Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stad daha yeni boyası kurumamış karının biri çekirdek yiyip yere atıyo. 55 bin değil 750 milyar bin kişilik stad yap böyle uçsun falan yine bizimkiler çekirdek yer yere atar
Mesaj tarihi:
benjani said:

Adnan Polat: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek.

abi bu ne demek? yonetimi protesto etmek yasak mı? yoksa bişi falan mı yaptılar protesto derken. izlemiorm maçı falanda merak ettim.
Mesaj tarihi:
stadı goren herkes super akustigi var diyordu. harbiden boyle davetiyeyle, uyelikle falan gidenler bile bu kadar ses cıkarabiliyorsa sami yen'deki taraftar gelince neler neler olur :)
Mesaj tarihi:
tribünler boş gibi gözüküyor,Tayyip'e protesto sonrası terk ettıklerı ıcınmi?akustık ıyı,cokaz kişi bile baya ses cıkarıyor eger mıkrofon ayarlarıyla oynamadılarsa
Mesaj tarihi:
Gençler ümit verici gibi ya
En azından daha ateşliler

Milli takımdaki kazmaların yerine koyacaksın bunları, yenileceksek nasılsa her türlü yeniliyoruz. En azından gençler sorumlulukla gelişir.
Mesaj tarihi:
su ıslıkcıların yaptıgı ayıp yalnız. yani en azından basbakan konumundaki birine biraz saygı gosterilmeli. keske secim zamanı ortaya cıksalar da oylarıyla devirseler su akp'yi.

ıslıklayan adamları kamera ile tespit edip cezalandırmak ayrı bir komedi tabi.
Mesaj tarihi:
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül: Protestolar tamamen organize olaylar. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz.Nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz.

http://img198.imageshack.us/img198/1336/abzh.jpg
Mesaj tarihi:
Ulan onlar el koymasa stad yoktu belki şimdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik hoş olacaktı.

Böyle imba bi stadın açılışı böyle keko şeylerle sarpa sardı. O kötü.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ulan onlar el koymasa stad yoktu belki şimdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik hoş olacaktı.

Böyle imba bi stadın açılışı böyle keko şeylerle sarpa sardı. O kötü.

açılıştaki en keko şeyler sırasıyla ayhan, suarez ve anıl'dı zaten.
Mesaj tarihi:
yarın metro hattı suresız kapatılır,peşinden de baskabakn ben stadıu begenmedım;izmitin ordakı cübbeli yusuf hoca turbesını golgelıyor,baskana solıyım hemen yıksın der bu gidişle
  • Yeni Oluştur...