Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Çatı için formül
“Türk Telekom Arena'nın çatısı tartışma konusu yapılıyor. Çatının olması, futbol oynamak için hayati bir konu değil. Ocak ayına da yetişmeyecek. Ancak 2.5 aylık bir dönemde bu kapakların montajını yaptırabiliyorsunuz. Almanya'da bu işin dizaynını yapan ekibi de getirdik. Sorun olmaz dediler. Kapakları TOKİ değil biz yapacağız. Bunun karşılığında da TOKİ aynı bedelle stadın içine ekstra masraf yapacak. Bu da aşağı yukarı 20 milyon TL tutuyor. Gelecek yıl 15 Mayıs ile Ağustos döneminde bu kapaklar takılabilir. Temmuz ayı içinde bunun anlaşmalarını yapıyoruz. Şunu söylemekte fayda görüyorum. Misafir takımların işi çok zor olacak. Zeminden bakıyorum, sonra çıkıp tribünlerin üst kısmından bakıyorum, ‘Allah onlara kolaylık versin' diyorum.”

Adnan Polat
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Ayrıca:

said:
Aslantepe'ye yeni sponsor; THY
Galatasaray'ın geleceğinin teminatlarından birisi olan Aslantepe Arena'ya yeni sponsor yolda. Daha evel Türk Telekom, Pegasus ve Ülker ile sponsorluk anlaşması imzalayan takımımızda yeni sponsor Türk Havayolları olacak. Kulislerde konuşulan sponsorluk anlaşmasının detayları ise hemen hemen belli oldu. Ortada herhangi bir imza yok, sadece dedikodu olarak dolaşıyor fakat olma ihtimali çok yüksek bir durum olduğunu belirtmekte fayda var.

Üzeri tamamen kapalı bir stadyum olarak hizmet verecek olan Aslantepe Arena'nın kale arkalarının üzerinde THY logosunu görebiliriz. Olası reklam anlaşması sonrasında Galatasaray'a yıllık 5 milyon euro sponsorluk bedeli gelecek. Sponsorluk anlaşmasının ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Hatırlanacağı üzere THY daha evel Barcelona, Manchester United gibi Avrupa'nın kalbur üstü takımlarına sponsor olurken aynı zamanda basketbolun en prestijli ligi olan Euroleague'n de isim hakkını almıştı.

Sosyal ağlarda paylaş

ben alıcam elime güzel nakit para geçerse.samiyenden eli ayağı kestik kaç sene bari bu stada güzel bi başlangıc yapalım

kale arkaları samiyenden çok daha iyi olcagı için aslında yukardan kale arkası alınabilir ya.

doğu batı 5. sarı kısımların alınırı var 2.250 fiyat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...