delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Odeon said: toki kendi yapacakmis. sonunda yine devlete bindirdi gs olayi. tam peskes oldu bu artik baska soylenecek birsey yok. devletin parasiyla yapilan stadin gelirleriyle milyon dolarlik tansferler yapiliyor gerci o paraninda nereden geldigide mesru ya neyse. tek kurusunu helal etmiyorum zikkim olsun. aman et ya, rica ediyorum. tokide babasinin hayrina yapiyor zaten stadi, klasik fenerli konusmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bonjo said: Bu iş karşılığında gs da devlete samiyenin araziyi vermiyormu?Okusan yazılanları öğrenirdin neyin ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Okusaydım 30 sayfayı zaten sormazdım , neyse ilgilenmiyorum naparsanız yapın , zaten yapamıyosunuz gene klasik elinize yüzünüze bulaştırdınız , faruk süren bir maket yaptı 20 sene önce hala aynı tantana sıktı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kızdırmayın arkadaşları evet o araziyi alacaklar karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sizde avrupada 0 çekmeyin size de devlet stat yapsın asşkjdfhksjadhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 PUAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bonjo said: Okusaydım 30 sayfayı zaten sormazdım , neyse ilgilenmiyorum naparsanız yapın , zaten yapamıyosunuz gene klasik elinize yüzünüze bulaştırdınız , faruk süren bir maket yaptı 20 sene önce hala aynı tantana sıktı artık.. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma derler adama o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nerenle okuyosun sen yazdıklarımı , millet peşkeş çekiliyor felan yazmış bende karşılığında samiyen verilmiyecekmi diye sordum tam bilmedigim için , ya cevap verirsin yada hiç vermezsin , boş yere laf ebeliği yapmazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 gs bu araziyi devlete itelediyse yani bir galasaraylı olarak gurur duyuyorum kulubümle fb den uyanık çıktıkları için lakin vatandaş olarak etik bulmuyorum , hoş karşılamıyorum . Derin duygular besliyorum bu meseleye karşı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ali Sami Yen üzerinde Galatasaray'ın 99 yıllık kira hakkı var, o hakkından vazgeçiyor, devlete bırakıyor Galatasaray orayı. Sami Yen'in olduğu yer zaten Mecdiyeköy. Yani değerli bir yer. Devlet stadı yıkacak, oraya artık ne yaparsa yapacak. Onun karşılığında ta şehrin çok uzağında bir yerde stad yapılacak Galatasaray'a. İhaleyi üstlenecek firma çıksaydı, o firma yapacaktı. Çıkmayınca devlete kaldı haliyle sözleşme gereği. "Ee madem şehir merkezine uzak bu stad, o zaman niye Galatasaray böyle bir işe giriyor" diyecek olan olursa da, metro derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Teşekkür ederim açıklaman için , olmayacak iş değil gayet mantıklı devlet kulüplere stat yapabilmeli , yapmalıda , işte kayserinin statı olsun rizenin statı olsun , kulüp ayırt etmeden yapılmalı , ilerde beşiktaşada yapılmalı.. Ama işte burda önemli olan adaletli olabilmek , umarım gelecekte bunu sağlarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bonjo said: Nerenle okuyosun sen yazdıklarımı , millet peşkeş çekiliyor felan yazmış bende karşılığında samiyen verilmiyecekmi diye sordum tam bilmedigim için , ya cevap verirsin yada hiç vermezsin , boş yere laf ebeliği yapmazsın..Önceki sayfalarda her QQ'nuzun ardından anlatıldı nasıl yapılacağı. Ama siz okumayıp QQ'ya devam ettiniz. Okuyun kardesim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 beşiktaş inönüden vazgeçsin.. seyrantepe benzeri bi yerde nou camp yaparlar adamlara.. ama hala QQ anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 devlet kimin parasiyla yapiyor stadi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 devlet hep yapıyor birilerinin parası ile simdide benim maaşımdan kesilen işsizlik parası ile birilerine peşkeş çekiyor stad yapmış cok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 devlet yapıyor ama para saçmıyor kâra geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Odeon said: devlet kimin parasiyla yapiyor stadi ? ehahah "düz mantık" budur işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bitmez o stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 mundar ettiler stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 CthuLhu said: devlet yapıyor ama para saçmıyor kâra geçiyor hıhı devlet par asacmıyor onun icin işçiye mi memuramı ne %2,5+2,5 zam yapayım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hozceri said: CthuLhu said: devlet yapıyor ama para saçmıyor kâra geçiyor hıhı devlet par asacmıyor onun icin işçiye mi memuramı ne %2,5+2,5 zam yapayım diyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Seyrantepe son durum topici değil ağlama duvarı adeta. Yeter be arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 AMA VERGİ YEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar