Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım kurtuluyorum artık buradannnn ŞAFAK:004

yevaud

Öne çıkan mesajlar

eğer bir kaza olmazsa önümüzdeki salı kurtuluyorum buradan bizim kışla canavarı bölük komutanı beni +7 (yani teskere günü diskoya) ye göndermezse salı askerlik bitiyorrrr ankaraya gitcem ankarada müsait olan varsa buluşalım tanışalım ama askerlik anılarından başka birşey dinleyemez benden :) çünkü son 12 aydır başka bir iş yapmadım :)[signature][hline]Nizamiyeden girdim içeri salla kolları çek dizleri
Siyah siyah siyah bereliiiii
Sosyal ağlarda paylaş

Allah diskoya düşürmesin... 82/4 müsün?

Bu arada hayırlı teskereler, çoğu gitti uzunu kaldı...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Disko kışla içinde 21 günden eksik ceza alırsan yattığın yer. Mesela bizde diskoya gidenler 18 saat çalıştırılırdı hemde en apır ve en pis işlerde. Birde başına en manyağından nöbetçiler verirlerdi en pis eziyeti yapanından. Birde diskoda betona yatıp uyurdun yatak battaniye filan yoktu.

82/4 filan tertip anlamında. Mesela buradaki 82 normal çağında askere giden lise mezununun doğum yılıdır, yani bütün 82'liler 82'ye bilmemne olarak anılır. /''den sonra ise yaşadığın bölgeye göre filan değişir 4 değişik tertipte alıyorlardı eskiden 3 ayda bir. Yanlız evet benim sonlarıma doğrıu birde a b filan çıkmıştı da onu pek hatırlamıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin
elemanı dıskoya gotur
fedaykin
elemanı dıskoya gotur
fedaykin
elemanı dıskoya gotur

*sesı kısılır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkinide 3 gün uzatmaya çalışmışlardı. Görevli gittiğim işi benim izinden düşmek istediler, sonra hayatlarının tehlikeye girdiğini ciddi olarak anlayınca bu saatten sonra düzeltemeyiz dedikleri hatalırını düzelttiler. Şimdiki ruh halim olsa paşa paşa 3 gün daha beklerimde orda 3 gün daha kabus ötesi bişi, çek vur daha iyi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1 gün erken terhis olmuştum hala farkedip çağırcaklar diye bekliyorum :)
Baya zor bir askerlikti ama benimki. Önce İzmir Poligon sonra Ankarada Deniz Kuvvetleri Komutanlığında :)
Amiraller dışındakilere selam vermiyorduk nerdeyse, o kadar çok albay yarbay vs vs vardı ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o derece rütbelinin olduğu yerde kötü yav. Ama denizci olmak her zman iyidir bizim gibi 24 saat teakkuzda filan olmazsın, rütbeliler daha rahat insanlar filan süper bişi.

Öytt be, ne çabuk geçiyor günler, sanki dün gibi yanyana koşarken ne çok söylerdik bu marşı. Teyyy teyyy

Çiçeği burnunda 20 yaşında
Vatanı beklerim nöbet başında
Adımı görürsen mezar taşında
Oğlum oğlum diye ağlama anam
Yarim yarim diye ağlama yarim
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Çok subay olması iyidir her zaman için. Ve Ankarada denizci olarak yapınca korkuyorlar biraz torpili sağlamdır falan diye :) Alt katımızda Kuvvet Komutanı falan oluyordu baya eğlenceli zamanlardı esasında. Evci çıkma olayınında bunda etkisi olabilir tabi. :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Değil evci izni ben askerliğim boyunca çarşı iznine çıkmadım be ne diyorsun sen :-D Neden diye sorarsanız bizim ilçe merkezi denilen yerde çarşı yoktu ki çarşı izni olsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

üni okuyunca üzerina master yapsam ne olarak gidiyorum askere?? bi de bu bedelli işi noldu?? ne olarak gidiosam işte o olay olunca ne gibi avantajlarım olur neler yaparım neler yapmam? açıklarsanız sevinirim[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı teskereler
Abi bu askerlik zımbırtılarını duydukça uyuz oluyorumya
ben napçam askerde
teskere fln alamam ben dayaktan ölür kalırım oralarda
4 kolluya binerim askerde heralde[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

babam ilk bedelli dönem askerlerinden sene kaç hatırlamıorum ama hepsinin resmi olduğu yıllık tarzı bişey war okudum çok hoşuma gitti.. bi tane de günlüğü war babamın gittiği günden itibaren herşeyi yazmış.. inanılmaz güzel.. her yaptığını en ince detayına kadar.. söylenen türküler.. asker üzerine şiir falan yazmış bigün alıcam ondan yazarım buraya hayran kaldım..
küçük cep defteri ama bazı yerlerini okudum.. işte çıktık şunu yaptık soora geldik herkes ilk gece söylenen bi kaç türküden soora birbiriyle kaynaştı kolkola türküler söyledik komutan koğuşa geldi uyumamızı söyledi falan.. süper ya[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...