Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tabiki açılır kapanır oldugundan açılacak maç zamanı.fakat toki yapmıcagı için extra para olcagı için hemen yapılmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yok işte gerekçeyi UEFA olarak gösteren sıkmış zaten sana bir şey demedim :) umarım yapılır da kardan yağmurdan falan çok etkilenmez çimlerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 stad bitiyo lan şaka maka. vay anasını galatasaray bile stad yaptı hülleyle mülleyle duy sesimizi yıldırım yap şu stadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Çatı için formül “Türk Telekom Arena'nın çatısı tartışma konusu yapılıyor. Çatının olması, futbol oynamak için hayati bir konu değil. Ocak ayına da yetişmeyecek. Ancak 2.5 aylık bir dönemde bu kapakların montajını yaptırabiliyorsunuz. Almanya'da bu işin dizaynını yapan ekibi de getirdik. Sorun olmaz dediler. Kapakları TOKİ değil biz yapacağız. Bunun karşılığında da TOKİ aynı bedelle stadın içine ekstra masraf yapacak. Bu da aşağı yukarı 20 milyon TL tutuyor. Gelecek yıl 15 Mayıs ile Ağustos döneminde bu kapaklar takılabilir. Temmuz ayı içinde bunun anlaşmalarını yapıyoruz. Şunu söylemekte fayda görüyorum. Misafir takımların işi çok zor olacak. Zeminden bakıyorum, sonra çıkıp tribünlerin üst kısmından bakıyorum, ‘Allah onlara kolaylık versin' diyorum.” Adnan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adnan baba sen transfer yap biz tribünü doldururuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 tt arena 12 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 iran bilmemnesi ziyareti diye fotolar var orda maket var ilk defa gördüm. ışıklı filan çok güzel gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://seyrantepesporkompleksi.com/wp-content/uploads/2010/07/111.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ayrıca: said: Aslantepe'ye yeni sponsor; THY Galatasaray'ın geleceğinin teminatlarından birisi olan Aslantepe Arena'ya yeni sponsor yolda. Daha evel Türk Telekom, Pegasus ve Ülker ile sponsorluk anlaşması imzalayan takımımızda yeni sponsor Türk Havayolları olacak. Kulislerde konuşulan sponsorluk anlaşmasının detayları ise hemen hemen belli oldu. Ortada herhangi bir imza yok, sadece dedikodu olarak dolaşıyor fakat olma ihtimali çok yüksek bir durum olduğunu belirtmekte fayda var. Üzeri tamamen kapalı bir stadyum olarak hizmet verecek olan Aslantepe Arena'nın kale arkalarının üzerinde THY logosunu görebiliriz. Olası reklam anlaşması sonrasında Galatasaray'a yıllık 5 milyon euro sponsorluk bedeli gelecek. Sponsorluk anlaşmasının ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Hatırlanacağı üzere THY daha evel Barcelona, Manchester United gibi Avrupa'nın kalbur üstü takımlarına sponsor olurken aynı zamanda basketbolun en prestijli ligi olan Euroleague'n de isim hakkını almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ohh : ) sevindim bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 cok iyi stat yahuu insanın dibi düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oyuncular nerden giriyo stada, öyle kenardan filan çıkmasınlar, ortadan çıksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 orda ortada bır cıkıs var orasıdır heralde futbolcu cıkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ambulans için orası : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Beklenen fiyatlar. Var mı alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oha stad büyüyor fiyatları niye coşuyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fiyatlarda abartı birşey göremedim satışlar 1.5 senelik olcak sonuçta bu sezon yarım ve onumuzdeki sezon gayet normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sanırsam tribün tam bir çember olarak düşünülmüş. Fenerbahçe Kadıköy Stadyumu'ndaki gibi köşeli değil. hmm maça gitmeden şema üzerinden kombine almayın derimç. geçişleri, bakış açılarını birinci elden görün. aman deyip sonra taksitleri öderken çok koyar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hmm eski acik, yeni kapali filan gibi olmicak simdi tribun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fiyatlar samiyen fiyatı + 25 +50ymiş ben hep ortadaki fiyatlara baktım onlar locamsı yerlermiş sdf. güzel o zaman ama ben samiyenden daha ucuza beklerdim şahsen doldurmak adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ayarlanir onlar sonra, simdi bi tecrube edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Kale arkası alınır aslında çok rahat da, emin olamıyorum, içeri girme şansı vs. de yokki görelim nasılmış mesafe, seyir rahatlığı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 benim de alasım var kombine semih, alırsan beraber alalım aksiyon olur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hayatta almam 1.5 senelik kombine. çakallık yapıcaklarına önce yarım sezon sora 1 sezon satarak başlasalardı. takımın bi olayı varda 1.5 sezonluk kombine mi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben alıcam elime güzel nakit para geçerse.samiyenden eli ayağı kestik kaç sene bari bu stada güzel bi başlangıc yapalım kale arkaları samiyenden çok daha iyi olcagı için aslında yukardan kale arkası alınabilir ya. doğu batı 5. sarı kısımların alınırı var 2.250 fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar