Queen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bi de nerden duyduysa bi espri yapmış aklınca yok bilmemne yaz 123123'e gönder falan. 13 yaşında hepsi hakiktatten. Hani gören de sper hekır falan sanıcak dededen kalma yöntemlerle hackliyolar hep sanırım.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yahu ne alakası var ki? Penaltıları almamızla birlikte inanılmaz bir coşku oldu. O sırada Antimodes'de bendeydi. Otomatik silahlarımızı aldığımız gibi balkona çıkıp birer şarjör boşalttık. Yani bu bir eğlence ve bence saygı duyulması gerekiyor. Kültür sonuç olarak. Emir Kusturizca sinemasında düğünde silah atılınca KÜLTÜR biz yapınca MAGANDALIK mı oluyor allasen?
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ciddi ciddi savunuyor mu, yoksa şaka mı yapıyor anlamadım... Şakaysa komik değil, ciddiyse komik bence..
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rakursi said: İnsanımız nasıl eğlenmesini bilemeyecek kadar geri durumda. Bir gol oluyor,her taraftan silah sesleri. Kafalarına göre istedikleri yerde attıkları bam güm maytaplar. Saate aldırmadan, diğer insanlara saygılı olunması gerektiğinden bihaber; bağırışlar çağırışlar,kornalar. Daha yeni bir kız çocuğunu öldürdüler. Bu ülke futbolu haketmiyor,bu ülke futbolu kaldıracak olgunlukta değil. Türkiye elenmelidir. hangi konuda ileriyiz acaba bu konuda geri olmayalım ? :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Şakaysa komik bence, ki şakadır :D Bu ülke futbola hazır değil yanlış bir laf zira futbolla bu durumun hiçbir alakası yok. Tamamen kültürsüzlük ve barzoluk karışımı bir olay. Futbolun hiçbir suçu yok, aşırı ballı olmamız ekstra bir coşku getirebilir ama maç Viyana'da oynanıyor diye "Viyana'ya dayandık almadan gelmeyiz! Hebelel gübelele!" tarzı bir yaklaşıma girince insanlar bunları da beklemek normal. Eğitim şart abi, eğitim şart. Kültür şart. Yoksa değil futbol hiçbir coşkuya hazır değiliz. Biri baba olur havaya silah sıkar bir başkasının bebeğini öldürür falan... 301. madde olmasa halkımızın çoğunluğu hakkındaki görüşlerimi söyleyeceğim de aman vururlar falan beni de..
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 her milletin o tip gereksiz adamları var sonucta ama adam oldurme diil de kutlama olayında yolda giden arabanın onunu kesip de dansetme kulturu hakkında biraz dusunmek gerekio
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Redeagle said: Ciddi ciddi savunuyor mu, yoksa şaka mı yapıyor anlamadım... Şakaysa komik değil, ciddiyse komik bence.. Büyük ihtimalle düğününde silah atılmayacak, KIZ gibi evleneceksin KIZ.
Queen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Alexi_Septimus said: Yahu ne alakası var ki? Penaltıları almamızla birlikte inanılmaz bir coşku oldu. O sırada Antimodes'de bendeydi. Otomatik silahlarımızı aldığımız gibi balkona çıkıp birer şarjör boşalttık. Yani bu bir eğlence ve bence saygı duyulması gerekiyor. Kültür sonuç olarak. Emir Kusturizca sinemasında düğünde silah atılınca KÜLTÜR biz yapınca MAGANDALIK mı oluyor allasen? Emir Kusturica'yı kusturitzka şeklinde söyleyeyim de konuyla ilgili bilgim olduğu anlaşılsın tıpkı titanik-taytenik ikilisnde olduğu gibi... (copyright Umut Sarıkaya)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 said: well, I really like the prospect of seeing my team play against the turkish team, but judging from the fact that I live in a part of germany with nearly 50% turkish neighbours and counting in their rudeness and readiness to solve any problem with their fists, I say: Whoever wins... We lose. ahahah :D Korna olayı feci. Bizim burada sabah 3'e kadar kornalar susmadı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 @Arcane: Sadece 3'e kadar mı? Şanslısınız :D
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ah şunlardan bir tane olacak ki maçın zevki işte o zaman çıkar.
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ne o abi silah falan şöyle bi atacaksın ki tatmin olsun için
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yok o çok tehlikeli, benimkinin hiç bir tehlikesi yok aynen tabanca gibi.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 O mavzer kurşunlarının serbest düşme ile tekrardan geriye gelebileceği ihtimalini düşünürsek değil =)
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Dediğim gibi en az tabanca kadar güvenli (:P)
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Redeagle said: Silah çekeni dan diye vuracaksın :/ Onlar her sıktıklarında çevredeki insanlar için direk ölüm tehlikesi. Futbolda başarı insan olmaktan önemli değil. BATORU ROYARU!
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Head said: ya türk hackerların yaş ortalaması 15 falan mı abi bu yazılar nedir. nerde site hacklense AMK_HASAN5^AWP^KUMANDAN falan acayip isimler koyuyorlar kendilerine ya.
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 o diil de almanya - portekiz macindan sonra evin onunden davul calarak gecti almanlar, ki sahsen beni Turkiye galibiyetinden sonra adam oldurulmesinden daha fazla sasirtmistir bu olay... virus gibiyiz yaklastigimiz milleti bozuyoruz ahaha
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dün bulgaristanlı arkadaşım msnde bana ülkenizde savaşmı çıkt ıdedi
Slat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Catzee said: Hırvatlar dün Viyana'da iki Türk'ü öldürmüşler. Maç yüzünden bu tarz saçmalıkları yapan biz değiliz sadece. Neden medyada hiç yer almadı bu onu anlamadım?
spompas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dün gece uyuya kaldım; ardından (dağ başında oturuyorum) Savaş misali saniye aralıksız silah sesleri ile panikleyim yatağımdan fırladım. kazandığımızı anladımda ulan eşşek bokları atıonu o kurşunlarıda ya birine gelse korkuyorum lan ev dağda olunca kimse yoktu diye hepsi eminimk buraya sıkıyordur. la havle sabahtan beri sinirliyim...FUTBOL YASAKLANSIN
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hiç bir zaman da hazır olmaz herhalde..
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Karag8z said: Kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiliz. Küfür hoş değil ama bir deşarj yöntemi. Tabanca sıkmak nedir onu bir türlü çözemedim. Gidersin poligonda ateş edersin, iyi yada kötü nişancısındır, onu görür ona göre kendini atış dporunda düzeltirsin. ama yıldızlara karşı ateş etme mantığı, işte onu anlamak çok zor. Bu arada imam osurursa cemat sıçar. zegna kendi mesajını editlemiş, ama hala kendisini bile banlaması lazım. zegna ya boş yere laf etme bence, adam editlemiş, üstelik ciddi bişey yok, maçı yenmişiz.. birisine taş atmana hiç gerek yok.
Öne çıkan mesajlar