Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu tekere çomak sokmayın!

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

YAPTIKLARIM

Nuh'un Gemisinin Ağrı Dağı'nda değil Toroslar'da olduğunu buldum.

Askerliğimi Uğur Mumcu ile birlikte Ağrı Patnos'da 'Sakıncalı Çavuş' olarak yaptım.

Yılmaz Güney ile birlikte film çevirdim. Gerçi Yılmaz filmleri imha ederek sinemadaki önümü kesti ama, ben yinede kendisini severim.

Suyun altında hiç nefes almadan kırkbeş dakika durulabileceğini bizzat uygulayarak gösterdim.

Mevcut Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın sanata ve sanatçıya önem vermediğini yazın 38 derece güneş altında çizdiğim belediye binası tablosuna sadece 10 milyon lira vermesiyle ortaya çıkardım

Mükemmel bi site kesin girin inceleyin :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
başbakan olacak adam be harcanıyo valla
busht a karşı tek basıan gogsunu gere gere duracak yegane kişi budur aha yazıyorum buraya
*!yazar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

euehueh hastasıyız ailecek bu adamın :)[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

Bu web sayfası Abdurrahman Boztaş'ı sevenler, onun desteklenmesi gerektiğine inananlar
yalnız bırakılırsa toplumun çok şey kaybedeceğini bilenler tarafından hazırlanmıştır.
Sayfaya ulaşmanıza gerek yoktur o nedenle bir e-mail adresi vermiyoruz.
Ancak Boztaş'a bir ALO demek istiyorsanız ona 0 535 688 86 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Hayır illa ki kendini görmek istiyoruz derseniz (ki bu önerilir) Adana'ya gelmeniz şart.

arayIn sapIkLIk yapaLIm herife[signature][hline]icQ=135954330
Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki:
Estel sen uyku ne biLiyon mu?
Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki:
Evettt.Yataghh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...