 bin dimi bide giderken değilde cıkışta cok problem olmuş.onuda stattan ayrılma olayını biraz bölerek yapabilirler eğer öyle bişi uygulanabiliyorsa tabi ne bilim tribünleri 5 er dakka arayla dağılmasını sağlarsın.o 5 dakka bile fark eder herhalde batı cıkar ilk.batıdan 5 dakka sonra doğu.ondan sonra kuzey güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 SeaGle said: Dün araçla gelmeyin dediler ya, metro da o yüzden sıkışmış olabilir mi ki? İstanbulu bilmiyorum ama aklıma ilk gelen bu oldu, metroya aşırı yoğunluk o yüzden binmiş olabilir mi? Birde normalde hususi araçla gelindiğinde yol kitlenir mi?otopark yok ki zaten stad çevresinde. uzun süre araçla gelmeyin diyecekler yani. bu arada, saydığımız sorunların çoğu altyapı ile ilgili, çoğu hükümetin bokyemesi yani. gs'li arkadaşlar hani onların stadına laf sokuyomuşuz falan gibi hissetmiş de öyle birşey yok, hükümet size bu stadı teslim ederken aslında dışı güzel içi bok şeklinde birşey teslim etmiş. bu yuhalamalardan sonra da altyapı sorununu çözmeye hiç el atmazlar, daha boktan olur. beyfendi hala çıksın kavşak yapsın desin, başkanınız niye yuhluyosun desin, ultraaslan da başkanın kıçından ayrılmasın. dünkü o kadar şiddetli protestonun sebebi ÇOOOK sayıda galatasaray liseli (ve kongre üyesi) olan insanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @red, tribünler yamulmuyorsam 20-20-10-10 gibi kapasitelere sahip. batı tribünü metroyau laşmak için 15 dakika kadar yürüyor. diyelim ki önce doğuyu çıkardın, 20 bin kişinin 10 bini metroya bindi, 15 dakika sürer bu. sonra kuzeyi çıkardın, 10 binde 5 binse, 5 dk da onlar. falan filan derken işte batının metroya binmesi 35-40 dk zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 uA'da yüzlerce kişi üyeliğini sildirmeye başlamış o saçma duyurudan sonra. Ardından şöyle bir vol II gelmiş said: Kamuoyuna! Değerli kardeşlerim, Maçtan sonra bana gelen sayısız taraflı/tarafsız mail ve telefonda bugün yapılan protestonun nedeni ve sonucu ile ilgili çok büyük bir baskı oluşturulmuştur. Her kesimden insanın ortak tavrı ve baskısıyla belki de biraz sert bir açıklama oldu. Yapmış olduğum açıklamadan sonra üzülerek vermiş olduğunuz cevapları okudum. Yazmış olduklarınızdan anlaşıldığı üzere siyasi bir protestodan bahsediyorsunuz. Beni de, başbakanı alkışladığım ve alkışlatmak istediğim için AKP’li olarak değerlendiriyorsunuz. Bakın kardeşlerim; bunu söylemek istemezdim (Çünkü spor ile siyasetin karıştırılması hiç doğru değil.) ama ben hayatımda hiç o partiye oy vermedim. Çocukluğum CHP’li bir ailede geçmesine rağmen ben MHP’liyim ve yazdıklarınız suya yazılmış bir yazı gibidir. Üzülerek söylüyorum ki siyaseti sizler yapmışsınız. ultrAslan’ın önlenemez büyümesini hazmedemeyen bazı insanlar ortamı daha da karıştırmak için akıl almaz senaryolar üretmektedirler. Hatta ben istifa edene kadar yazı yazmayacak olanlarda varmış. 34 senedir bu renklere karşılıksız hizmet eden Oğuz ALTAY’ı bu şekilde konuşmak kimsenin haddine değildir. Tüm fikir ve projelerinize açığım. Tarihimizin en zor dönemlerini geçirdiğimiz bu dönemlerde ki çabamı bu şekilde değerlendirmek oldukça manidardır. Çünkü biz kişileri konuşarak amacımızdan uzaklaşmayız. Hepimizin bildiği bir söz olan; Küçük beyinler kişileri, orta beyinler olayları, büyük beyinler davaları konuşur. Bizim de öncelikli davamız Galatasaray’ımızdır... Bugüne kadar tribünümüzde hiç ama hiç bir zaman siyasi görüşler doğrultusunda davranılmadı. Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın konuşması yenilir yutulur ve hazmedebilir gibi değildir. Kendisinin bu tavrını asla kabul edemeyiz ve ciddi olarak da kınıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde bir açılış esnasında böyle bir konuşma yapıldığını zannetmiyorum. Ancak bu konuşma protestonun hemen ardından yapılan bir konuşmadır ve ne olursa olsun çok da yanlıştır. Bütün bunlar olduğunda şuan itibarıyla yine aynı şeyi söylüyorum; Toki başkanı çok anlamsız ve yanlış bir açıklama yapmasına rağmen tüm şartlar göz önüne alındığında sadece bu maçlık tüm görüşlerimizi bir kenara bırakıp misafirperver davranıp alkışlayabilir veya en azından sessiz kalarak tepkimizi gösterebilirdik. Bu olaylar bizlere yakışmadı. Çünkü tüm dünya bu açılışa odaklıydı. Açıkçası hepimiz sınıfta kaldık. Bu durumu fırsat bilen insanların forumda nasıl yazılara imza attıklarını görüyorum. Hani derler ya "internet çıktı mertlik bozuldu" diye... Siyaset Galatasaray’a fayda verirse alırız, eleştiri hakaret gelirse dimdik karşısında dururuz. Herkes bu konuya nasıl yaklaştığını kendi içerisinde mahkemesini yapsın. Herkesi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Ben bütün Galatasaraylıların daha makul siyasetten uzak ve renk aşkıyla konuya yaklaşmalarını umut ediyor saygılarımı sunuyorum. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yahu 52k kişinin tek ulaşım yolu metro olamaz zaten. İster bir saat arayla çıkar ister hepsini aynı anda sal, yine mükün olmaz. Tek seçenek metro olamaz istesek de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi aslında bide zihniyet.ben mesela gitceğim zaman hiç acele etmem cıkışta.oturur kahve içerim.15 dk sonra yürümeye başlarım hani o izdihama girmenin anlamı yok.metroya hemen binsem nolur yarım saat sonra binsem nolur acelemiz yok dünyayı bilemicem ama bizde bişi bittimi fırlayarak kaçılır hemen.yani 10dk bekliceğine o kalabalıga girip akraba olmayı tercih ederler ki bayanlarda gidicek o stada.fortun allahı olur.biraz rahat olsalar problem olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hadi lan adama bak nası kıvırmış. oha mesajlar girmiş araya, ultraaaslan a demiştim onu. valla fenerbahçe stadına konum itibariyle hep laf edilirdi ama, stad 5 dakika içinde boşalır mesela, ve 6. dakikada ışıklarını bile kapatırlar. inönü de aynı şekilde. seyrantepe stadına ulaşım amaçlı hep "metro var" dendi, ama metro kofti çıktı. ha bu arada, bir de çok matah birşeymiş gibi şuraya buraya otobüs seferlerimiz var dediler, 1'er tane iett otobüsü vardı. ulan 40 bin kişi var, şuursuz musun napsın o kadar kişi otobüsü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yani beşiktai ve kadıkoy gibi olamaz tabi.mecidiköyde öyle deildi.her allahın günü kalabalık m.köy zaten.bide maç günleri sinirden ağlatıodu insanı kadıkoy ve beşiktaşta tam taraftarlık.millet yürüyerek gidiyor.gelenler ztn vapur otobus metrobus dolmuş 40 bin tane vasıta var o konuda kıyaslanamaz ztn yani suan fenerli olsam stada yürüme mesafesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Tek temennim şu stadda kalite yüksek olsun. hıyar gençlik mümkünse azalarak erisin bitsin. Tribün kalitesi olarak imrendiğim tek klüp açık söylemek gerekirse Fenerbahçedir. Kameralar ne zaman taraftara dönse bisürü çift görüyorsunuz. Yaşlı insanları görebiliyorsunuz. Demek ki kalite anlamında büyük bi fark var ki insanlar eşini çocuğunu sevgilisini alıp o tribünlere gidebiliyor rahatça. Temennim bu stadda bizim de o kaliteyi yakalayabilmemiz. Offtopic// Bu arada stadara fotoğraf makinesi sokulmuyor gibi bişey vardı görsel sanatlarda bi topikte, doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sözde yasak da, vardı içeride yüzlerce fotoğraf makinesi. haa bir de şimdi hatırladım, yanımda GERİZEKALI bir çift vardı, yaklaşık 1 hadi bilemedin 2 yaşında bebeği maça getirmişlerdi. bebek zaten uyumaya çalıştı ve uyuyamadı sesten, bir de soğuktan ötürü akciğerlerini kusana kadar öksürdü. ya tamam çiftler falan gelsin maça da böyleleri gelmesin, mal mısınız ya !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yani tabi canım o apayrı bi olaymış sdf. Yahu stada giderim maç izlerim diyorum da, koca dslr makineyi de nasıl sokucan ki, kompakt olsa sokulur kolay da. Kötüymüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Bide niye yasak ki, sahaya atılır falan diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Telif hede hödö? Oraya giden fotoğrafçılar basın mensubu, sokaktan adamın fotoğraf çekip yayınlama yetkisi yok. Ha sahaya da atabilirsin tabi makinanı, o da bir ihtimal. Sokmaya başlarlarsa Hayyam'da eski model zenit falan kalmaz, hepsini alır atarlar sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 said: CHPnin parmağı 2011-01-16 08:00:13 Üniversitelerde iktidar milletvekillerine yumurta atma eylemine ve ulaşım hakkımız engellenemez diye saçma bir slogan ile toplu ulaşım araçlarına ücretsiz binmeye çalışan şehir eşkiyalarına destek veren CHPnin , Dünya Basketbol Şampiyonası kupa töreninde Cumhurbaşkanının yuhalanmasında olduğu gibi bu olayda da rulü olduğu kanaatindeyim. Böyle çirkeflikler ancak CHPye yakışır. lol toki nin konuşmasının linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 buymuş konuşma: http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adam madem stadı yaptırdım trölüüğünü de ben yaparım demiş ilk defa böyle bir giriş gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ohaaa abi terbiyesitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yanlız sunucuda bilerek konuşmaya başlamış haaa ıslıkları yok etmek için yönetim yalakasıda olmak böyle bişey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adam direk suikaste kurban gitmelik konustu ztn ordan biri uçsa adamın ustune haklıdır bide utanmadan bunları yazdıgı yerden okuyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 "Fatih Altaylı" said: BAŞBAKAN BUNU ÖDETİR GALATASARAY'A Galatasaray taraftarının yaptığı büyük ayıptır. Hem de en büyüğünden. Ve bir şey söyleyeyim mi, Başbakan bunu ödetir Galatasaray’a. O stadın ne yan yolları yapılır, ne başka bir şeyi bundan sonra. Doğru mu yapar! Bence doğru yapar. Siz siyasetle sporu, siyasetle konukseverliği birbirine soktunuz mu, o da sokuverir. Bu hakkı da ona siz vermiş olursunuz. Anladınız mı! Başbakan da sokuverecekmiş Gassaraya... :D Ahahahah Siyasetle konukseverliği birbirine canım... Siz ne anladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya o BAŞBAKAN denen adam, BENİM VERGİMLE MAAŞ ALAN bir adam. yaptığı şeyleri cebinden değil BENİM VERGİMDEN YAPIYOR. ne demek yapmamak hakkıdır ya ? fatih altaylı yine fatih altaylı oluşundan kaynaklanan saçma sapan bir yazı yazmış. "hmm bugün kime yalakalık yapsam.. aha adnan polat ve rte, paket halinde" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi fatih altaylının yazılarını c/p yaptığınız parmaklarınıza yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar