Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 herkes yazsın. ben bizzat ankaranın haziranda hayvan gibi yanması gerekirken, soğuk olduğunu gördüm dumur oldum. hep böyle gitse dedim ama yakın dönemde patladı. bi de pirinç fiyatları diyolar ama emin değilim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bursa ölümcül sicak, bi tek onu biliyorum ben. ankaraya donmek istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kızlar geçen yaza göre daha az erotik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 oha tellos mantık hatası var. daha çok açılmaları gerekmez mi üstad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok abi ters bi etki var işte havalar geçen yaza göre daha az sıcak ya o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ankarada sabah karşı yağmur yağdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 saat 3te manyak yağmur patladı. gökçek böylesini görmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Köpeğim yere yapışmış sıcaktan. Bi de sanırım ufukta görünen deniz manzaralı evimiz 4 5 yıla kadar denize sıfır olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Eternalus said: oha tellos mantık hatası var. daha çok açılmaları gerekmez mi üstad? akp yönetiminden kaynaklanıyor. forza humeyni gfsdfasafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ekmek said: Köpeğim yere yapışmış sıcaktan. Bi de sanırım ufukta görünen deniz manzaralı evimiz 4 5 yıla kadar denize sıfır olacak. lcd de vardır sizde kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Perde var kocaman ne lcd si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tellos said: kızlar geçen yaza göre daha az erotik :/ Küresel ısınma böyle birşeyse...bağrımıza basarız, katlanırız bea :( edit: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya ben konu başlığında o yıllardır dolaşan küresel ısınma resmini görmeyi bekliyordum. 50 yıl önce paçalı don, 20 yıl önce şort, 10 yıl önce bikini, bugün g string şeklinde sıralanmış ve ipe asılmış giysiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 dory said: bursa ölümcül sicak, bi tek onu biliyorum ben. ankaraya donmek istiyorum =( yanıyooooo. az önce geldim heykelden. banka işi olmasa 9-10dan sonra hallederdim, çok mantıklı olurdu. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hava burda çok sıcak, caddedeki tüm hatunlar etek giyiyo, ama rüzgar artık esmiyooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 5 saatten az uykuyla alarmla değil kendi kendime uyandım sıcak yüzünden sahafların oraya gitmek üzere çıkarken yanıma aldığım buz gibi su 20 dakikalık bi yürümenin ardından kelimenin tam anlamıyla kaynıyodu sahafların ordan dönerken aldığım buz gibi su eve gelirken bitmişti çünkü akıllanmıştım bianda yalayıp yutmazsan ısınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ehah sıca iyidir ben yeni kalktım 15.15'te. Ne uyurum var ya sıcakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3323816 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Burada küçük su karşılığında seks yapılıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar