draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Su anda kullandiklarim : animetake.com Belirli Anime lere ozel direct download veren siteler ( mesela bleach exile ) Ama anime kulturumu daha da gelistirmek icin yeni-eski, sizin bu forumlardan onerdiginiz guzel animelere hizli yoldan ulasmak istiyorum. Bildigim aylik ucretle hizli download etmemi saglayan siteler : animeEDEN ve realitylapse . Gordugum 2side bircok anime icin direct download sunuyor, fakat free olunca gordum ki acaip yavaslar. Ilgilendigim konuda amator calisanlara donate etmeyi zaten severim, sorun degil fakat hangisine uye olayim, aylik 5 dolari hangisi daha cok hakediyor ? benim icin onemli olanlar : * 2mbit ile 250k ya yakin download edebileyim. ( direct download seklinde ) * degisik fansub larin linkleri bana sunsun ve yayinlandiktan hemen sonra bu siteden ulasabileyim. Yukardaki 2 portal haricinde onereceginiz baska varsa onlara da kabulum Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şahsi görüşüm fansub'lar üzerinden böyle para kazanan beleşçiler beş kuruşu bile haketmiyor. fansub gruplarının kendi sitelerinden veya anidb, animesuki, nyaatorrents gibi sitelerden bulunabiliyor herşey ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sam'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Rapid alınca çok rahatlıyorsun ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yeniler için torrent, eskiler için dc++ Devasa bir uni. firewall arkasında bile olsan veoh gibi stream veya anime eden gibi ddl sitelerinden uzak durman tavsiyedir. Fansub gruplarını öldüren kanserdir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sam said: şahsi görüşüm fansub'lar üzerinden böyle para kazanan beleşçiler beş kuruşu bile haketmiyor. fansub gruplarının kendi sitelerinden veya anidb, animesuki, nyaatorrents gibi sitelerden bulunabiliyor herşey ücretsiz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SenariouS said: Sam said: şahsi görüşüm fansub'lar üzerinden böyle para kazanan beleşçiler beş kuruşu bile haketmiyor. fansub gruplarının kendi sitelerinden veya anidb, animesuki, nyaatorrents gibi sitelerden bulunabiliyor herşey ücretsiz. (tu) (tu) Boxtorrents + Animesuki + Mininova forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 AniRena güzel raw izleyeyip anlayabilsek tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Afedersiniz de bu çağda hala tokyotosho kullanmıyanın aklından şüphe ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Kaede said: Afedersiniz de bu çağda hala tokyotosho kullanmıyanın aklından şüphe ederler Tokyotosho'nun arama sistemi sanki biraz kötü gibi en fazla 1 sayfa gösteriyor ya... ama bende Tokyo toshokan kullanıyorum gayet güzel site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Default ayarlarıyla sadece 50 gösteriyor. Onu değiştirebiliyorsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Kaede said: Default ayarlarıyla sadece 50 gösteriyor. Onu değiştirebiliyorsun :> oha üyeliğide mi var ben neden bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Üyelik yok, kendi cookielere kaydediyor ayarlarını :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar