Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 O kadar uzatmış 1 tane fikri var adamın, Almanlar bize çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 e o zaman tüm gazeteciler köşe yazılarını filan aforizma olarak tek satır yazıp bıraksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aslinda cok dogru konusmus sergen. ama almanya karsinda ezilecegimizi dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Luinir said: toggie said: maldonado'yu belki keser emre :) Kesemez. Çünkü Maldonado'nun pass complete'ı %100. Nasıl Kazım'ın pass complete'ı Arda'dan daha yüksek olduğu için Kazım Arda'dan iyiyse, Maldonado'da pass complete'ı %100 olduğu için Emre'den iyidir. yerim ole pass complete i ben. paso bende sagima soluma arkama versem bnmde pass complete im %200 olur :D maldonadan bi halt olmaz yollarlar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 iğrenç... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yanlış koymuşlar bencede thegodfather sahnesıne oturtsalar don corleone misali güzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yav şu turko resimlerindekiler kim? Hadi biri servet arkasındakiler de ardayla tuncay, ama diğerlerini çıkartamadım. Biri de avarello galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tek dileğim şu zamana kadar elde edilen başarıları unutturup makara konusu hale gelmeyecegimiz bir skorla bitmesi maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bence maçın 10. dakikasında almanya 8 kişi kalıcak bizde elicez. schweinsteiger tekme atıcak kavga çıkıcak ballack rüştüye yumruk sallıcak sora klose de uçan tekmeyle giricek 3 ü de atılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 onlar olana kadar volkan tribünden iner sdfgjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daverc said: Tek dileğim şu zamana kadar elde edilen başarıları unutturup makara konusu hale gelmeyecegimiz bir skorla bitmesi maçın. Bitmez. Gökdeniz yıkacak ortalığı bu maçta. Rusya'da neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben bile inanmıyorum ama finale penaltılarla çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bitmez, millete makara oluruz diyosun yani, bence de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aramis said: Luinir said: toggie said: maldonado'yu belki keser emre :) Kesemez. Çünkü Maldonado'nun pass complete'ı %100. Nasıl Kazım'ın pass complete'ı Arda'dan daha yüksek olduğu için Kazım Arda'dan iyiyse, Maldonado'da pass complete'ı %100 olduğu için Emre'den iyidir. yerim ole pass complete i ben. paso bende sagima soluma arkama versem bnmde pass complete im %200 olur :D maldonadan bi halt olmaz yollarlar ztn Diğer topicteci muhabbeti bilmiyorsun, boşver. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kazım ardadan iyi diyen biri mi çıktı ki? diğer konular 15000 sayfa oturup bakma şansımız yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet. çünkü kazım daha hızlıymış ve pass complete oranı daha iyimiş. vauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cemad said: kazım ardadan iyi diyen biri mi çıktı ki? diğer konular 15000 sayfa oturup bakma şansımız yok :D Evet. Hatta transferler topiğinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daha iyi demedi eşit dedi çarpıtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 neyse tartışmaya değecek bi karşılaştırma değil konuyu saptırmayalım akşam maç var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu'nun mesajı :D Baluu said: Scoutluk meselesi felan değil olay. Olay kime karşı oynadığın. Boş kulvarda ben de çıkar efsane oynarım. Defans hatasını ben de değerlendiririm. Arda'nın yoktan var ettiği tek bir top yok ya. Yemeyin beni. Türkiye Ligin'de rakiplerin ne kadar kaliteli ki, ardayı ölçüp biçebileceksin. Vasıfsız adamlara iki çalım atmış kraaal !!! Yemeyin beni. Gördüm işte 2 maçta arda'yı. Balına gidiyor, 1-2 maça anlayacaz ardayı, alsın bi almanya defansını karşısına, çıksın bi hollanda karşısına, bak ayağında top mu tutuyor, teknik mi yapıyor, çalım mı atıyor. Yavaş abicim adam yavaş. 20 M vericeksin adama 1 kere sıfıra inemeyecek. Yapamayacak arda bunları. Gelişmesi lazım. Diğer liglerdeki adamlar şaka değil. İngiltere liginde diyorsun, adam dünya'nın en iyi defanslarını geçtiği zaman efsane olur, büyükşehir belediye spor defansını geçince değil. Yemeyin beni boş işler bunlar. Ki fenerbahçe defansını bile geçmekten aciz Arda. Amma abarttınız adamı ya, kral yaptınız. Yok ingiltere liginde olsa 40 M euro verirlermiş, yok 80 M euro ya gidermiş ispanya'da. Bırakın bunları. Değerlendirmeleri yaparken Arda'nın neye karşı nasıl oynadığını görün. Orta Düzeyde bir kanat oyuncusu Arda o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daverc said: Bitmez, millete makara oluruz diyosun yani, bence de :p Ahaha fail olmuşum X( Neyse sen anladın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baluu çok doğru söylemiş. bizim basının abartısı bu arda. evet o kanatta iyi işler yapıyor ama tutupta gidip ayaktan top aldığı çok çok az. çalım desen saçma adamlara atabiliyor sadece. bu turnuvada 3 çalımı yok daha. orda desen anlamıyor. çok gelişmesi lazım daha çok tecrübesiz aynı zamanda. fatih insanının o kulvarı inadına aradaya vermesinden doğuyor. camaronessi nin nasıl yıldız olduğunu bilmeyen varmı ben söyleyeyim. juventus şampiyonlar ligi maçına çıkmadan önce tkaımdaki 12-14 kişi ağır grip oluyor uçakta kapıp. yedeklerle çıkmak zorunda kalıyor tkaı. ve o maç goller attırıp gol atıyor maçın oyuncusu seçiliyor ve daha sonra full ilk 11 de adam. Milli takıma çağırılıyor vs. bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 zydar said: çalım desen saçma adamlara atabiliyor Liverpool videosu koysun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar