Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hiçbiryerde bulamadım yav =( nerde olma ihtimali vardır yada nerde vardır eğer biliyosanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Garbageda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kaleiçi gizli bahçede bir sürü poster var bir bak derim. onun dışında seleklerde poster satılan bir yer olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 seleklerde baktım dediğin yere yoktu. kaleiçine bakarım biara, umarım bulurum valla =D peki bulsam satarlar mı o da var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben de uzun sure aramistim, bulamadim. sonra kendim bastirdim. ki istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 orda satılıyor zaten. değişik posterler gördüm de belki vardır. ama düşük bi ihtimal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 istanbulda da aradıydım bulamadıydım okul gezisinde. bastırsaymışım keşke =( burda da bulamazsam bastırırım bişekilde yada şansıma küserim artık napiyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dilersen surayi kastir. http://www.posteradam.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bulmak zor ya. posteradam a bastırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 posteradama bastırıcam gibi bu gidişle. ammavelakin yaş ve parayı ödeme mevzusu işi karıştırabilir. elden ödeme tarzı bişey yok demi sitede? kredi kartımı yani illa =( eniyisi bi siteyi karıştıriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hazır ol şimdi çok kötü bir yer tarif etme geliyor.Bu güllüğün ordaki kristal den çıkıp şöyle bi doğru garajı tarafına doğru giderken ara sokaklarda sahaflar oluyordu.Onlardan bikaç tanesi çok şahane ve eski posterler satıyordu.Yerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç gün sonraya daha ayrıntılı anlatabilirim.Bekleyebilirim dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bildiğimiz sahafçıların orda mı? birey dersanesinin oralar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hea o sahaflarmı yoksa o tarif ettiğin yer? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet o sahaflardan bahsediyor bu arada gizli bahçede çalışan birine sordum şimdi olması lazımdı dedi ama emin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nekadar peki gizlideki posterlerin fiyatı? o konuda bilgin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 5ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ooo iyiymiş ya posteradam da seçtiğim 8 poster nerdeyse 100 milyon ediyo bian içim gitti öğrenciyim sonuçta =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 her gun onun yuzunu gormek zor olmaz mi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi alıp duvara asmam zaten ben kardeşimle aynı odada kalıyorum, o öyle transformers posteri yapıştırcam yaa diyerek yırtıverir =D böyle arada aklıma takılır benim alıveresim gelir, güzelde olur bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 urmesque said: kaleiçi gizli bahçede bir sürü poster var bir bak derim. onun dışında seleklerde poster satılan bir yer olması lazım. ulan her yerde de reklam yapılmaz ki. anladık güzel yer. sdfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Abi ben sahafta işe başladım dün, biz satmıyoruz poster ama poster satan yer biliyorum msne gel tarif edeyim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yok yahu birey in ordaki değil.adsfasd o kadar da değil be.Daha karışık bir yerlerdeydi hakkımı verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Seda Sayan bir ara Marilyn Monroe triplerine girmişti, beyaz elbise falan, reklam ya da klip olması lazım. Onunla idare ediver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zencili var idare eder mi asfasgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ginaly said: ulan her yerde de reklam yapılmaz ki. anladık güzel yer. sdfgfsd lan napiyim gel gidelim bakalım birlikte poster var orda. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar