aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 TEMA Vakfı, Türkiye genelinde kamuoyunun dikkatini enerji tasarrufuna çekmek amacı ile böyle bir etkinlik düzenlemiş dün gece TV de izlediğim kadarıyla. İstanbul'daki bazı camilerde ve Anıtkabirde dahi sönecekmiş ışıklar. Enerji tasarrufu, küresel ısınma v.s konularında duyarlı olduğunu düşündüğüm paticik ahalisi eyleme komple katılsa ve de hatta eşini dostunu haberdar etse ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Böylesine önemli ve yakın geleceğimizi tehdit eden bir konuda bilinçli davranacağımızı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Saatini de yazsaydın iyi olurdu. Bu akşam saat 21:00'de, maçtan önce kim kapatır tabi o heyecanla kim takar böyle birşey bilemem. Edit: Saat başlığa girmiş, danke şön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o sıralarda alkolün dibine vurmakla meşgul olacağımdan pek umrumda olduğunu söyleyemeyeceğim açıkcası ama güzel bir eylem umarım başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Maç 21.45 te. (saati yazmayı akıl ettim sonradan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 10dk bekliyemem bile : ) kimbilir ne yorumlar olur maçla ilgili ki tek söndürsün bizim yerimize yarım saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tv yi açık tutup, evinizin ışıklarını kapatabilirsiniz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Llama said: 10dk bekliyemem bile : ) kimbilir ne yorumlar olur maçla ilgili ki tek söndürsün bizim yerimize yarım saat ışıklar kapancak diyor, bilgisayarınızı ve tvnizi kapatıp maç izlemeyin demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hehe bi anda kapanan ışıkların bi anda açılacxağnı da hesaba katarsak baya güzel trafo cortlamaları yaşarız bu gece :) Malum yılın en sıcak günleri başladı klimalar fora birde ani yüklenme ile sistem GG olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu eyleme katılımın fazla olmayacağını düşündüğümden sorun olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben yeşiller'in toplantılarına bile katılıyorum ama böyle bir şeyi duymamıştım, acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ya büyük ihtimalle enerji tasarrufu için herşeyi kapatın demişlerdir, sonra "abi maç var 20'sinde, fena yalan oluruz bak." şeklinde bir uyarı gelince "ışıkları kıssınlar." kararına varmışlardır. Işıksız maç izlemeye karşı değilim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Elektrik olmazsa ne TV olur, ne maç, ne bilgisayar olur, ne de internet. O nedenle biraz duyarlı, bilinçli olup katılsak şu eyleme. Kapanacak o ışıklar, hasta etmeyin adamı! :D (Hem Hayrettin amcayı da üzmeyelim...) Ya zaten sa. 21.00 den itibaren 10 dak. süreyle olacak eylem. Maç te kaçta allam yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 enerji tasarrufunu böyle 10 dakikalık bir şey olarak görmeyin lütfen. cayır cayır yanan ışıklar kapansın, aletler kapansın. standby'daki aletleri bile düğmesinden kapatmak & fişinden çekmek bile iyi bir enerji tasarrufu sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tree-hugger mı oldun başımıza? AĞAÇLARI YİYELİM IŞIKLARI YAKALIM BENZİNİ ALALIM YERE DÖKELİM ĞAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 @ Head, amaç o zaten, bu konulara kamuoyunun dikkatini çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 nükleer sanrtal projlerinde çalışmaları olan TEMA di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 500 kere yaptılar bu uygulamaları yeni bişey değil, göstermelik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://www.tema.org.tr/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İnsanlar katılım göstermeyince göstermelık olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bunlardan daha önce çok çıkmıştı ama duyarlı vatandaşlarımız çok az olduğu için amacına ulaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben bi kere duydum kapattım ertesi gün ne bi gazte ne bi dergiide yayınlandı bişey oldu.takan yok memlekette. ayrıca 9 u geçtik:/& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok genellikle millet olarak tepkilerimiz anlık oluyor ya, onun için altını çizmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu saatlerde yoldaydım doğal olarak haberim olmadan eyleme katılmış oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar