PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ve maç bitti 3-2 almanya yarı finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hırvatları yenersek finaldeyiz gogogogogo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 portekiz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Demiştim başından beri Almanya eler diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çelsi bu scolariyi mi alcak? bsg derler adama. ronaldo,nani falan bu mağlubiyetin baş sorumluları. defansa dicek söz yok zaten 3 yediklerine şükretsinler. yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu hakemlerle euro 2008 bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ligtv deki eleman öyle bi konuşuyor ki sanki kesin yarı finaldeymişiz gibi. bizim rakibimiz almanya mı olacak falan diyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Madcat said: çelsi bu scolariyi mi alcak? bsg derler adama. ronaldo,nani falan bu mağlubiyetin baş sorumluları. defansa dicek söz yok zaten 3 yediklerine şükretsinler. yazıklar olsun portekizli misin abi :D yazıklar olsun falan auhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 uzuldum portekizin kaybettigine, son dakikada turkiye gibi gol aticaklar mi dedim olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Madcat said: çelsi bu scolariyi mi alcak? bsg derler adama. celsinin sitesinde aciklandi gecen hafta almislar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 üzüldüm abi portekiz hollanda finali istiodum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 türkiye - hollanda versek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aldığını biliyorum maxi ama kötü tercih yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aynı golden 1 maçta 2 defa yiyen tek biz varız sanıyodum :D DEUTSCHLAND!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 HAKEM GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sonlara doğru tribünde sarışın bir afet gösterdiler. mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 harbi mükemmeldi o afet. tam hakeme küfür saydırıyodum o an için durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hakem daha kötü olamazdı... ztn gay hakem bizm maçıda o yönetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iyi oldu ronaldo artistine.. decoya üzüldüm ama haketen.. bide kabak tadı verdi turnuva takımı modları yaşimdi finalde italya almanya maçı izlermişiz, ne kasıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o hatun süperdi harbi allahım sana geliyorum dedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 iyi oldu iyi, portekiz sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Madcat said: aldığını biliyorum maxi ama kötü tercih yani. bence de ya fenere biraksalardi keske sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Portekiz'in dötü çok kalkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hakları yendi adamların. bide pepe öküzü 2-2 yapsaydı çok farklı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 almanyanın ilk golündeki paslaşma üç gollük zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar