The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 alt olarak bence Feral drood en guzeli(idi), kus formunda herbalizm yapılabildigi icin cok seker ancak Wotkl da nereler uculabilecek ayrı, keza hem quest yaparken cok rahat hemde pek cok rare source a yada spot a steath gidebiliyorsun, son carede gerekirse bear formda gayet rahat spot moblarını falan pataklayabiliyorsun, olmadı cyclon at kaç(travel form) vsvs en fonksyonel alt bence Drood tavsiye olarak da miner/herbalist ----- diger alternatifde dendigi gibi warlock cok hızlı multiple mob keserek grind ın dibine vurabilir drop olan seyleri farmlaması en kolay class oldugu icinde tercih edilebilir, ----- Son alternatifde rogue, yeni gelen gelecek olan instancelarda/yerlerde mutlaka rogue stealth run yapılabilecek yerler olacaktır, grind ı gold bazında yapıp farmlayacagın herseyi satın alabilirsin :) p.s. : eklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Inkentus potemptis arrya Time stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bokşo Bokşo terilll abo ABO hakkaten ne süperdi o ya. çok fena dövmüştü beni, hani şu ilk karşılaştığımız mezarın ordaki olan kesemediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 -Wissy said: Mighty_THoR said: "2200 bir oyuncunun kendini pvpci olarak kabul ettirebilmesi icin gereken minimum ratingdir. " bu durumda wowda 2500+ rating li bir adamın karakterini alır onun eline lvl 70 yeşil bir karakter verirsek ertesi gün gene adamda 2200 ratingli bir takım bulmamız gerektiğimi ortaya çıkıyor nede olsa o pvpci PVPci adam once oturur minimum item gerekliliklerini honor farm ile tamamlar, sonra baslar arenaya ve evet s1'ler ile de dogru setup[alisik oldugu ve daha once 2500 gordugu setupla] ile 2200'u gorur. teşekkür ederim varmak istediğim yere parmak basmışsın sonuçta belirleyici nokta item,istersen bütün hayatın boyunca sadece pvp yap wow da pvp yapabilmek için item a ihtiyacın var iyi oyunculuk tabiki fark yaratır ama wowda asıl farkı item yaratır. istisnai arkadaşlar var onları tenzi ederek s1 lerle 1800 üstünün yavaş yavaş kasmaya başladığı 2000 inin üstünün ise itemlanmış bir takıma karşı son derece zor ve gerçekçi olmadığı kanısındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 UD female büyü animasyonu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 warrior kasıcaksan ms yerine imp slam diyorum. oyun keyfin artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aa evet ud famale <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kaede said: UD female büyü animasyonu > all ud female mageim var noggenfoggersiz oynamıorum.. male undead daha bela bence cast animasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sevgili geffen, O senin tatminsizligin. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sevgili sinan nasıl formal şekilde küfrederim diye düşündüm bulamadım msnden kayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 edit yerine quıte oldu.. sinan bu mesajı sil işin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hay allam yine aynı hatayı yaptım. typo düzeltiyim derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 undead female iğrenç ya böyle eğilip etrafa falan şempaze gibi bakıyor. Durduğu yerde ayakta sallanıyor iğrenç bişey midesizler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 undead female = şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ÇOOOOOOK TATLI!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o ne len :3 var mı başka class ların böyle chibileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 undead female e kötü demiyorum hatta hala oynuyacagım tek ırk undead. oyundaki en düzgün ırk bana göre. casti de güzel ama undead female castinden daha iyi cast varsa o da undead male castidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 peki ya sevimli gnomelar? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Marveloth said: Simdi ben sürüngen mi oluyorum? Bu hakaret olmuyomu? Ben sürünge isem eger sende Bonobo sun. Bonobo Hahaha bonobo iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mulgear6 said: peki ya sevimli gnomelar? :( kafasına balta sapla onların sevimli falan deiller!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Wayne said: kafasına balta sapla onların sevimli falan deiller!!!70 leyeyimde gnome female rogue mu kafaya baltamı saplıcan kafana odunu mu yiyicen görürsün X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Cuce said: undead female = şirin Undead Female yönetir. ud female rogue oynadığım dönemlerde serverda hayranlarım vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gnom a tatlı demeyen herkez gnom rogue raidi tarafindan genklensin X( Movie vardi 8 tanemi pembe saçlı dişi gnom rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://war-tools.darlinganime.com/index.php?t=warrior bu talentlar doğrumu? eğer doğruysa ben warrioru lvl licem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 su anki alpha lar onlar ama surekli degisiyor oradaki talentar son haleri degil yani, fikir sahibi olmak acısından faideli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar