Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bilgisayarı ilk açtığımdan itibaren ekran yer yer kararıyor.Daha çok film izlerken yada grafikleri hafif zorlayıcı oyunlar oynadığımda oluyor.6 aydır bilgisayarı açmamıştım önceden böyle bir sorun yoktu.Şimdi film izleyemiyorum bile.Ekran bilgisayarın keyfine göre kararıp 1sn ile 20sn arasında bir süre içinde geri geliyor.Bazen gelemiyor bile takılıyor bilgisayar.Nedendir ekran kartı ile mi ilgilidir.Ne yapmam lazım.Monitör lcd 60 herz te çalışıyor.Ekran kartı GeForce fx 5200.Az önce bir tozunu falan aldım ama hala devam yahu :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 çıkartıp tak falan, epeydir kullanmamışsın slot tozlanmıştır temassızlık falan olmuştur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 karardığı zaman ekrana bi el feneri tutup, bak bakalım ekranda hafif bişiler gözüküo mu die? eğer öyleyse lcd backlight problem diye arat googleda lcd'nin içindeki kapasitörleri değiştirerek çözme ihtimalin var eğer fener ile görüntü gözüküyorsa.lehim fln yapabilmen lazım tabi. not: cep tel ışığı fln değil ama güçlü bi ışıkla bak ekrana not2: hafif bişiler demekle şunu kastettim, ekranda görüntü var ama sanki kontrastı çok azaltmışsısn gibi tamamen karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Çıkartıpta taktım.Bana mısın demiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ekranın karardığı durumda standby a mı geçiyor ekran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hayır.Hiçbir değişiklik yok ekran geri geldiğin de btün programlar kaldığı yerden devam ediyor yada etmeye çalışıyor.Arada bi ekran kayıyor falan geri geldiğinde.Bu arada fener şeysine de baktım.Bir şey yok gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.thinkgeek.com/images/products/front/dead_pixels.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 e lcd ne bekliyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Teşşekkür ederim herkese sorun çözüldü :p.Sürücüyü yenilemek lazımmış tabi 6 ay sonra.afasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar