BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 insan bi şaşırıyor var mı böyle insanlar diye... bu arda sitesi updatelenmişhttp://www.bizfirildakdegiliz.8m.com[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hö?s?[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Adı Abdulrahman Boztaş ölene kadar unutmam bu ismi hatta mezar taşımada yazdırırım[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu ne yaaaa. Şaka mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aaebuah süperde çokam ne =)[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 LOL![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 LoL[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 YAPTIKLARIM Nuh'un Gemisinin Ağrı Dağı'nda değil Toroslar'da olduğunu buldum. Askerliğimi Uğur Mumcu ile birlikte Ağrı Patnos'da 'Sakıncalı Çavuş' olarak yaptım. Yılmaz Güney ile birlikte film çevirdim. Gerçi Yılmaz filmleri imha ederek sinemadaki önümü kesti ama, ben yinede kendisini severim. Suyun altında hiç nefes almadan kırkbeş dakika durulabileceğini bizzat uygulayarak gösterdim. Mevcut Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın sanata ve sanatçıya önem vermediğini yazın 38 derece güneş altında çizdiğim belediye binası tablosuna sadece 10 milyon lira vermesiyle ortaya çıkardım Mükemmel bi site kesin girin inceleyin :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 başbakan olacak adam be harcanıyo valla busht a karşı tek basıan gogsunu gere gere duracak yegane kişi budur aha yazıyorum buraya *!yazar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68010 burdada var yorumlar ama çoğu kişi görmemiş lol[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu arda son 10 dakikada 100 ün üstünde hit yaptı bu site![signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu arda resimde tekerin ortasındaki topaç da ayrı bir ironik materyal[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ilginç bir durum[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 euehueh hastasıyız ailecek bu adamın :)[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sol arkada sırıtan adama dikkat çekmek istiyorum gece gece korktum[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu web sayfası Abdurrahman Boztaş'ı sevenler, onun desteklenmesi gerektiğine inananlar yalnız bırakılırsa toplumun çok şey kaybedeceğini bilenler tarafından hazırlanmıştır. Sayfaya ulaşmanıza gerek yoktur o nedenle bir e-mail adresi vermiyoruz. Ancak Boztaş'a bir ALO demek istiyorsanız ona 0 535 688 86 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Hayır illa ki kendini görmek istiyoruz derseniz (ki bu önerilir) Adana'ya gelmeniz şart. arayIn sapIkLIk yapaLIm herife[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu ne demek ya ?? Adana'yı makamdan değil, uzaydan izleyip yöneteceğim[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi bu neee muahahahah süperr aslansın kaplansın ahaha süper ya[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadan gülen adam cin benden sölemesi[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Dalga konusu buldunuzda baya bi başınız yanacak söliim :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oha be bu ne be nereye gidiyor bu teker :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 acınacak halimize gülüyoruz :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tekermi olucaz ? çomakmı sokucaklar =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 muhauah süper resim kassan olmaz böle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ne Lea Bu :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar