Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

52.000 kişilik stadın daha projesini yapıyorlar, temelini atıyorlar işte her neyse, ihalesini yapıyorlar vs.. Sene olmuş 2008.

Bunun neresini kıskanıcam, var zaten bizim stadımız :D 99-06 arası düzenlenmiş, 50000 üzeri kapasitesi olan.. Ben Gs'nin stadını neden kıskanıyım, hem de YAPMADAN !..

Bırakın bunları, Türkiye'de Uefa tarafından 5 yıldız verilmiş bir stad ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU, daha ihalesi bile kesinleşmemiş olan GS stadını neden kıskanalım. Komik olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
52.000 kişilik stadın daha projesini yapıyorlar, temelini atıyorlar işte her neyse, ihalesini yapıyorlar vs.. Sene olmuş 2008.

Bunun neresini kıskanıcam, var zaten bizim stadımız :D 99-06 arası düzenlenmiş, 50000 üzeri kapasitesi olan.. Ben Gs'nin stadını neden kıskanıyım, hem de YAPMADAN !..

Bırakın bunları, Türkiye'de Uefa tarafından 5 yıldız verilmiş bir stad ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU, daha ihalesi bile kesinleşmemiş olan GS stadını neden kıskanalım. Komik olmayın.

Ben kıskanıyorlar demedim ki tek konuştukları konu bu dedim bakınız hemen 5 yıldızlı caps açık şükrü saraçoğlu yazıları vs akıyor =)
stadın temeli atılmıyor inşaat halinde vs vs neyse hani dediğim gibi olay kıskanmak falan değil olay laf atılcak yerin burası olması ortada sportif başarı olmayınca geriye bunlar kalıyor onlar da ortadan kalkınca konuşcak şey kalmicak ^^ :D
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

uhh ezilmişlik görüyorum :).. boşver sende haklısın bende olsam böyle davranırdım
Sosyal ağlarda paylaş

İçinizde mutlaka İstanbul'a gelmiş gitmiş yada İstanbul'da yaşayan birileri vardır;Mecidiyeköy'ün tam ortasında bi futbol stadı var oraya biz ASY diyoruz.İstanbul'un belki en pahalı topraklarından biri orasının 50 yıllık kirası zaten Seyrantepedeki o arsayı değil bütün seyrantepeyi satın almaya yeter zaten ki TOKİ bu işten para kazanıcak,Galatasaray para kazanıcak,inşaat şirketi para kazanıcak,Seyrantepe isimli yer İstanbul'da değer kazanıcak o bölge gelişicek orada yaşıyan insanlar kazançlı çıkıcak,Mecidiyeköy'de maç günü oluşan ekstra trafik azalıcak ki bu nerdeyse bütün avrupa yakasının trafiğini etkiler bilen bilir.
Herkesin kazançlı çıktığı açık ve net ortada olan böylesi bi projeyi kazançlı çıkmayan az sayıdaki kesimden Fenerbahçelilerin bu kadar çekemez davranışları gerçekten beni şaşırtmıyor.Bedava stat alıyormuşuz falan geçin bunları.
Asıl konuya gelirsek bu fikir galatasaray'dan çıkmadı,Galatasaray ASY'yi yıkıp yerine yeni stat yapıcaktı zaten olimpiyat stadı muhabbetleri de o yüzden çıktı ama şişli belediye başkanı 50000+ kişilik bir GS stadının mecidiyeköy trafiğini felç ediceğini böyle bişeyi kaldıramayacağını söyleyip bu projeyle kapısını çaldı galatasaray'ın şimdi de gelinen nokta ortada emin olun bi çok galatasaraylı da mecideyeköyde olmasını tercih ederdi bu stadın ^^
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu anki yeri gayet güzel stadın. metro çalışmalarını da başlatmışlar. bitince gerçekten büyük gelir elde eder GS. arada sırada maça giden 3-4 arkadaş olarak kombine almayı düşünüyoruz yeni stad yapılınca sırf ulaşım+otopark derdi olmadığından. mecidiyeköyde ise her maç çıkışı trafik, maça giderken otopark derdi vs bezdiriyordu insanı
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrantepe'ye giden yol gerçekten çok rahat mecidiyeköye göre. Ama mecidiyeköye arabayla maça gitmek de bi o kadar saçma yani. Ben Bostancı'dan deniz otobüsüyle kabataşa geçip oradan metroyla mecidiyeköye gidiyorum. Rahat oluyor. Trafiği berbat oranın.

Hakkaten "Beleşe stad yaptırıyolar" gibi çocukça ve safça ve de tabii ki cahilce yorumlar komik oluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben paraya laf etmiyorum ki, ben sadece gerçekleri gözler önüne seriyorum.

Galatasaray bedava yaptırsın stadı'nı, ben eğer böyle bir şey söz konusu ise, bunu Galatasaray Spor Klübü'nün ekonomik anlamda bir başarısı olarak nitelendiririm.

Yani keşke Galatasaray 80k kişilik stad yapsa, ülkemizde daha büyük stadları olsa tüm takımların, hep beraber gidip derbi izleyebilsek, bilet sorunu çıkmasa vs..

Ben bunları isterim. Sadece Fenerbahçe için değil, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor.. vs.. hepsinde olsun böyle stadlar.

Benim takıldığım nokta, Fenerbahçeliler durum hakkında bir yorum yaptıkları zaman sizler hemen bir kulp buluyorsunuz. Ben de açıklamamı yaptım.

Aşşağı yukarı aynı kapasitedeki geç kalınmış ve henüz bitmemiş bile olan bir stadı, kıskanmanın bir mantığı var mıdır ? Kıskançlık kelimesi'nin anlamına bile ters bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

E kıskanmayan adam durup dururken herkese yarayacak bir stada laf sokmaz abi, sen sokuyosun diye değil zaten sokanlara lafımız :D

Kıskanılcak birşey tabii ki yok da laf atılacak bi durum da yok. Ha hep GS 20000 kişide kalacak biz 32000 takmış olacak diye hayal kuranlar çekemiyorlardır bizim de o seviyeye ulaşmamızı ondan diyorlardır belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun hangi Galatasaraylıga sorarsanız ASY'mi Aslantepe'mi diye. Alacagınız Cevap her zaman ASY'dir.

Aslantepe Galatasaray'ın Gelecegini kurtarıcak projedir. Şuan bile 2 banka. Birisi 270 milyon Dolar Diger 4 Taksik ile 320Milyon Dolar Para veriyor. Loca vip numaralı koltuklarına bunlar 5 yıllık satılıcak.

Galatasaray bunları direk satmıcak Galatasaray Bankaya satıcak banka Taraftara satıcak bankada kendi acısından bir kampanya yaparak bunları uzun vadeye bölerek yüksek satış yapmayı planlıyor. Şuanki durumda alcak bankanın 30 - 50 milyon dolar arası gelir elde etmesi bekleniyor.

Mecidiyeköy'e yapılacak olan Alışveriş merkezi ve binadan Galatasaray'a ek gelir gelicek. ve Binanın bir kaç katı Galatasaray'a ait olucak.

ve bunları üzerine diger bilet gelirleri, reklam, sponsor
eger olursa stad'ın adının satılması bunları işin icine koydugumuzda Galatasaray cok büyük bir gelir elde ediyor. 2 yıl icinde tüm borcunu sıfırlamış hemde ödedigi borç kadar + duruma gecmiş bir galatasaray olucaktır.

Bunun yanı sıra Adnan Polat'ın acıkladıgı gibi Dünyada Antreman yapılacak en pahalı arazi üzerindeyiz ( Florya ) Antreman tesisleri felan buradan taşımayı planlıyorlar ve Florya arazisinide bir şekilde galatasaray gelir kaynağı olacak.

Bazı şeyler gec kalınmış uzun sürmüş şartlar oluşmamış olabilir. Ama Geç oldu herkezden iyisi oldu diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

A. Polat söyledi zaten üzerinde çalışıyorlardır büyük ihtimalle sonuçta kolay bişey değil yılların geleneği var floryada hatta yakın zamanda yapılmaz böyle bişey diye tahmin ediyorum..
Stat konusu da müthiş bi gelir var kağıt üzerinde tutarsa dünya üzerindeki sayılı borcu olmayan + da olan takımlardan biri olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...