Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 stad daha yeni boyası kurumamış karının biri çekirdek yiyip yere atıyo. 55 bin değil 750 milyar bin kişilik stad yap böyle uçsun falan yine bizimkiler çekirdek yer yere atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benjani said: Adnan Polat: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek. abi bu ne demek? yonetimi protesto etmek yasak mı? yoksa bişi falan mı yaptılar protesto derken. izlemiorm maçı falanda merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 basbakani memnun etmek icin 5 10 tane gunah kecisi bulup ceza vercekler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sorumlular zaten protestodan "utanip" stadi terketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi o değilde bu at hırsızı kazım the son of the kazıma hiç yakışmamış forma. herif tam hırsız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 stadı goren herkes super akustigi var diyordu. harbiden boyle davetiyeyle, uyelikle falan gidenler bile bu kadar ses cıkarabiliyorsa sami yen'deki taraftar gelince neler neler olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yalnzi senkronu yaklayamiyor farkli tribunler gibi geldi bana yanlis mi? biraz kalitesiz bir yerden izliyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tamam bu anılın sözleşmesini iptal etmek içni yeterli bi hareketti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=156543037729828 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tribünler boş gibi gözüküyor,Tayyip'e protesto sonrası terk ettıklerı ıcınmi?akustık ıyı,cokaz kişi bile baya ses cıkarıyor eger mıkrofon ayarlarıyla oynamadılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gençler ümit verici gibi ya En azından daha ateşliler Milli takımdaki kazmaların yerine koyacaksın bunları, yenileceksek nasılsa her türlü yeniliyoruz. En azından gençler sorumlulukla gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tr'deki tüm ümit veren gençleri koyucaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 su ıslıkcıların yaptıgı ayıp yalnız. yani en azından basbakan konumundaki birine biraz saygı gosterilmeli. keske secim zamanı ortaya cıksalar da oylarıyla devirseler su akp'yi. ıslıklayan adamları kamera ile tespit edip cezalandırmak ayrı bir komedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Toki başkanı über saçma konuşuyordu ama , adam hem içerik hem hitabet olarak saçmaladı , saldırın bana , ıslıklayın beni diye arandı resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 toki başkanı sanki başbakan ıslıklanınca hırs yapmış, resmen azarlamaya çıktı oraya tabi daha da sarpa sardı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 saygımı? başbakan konumumu? kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 toggie said: ıslıklayan adamları kamera ile tespit edip cezalandırmak ayrı bir komedi tabi. öyle bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül: Protestolar tamamen organize olaylar. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz.Nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz. http://img198.imageshack.us/img198/1336/abzh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ulan onlar el koymasa stad yoktu belki şimdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik hoş olacaktı. Böyle imba bi stadın açılışı böyle keko şeylerle sarpa sardı. O kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 umarım rte toplumu ne kadar böldüğünün farkına varmıştır aşırılıklarıyla, basketboldan sonra burada da yuhalanması güzel oldu. organize diyenler var bi de sdfbvcxnbxvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Galatasaray Versus AKP hahahaha Ulan laftan anlamaz milletimiz yanlışlıkla bir organize olsa da , GS liler oy atmasa öbür seçimde AKP ye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 SeaGle said: Ulan onlar el koymasa stad yoktu belki şimdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik hoş olacaktı. Böyle imba bi stadın açılışı böyle keko şeylerle sarpa sardı. O kötü. açılıştaki en keko şeyler sırasıyla ayhan, suarez ve anıl'dı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yarın metro hattı suresız kapatılır,peşinden de baskabakn ben stadıu begenmedım;izmitin ordakı cübbeli yusuf hoca turbesını golgelıyor,baskana solıyım hemen yıksın der bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Lancelion'un bir önceki sayfadaki mesajına katıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar