mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 iyi valla %40 falan civarında bitmiş gibi duruo stad. bu arada metro falan yapılcak deniodu bu stada. ondan bi haber var mı? çünkü şu stada ulaşım iyi sağlanmazsa olimpiyattan farkı kalmaz ki, orayada metro yapılcaktı bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 metro'nın kaba inşaatı bitti, dış cephe ve iç mimari tamamlanıyor. stadın da %63'ü bitmiş, mükendis amcalar öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 10 yıldır ha bugun ha yarın yapılıyor denıyor;hala yuzde 63 teyse,2 yıla kadar açılır bence,bu sene pek mumkun gözükmüyor.Mimar odası yeni planıda danıştaya şikayet etmiş,2-3 ayda sonuclanır ve insaat duru gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 10 yıl? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yeni stad projesi 10 yıldan bile eski sayılır. Bende 10 sene önce yeni stad projesi tanıtım broşürü vardı. 98 Mayıs'ta Sami Yen yıkılacaktı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 seyrantepe'den bahsediyoruz galatasaray'ın yeni stad sevdasından değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fark eder mi abi? Adam haklı şimdi takımımızı ezdirmeme sevdasından vazgeçmek lazım. 10 sene önce de maket vardı. 10 senede anca arsa ayarlandı imar planı hede hödö daha anca bi kısmı bitti. Dalga geçmekte yerden göğe kadar haklı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 seyrantepe'nin dalga geçilecek bir şeyi yok ama. galatasaray'ın stad sevdasında düştüğü durumlarla biz de geçtik dalgayı da son yılların en önemli işlerinden biri bu hem mali hem mantık açısından. dalga geçilecek hiçbir şeyi yok ve %60küsürü bitmiş. hala yalan olacak diye umut dolu gözlerle bekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 E onlar zaten biz o stadda maçlara çıkmaya başlayınca susacaklar. Ama stad bitse belki kira olayı iptal olur GS'ye vermezler diye umutlu olacaklar. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o kadar inşaat yapıldı.. bi o kadar daha yapılacak. bu işte kimse geri dönemez. paşa paşa gs'ye verecekler onu.. ha gs'nin stad projeleri tarihi benim yaşımdan büyüktür.. çocukluktan beri bi sürü maket gösterdiler.. klüpte kupa odası kadar büyük bi de maket odası olması lazım. bu artık bi hobi olmuştur adamlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tapu gelecek gs'ye kira değil benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 49 yıllığına kiralık olacak, tapu falan yok stadların hiçbirinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yok kira yine daha doğrusu 49 yıllık üst kullanım hakkı olacak hani gs da para olsa seyrantepeye tokiden fln yardım gelmezdi ha ama ne oldu gs mecidiyeköydekikullaım alanı için eski kiracı opsiyonundan vazgeçecek zaten bu opsiyon varlığından ötürü toki de işe sıvcak baktı hani gs asy kullanmasa bile sonuç olarak bir nevi intifa hakkına sahip aynı konu bir apartman dairesindeki kircı için de geçerli, kiracı her zaman sözleşme bitimi sonrasında opsiyon sahibidir hebele hübele didn't read lol ibnezenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben öyle biliyorum son haberden de şöyle bir alıntı vereyim: said: Galatasaray'ın Seyrantepe'deki stadyumun tapusunun kendilerine verilmesi koşuluyla vazgeçtiği intifa hakkı için Ali Sami Yen arsasında ihaleye çıkılacak. http://www.hurriyetmax.com/galatasaray/13747011.asp?gid=329 hatta aynı haberden son bölüm said: 1950'lerde inşa edilen Ali Sami Yen Stadyumu'nun ömrünü doldurması üzerine yapılan anlaşmalar çerçevesinde Galatasaray'a Seyrantepe'deki 380 bin metrekare arsa, 30 yıllığına kiralanmıştı. Galatasaray buraya stad yapmak için görüşmeler yapmış, ancak tapu olmadığı için projeyi yapamamıştı. Devreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan girerek stadyumun inşası için TOKİ'yi görevlendirmişti. Protokole göre Galatasaray, Ali Sami Yen'deki intifa hakkından, Seyrantepe'deki stadyumun tapusu kulübe verilmek koşuluyla vaz geçmişti. Bunun karşılığında TOKİ, araziye konut, ofis ve alışveriş merkezi yapılması karşılığında, Seyrantepe'nin bitirilmesini şart koşmuştu. İhaleyi kazanan Eren Talu-Alke ortaklığı, projeyi bitiremeyince inşaat yarım kalmıştı. Defalarca yapılan ihalelelere istenilen şartlarda teklif gelmeyince TOKİ, işi ikiye ayırdı. Bunun üzerine Seyrantepe Stadyumu'nun yapım ihalesi Varyap-Uzunlar ortaklığına verirken, arsa için ise ayrı bir ihaleye çıkış kararı alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 benimle tartışsın abi biri.. ben tapu sanıyorum bak kurt düşürdünüz içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 CthuLhu said: benimle tartışsın abi biri.. ben tapu sanıyorum bak kurt düşürdünüz içime.abi tapu ya da 49 yıllık kullanım farketmez ki? gs'ye tapusunu vermeseler bile bir kere aldı mı istediği herşeyi yapar stad çok güzel olacak gibi bakalım bitsin de bi gidelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Maket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 makat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 masal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Küçük gibi sanki biraz,bana mı öyle geldi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sotto said: Küçük gibi sanki biraz,bana mı öyle geldi:)... oraya bi kat daha gelecek alttaki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cemad said: CthuLhu said: benimle tartışsın abi biri.. ben tapu sanıyorum bak kurt düşürdünüz içime.abi tapu ya da 49 yıllık kullanım farketmez ki? gs'ye tapusunu vermeseler bile bir kere aldı mı istediği herşeyi yapar stad çok güzel olacak gibi bakalım bitsin de bi gidelim :Dumarım biliyorsundur bu stadın sadece %15 gelirine sahip olacak Galatsaray 15 sene boyunca ve yap işlet devret modeli olduğu için her istediğini kafasına göre yapamıyacak sadece stadın üst kullanım hakkı Galatasaray'da olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne yani gs 15 sene boyunca sadece %15 mi alcak stad gelirlerinden ne saçma şey o be bi yanlışın olmasın ? Yerine verdiği mecidiyekoy'de ki arazi türkiye tarihinde satılan en değerli arsalardan biri durumunda cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar