Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2010'da görüşücez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Alcadras said: Alcadras said: Almanya kupayı alırsa biz 3.oluyormuşuz. Tv de söylediler. Nasıl oluyor o iş? öyle bir kural yok. Hani Almanlar bizi yendi şampiyon oldular, o zaman biz 3.'yüz şeklinde bir mantık yürütmesi. var abi nasıl yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3. olmamız için almanya'nın alması gerekiyosa 3. olmayalım pls. rusya go go hadi be yeni aslanlar sizsiniz, domaltın su sarı pipileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya şu yatın konuşmayın diyenleri anlamıyorum. kritik de mi yapmayacağız ağzımızın tadıyla. bırakın konuşalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu topik yanlış kişi tarafından açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet bu maçta herşey yanlıştı.. semih yedek değildi.. ilk golü biz attık.. topiği yanlış kişi açtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Banlayın Bloody'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BiTcH_oFBaT said: [espri yaptığını düşünüyorum tabide. Türk halkı pek gelemez işte. şakacilar sizi keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Her zaman olduğu gibi yine guardian editörü coşturmuş üslubuyla. guardian Ne güzel demiş: Germany advance but Turkey had won the hearts of the neutral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 JungleRRx said: yanlış kişi açmış uğuru kaçacak. bırakın da Luinir açsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rüştü ve hakeme kafam girsin diyorum baskada bişey demiyorum(NOKTA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ah ulan, keşke bir oyunda olsak.. 3.gol öncesi checkpointte save'imiz olsa. Dönsek o zamana. Ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 F5 F5 F5 F5 basıyorum basıyorum save etmiyor hoca bu ? atari salonu replikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BiTcH_oFBaT said: dunno said: Khelben said: dunno said: HellHound said: ahahaha hadi evinize ne isiniz var yari finalde tipis tipis nedir bu yorum ya zevk almıs resmen yenilgiden??? adam almancı sanırım. belki ama niye gelip buraya boyle bisey yazıyo o zmn onu anlamadım cıksın alman arkadaslarıyla kutlasın işi ne burda espri yaptığını düşünüyorum tabide. Türk halkı pek gelemez işte. dasdasd bu ne ya? şakaysa komik değil, şaka değilse daha komik değil mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Voys said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL said: Semih Soktu said: Semih Soktu said: Semih Soktu said: Semih Soktu said: Semih Soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hayır!!!111birbir! dakika 92.xx F1 F1 F1 F1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Piramit ban getirir, aman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yazık oldu ya, final oynamak güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Pazar gecesi final maçı santra anında üzülücez asıl. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rüştü de milli takımı bıraktığını açıkladı çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oper said: rüştü de milli takımı bıraktığını açıkladı çok şükür.. ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hayırdır ? Sen mi geçiyon kaleye oper ? :) şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: oper said: rüştü de milli takımı bıraktığını açıkladı çok şükür.. ciddi misin ? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ehahah :D evet ben geçiyorum asfds ntv de alt yazı geçti bırkatığına dair.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar