Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ülke futbola hazır değil.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi de nerden duyduysa bi espri yapmış aklınca yok bilmemne yaz 123123'e gönder falan. 13 yaşında hepsi hakiktatten. Hani gören de sper hekır falan sanıcak dededen kalma yöntemlerle hackliyolar hep sanırım.
Mesaj tarihi:
Yahu ne alakası var ki?
Penaltıları almamızla birlikte inanılmaz bir coşku oldu.
O sırada Antimodes'de bendeydi.
Otomatik silahlarımızı aldığımız gibi balkona çıkıp birer şarjör boşalttık.

Yani bu bir eğlence ve bence saygı duyulması gerekiyor.
Kültür sonuç olarak.
Emir Kusturizca sinemasında düğünde silah atılınca KÜLTÜR biz yapınca MAGANDALIK mı oluyor allasen?
Mesaj tarihi:
Rakursi said:
İnsanımız nasıl eğlenmesini bilemeyecek kadar geri durumda. Bir gol oluyor,her taraftan silah sesleri. Kafalarına göre istedikleri yerde attıkları bam güm maytaplar. Saate aldırmadan, diğer insanlara saygılı olunması gerektiğinden bihaber; bağırışlar çağırışlar,kornalar. Daha yeni bir kız çocuğunu öldürdüler. Bu ülke futbolu haketmiyor,bu ülke futbolu kaldıracak olgunlukta değil. Türkiye elenmelidir.

hangi konuda ileriyiz acaba bu konuda geri olmayalım ?

:(
Mesaj tarihi:
Şakaysa komik bence, ki şakadır :D

Bu ülke futbola hazır değil yanlış bir laf zira futbolla bu durumun hiçbir alakası yok. Tamamen kültürsüzlük ve barzoluk karışımı bir olay. Futbolun hiçbir suçu yok, aşırı ballı olmamız ekstra bir coşku getirebilir ama maç Viyana'da oynanıyor diye "Viyana'ya dayandık almadan gelmeyiz! Hebelel gübelele!" tarzı bir yaklaşıma girince insanlar bunları da beklemek normal. Eğitim şart abi, eğitim şart. Kültür şart. Yoksa değil futbol hiçbir coşkuya hazır değiliz. Biri baba olur havaya silah sıkar bir başkasının bebeğini öldürür falan...

301. madde olmasa halkımızın çoğunluğu hakkındaki görüşlerimi söyleyeceğim de aman vururlar falan beni de..
Mesaj tarihi:
her milletin o tip gereksiz adamları var sonucta ama adam oldurme diil de kutlama olayında yolda giden arabanın onunu kesip de dansetme kulturu hakkında biraz dusunmek gerekio
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Yahu ne alakası var ki?
Penaltıları almamızla birlikte inanılmaz bir coşku oldu.
O sırada Antimodes'de bendeydi.
Otomatik silahlarımızı aldığımız gibi balkona çıkıp birer şarjör boşalttık.

Yani bu bir eğlence ve bence saygı duyulması gerekiyor.
Kültür sonuç olarak.
Emir Kusturizca sinemasında düğünde silah atılınca KÜLTÜR biz yapınca MAGANDALIK mı oluyor allasen?

Emir Kusturica'yı kusturitzka şeklinde söyleyeyim de konuyla ilgili bilgim olduğu anlaşılsın tıpkı titanik-taytenik ikilisnde olduğu gibi...

(copyright Umut Sarıkaya)
Mesaj tarihi:
said:
well, I really like the prospect of seeing my team play against the turkish team, but judging from the fact that I live in a part of germany with nearly 50% turkish neighbours and counting in their rudeness and readiness to solve any problem with their fists, I say: Whoever wins... We lose.

ahahah :D

Korna olayı feci. Bizim burada sabah 3'e kadar kornalar susmadı.
Mesaj tarihi:
o diil de almanya - portekiz macindan sonra evin onunden davul calarak gecti almanlar, ki sahsen beni Turkiye galibiyetinden sonra adam oldurulmesinden daha fazla sasirtmistir bu olay... virus gibiyiz yaklastigimiz milleti bozuyoruz ahaha
Mesaj tarihi:
Catzee said:
Hırvatlar dün Viyana'da iki Türk'ü öldürmüşler. Maç yüzünden bu tarz saçmalıkları yapan biz değiliz sadece.

Neden medyada hiç yer almadı bu onu anlamadım?
Mesaj tarihi:
dün gece uyuya kaldım;

ardından (dağ başında oturuyorum)
Savaş misali saniye aralıksız silah sesleri ile panikleyim yatağımdan fırladım.
kazandığımızı anladımda ulan eşşek bokları atıonu o kurşunlarıda ya birine gelse korkuyorum lan ev dağda olunca kimse yoktu diye hepsi eminimk buraya sıkıyordur.

la havle sabahtan beri sinirliyim...FUTBOL YASAKLANSIN
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiliz. Küfür hoş değil ama bir deşarj yöntemi. Tabanca sıkmak nedir onu bir türlü çözemedim. Gidersin poligonda ateş edersin, iyi yada kötü nişancısındır, onu görür ona göre kendini atış dporunda düzeltirsin. ama yıldızlara karşı ateş etme mantığı, işte onu anlamak çok zor.

Bu arada imam osurursa cemat sıçar.
zegna kendi mesajını editlemiş, ama hala kendisini bile banlaması lazım.

zegna ya boş yere laf etme bence, adam editlemiş, üstelik ciddi bişey yok, maçı yenmişiz.. birisine taş atmana hiç gerek yok.
  • Yeni Oluştur...