Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Las Vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben de mythbusters diyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dizinin adının içinde A var dendi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zegna 2005 demis sonra 2003 demis belki busters i da bastirs diye okuyodur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mantıklı evet.ama bence las vegas o ^^.ayrıca chris'ten öncede ben yazdım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ediğim bütün dizilere bakıyorum bu sahneyi kesin gördüm. Ama Zegnaya göre CSI serisi değil Las Vegas değil criminal minds yada supernatural deil! 2003 yapımı ve içinde a harfi var!?! Hem durumu özetlimiyim hemde sitem ediyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 cold case mi? yazıldı mı bilmiyorum şu olabilir mi? Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 -alatariel- said: las vegas. dogru cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sam said: las vegas e ben kaç saat önce söylemişim ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mesajı editledin, sayılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 editlenmemiş mesaja link verdim, yukarıdaki cevabın kendisi değil herhalde ki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 höley yendim yendim^^ pff ya bi sefercik ben kazanayım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 las vegas milyonlarca defa soylendi zegna okumuyo mesajlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hiçte bilem.benden önce sadece sam sölemiş sende "las vegas 2003 yapımı çık dışarı! =P" demişsin.hıh. not: ama zegna o zmn 2005 yapımı diye yazdıgını editlememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yonetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Cik Disari degil, CKSARI fark var Ben o yuzden gordugumu biliyodum bunu, las vegas demedim hic 2005 diye, Zegna ve Ilke istifa. Ikiniz birbirinizden betersiniz (Ilke senin forumun oldugu icin yarismanin dogrulugu senin gorevin, seni bosuna mi goreve getirttik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Amma uzunmuş 1 gün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Penthesilea said: yonetim istifa olm nası bi failsin sen ya 875675 saat dizi izlion kural fln dinlemeyip 30 tahmin yapıon üstüne tutturamıon istifanı bas git hai cnm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Vizyon modlugu icin HARVARD'a kabul alma sarti aransin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 valla sam soylemis gormemisim ehe sadece geceleri online olabildigim icin. neyse artık yarın yeni ss koyarım, olmadı modlardan yardım alıcaz, zira tahmin yetenekleri sıfır (penth) bi işe yarasın bari. penth, devam ettir yavrum yarısmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Modların affına sığınarak madem ss koyan yok bir ss koyayım.Gerçi çok kolay ama: yarışmaya dahil olmak zorunda değil sadece öle koyim dedim eğlencesine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 the o.c.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eet fazla kolay oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar