Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:

toki kendi yapacakmis. sonunda yine devlete bindirdi gs olayi.
tam peskes oldu bu artik baska soylenecek birsey yok. devletin parasiyla yapilan stadin gelirleriyle milyon dolarlik tansferler yapiliyor gerci o paraninda nereden geldigide mesru ya neyse.
tek kurusunu helal etmiyorum zikkim olsun.

aman et ya, rica ediyorum. tokide babasinin hayrina yapiyor zaten stadi, klasik fenerli konusmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Sami Yen üzerinde Galatasaray'ın 99 yıllık kira hakkı var, o hakkından vazgeçiyor, devlete bırakıyor Galatasaray orayı. Sami Yen'in olduğu yer zaten Mecdiyeköy. Yani değerli bir yer. Devlet stadı yıkacak, oraya artık ne yaparsa yapacak. Onun karşılığında ta şehrin çok uzağında bir yerde stad yapılacak Galatasaray'a. İhaleyi üstlenecek firma çıksaydı, o firma yapacaktı. Çıkmayınca devlete kaldı haliyle sözleşme gereği. "Ee madem şehir merkezine uzak bu stad, o zaman niye Galatasaray böyle bir işe giriyor" diyecek olan olursa da, metro derim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim açıklaman için , olmayacak iş değil gayet mantıklı devlet kulüplere stat yapabilmeli , yapmalıda , işte kayserinin statı olsun rizenin statı olsun , kulüp ayırt etmeden yapılmalı , ilerde beşiktaşada yapılmalı..
Ama işte burda önemli olan adaletli olabilmek , umarım gelecekte bunu sağlarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Nerenle okuyosun sen yazdıklarımı , millet peşkeş çekiliyor felan yazmış bende karşılığında samiyen verilmiyecekmi diye sordum tam bilmedigim için , ya cevap verirsin yada hiç vermezsin , boş yere laf ebeliği yapmazsın..
Önceki sayfalarda her QQ'nuzun ardından anlatıldı nasıl yapılacağı. Ama siz okumayıp QQ'ya devam ettiniz. Okuyun kardesim. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...