Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Notebook'umu kullanarak zindarlarda yaratık avlamak istiyorum. Bunu FPS yapmak istiyorum ve X1600'üm var. Dark Messiah, Morrowind, Oblivion ve Arx Fatalis bitirildi. Başka tavsiye? edit: Oblivion gibi bir şey, olabildiğince basit ve vahşi birşey istiyorum. Hellgate çalıştırırsın ve serverlar dolu dersiniz gidip orijinal alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hellgate i direk geç, oynadıklarının dışında Gothic 2 olabilir, Two Worlds var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Might and Magic 6-7-8 Reinstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Two Worlds indireyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Notebook'unu satıp Tarlabaşı, Hacı Hüsrev ve benzeri yerlere gidebilirsin. Artan parayla av malzemeleri alabilirsin. En hakiki aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kaede said: Might and Magic 6-7-8 Reinstall (tu) 7 den başla bence.6 hemen çekilmeyebilir onu daha sonra oynarsın olmadı. sistemi zorlarsa yardımcı oluruz burdan. homm 3 oynadıysan 7 şahanedir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu saatten sonra Might And Magic oynamak, Mass Effect'ten sonra açıp NAM oynamak gibi birşey olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bişe olmaz. onun olayı grafik değil zaten. şimdi morrowind mi m&m 7 mi oynayacaksın deseler m&m 7 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 olayı grafik değil diyorsun da, kaç yıl önce çıkmış oyunun crysis gibi olmasını beklemiyorum zaten. kendi yılı içinde çok iyi grafikleri vardı elbette ki ama şimdi o tarz oyunlar oynamak çok kasıyor. pixel pixel grafikler felan. isteyen dark queen of krynn felan da oynayabilir tabii tutmuyoruz onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yoo çıktığı yıl için de grafikleri kötüydü :P ama oyun iyi.o oyunların verdiği hissi veren başka bişey çıkmadı. nostalji olsun, "ben eski oyunları biliyorum" ayağına filan değil hakkaten oyun olarak tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu avlanma olaylarını bende istyiroum. diablo baydı.dungeon siege 2 indirdm 1 saat oynadım oda baydı.. başka fikri olan.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Might and Magic 7'yi de indiririm. Şu Two Worlds'ü bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sacred oyna gold editionı edin ama hem ek paket var hem sürüyle bug düzeltilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ya o sacred da battlemage imle başlarda büyü aralarında adamalrı döverken sonlara doğru büyülerin cooldown ununu beklemek zorunda kaldıım.bizraz sıktı beni(başlarda eğlenceliydi halbuki). ben mi bişeyi yanlış yaptım battlemage le? dark elf inde bi sis yapan özelliği vardı onu atıp adamları kesiyodun direk :P bu sacred 2 nin ost sinde Blind Guardian varmış yaw (duymayanlar için :P) bu arada m&m 7 başlarda anlamazsan veya baycak gibi olursa bana veya kade ye mesaj atıver.yanlız söyliyim enteresan bi oyundur kimsenin seveceğini garanti edemem :P ama ben çok sevmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Gerge tam FPS degil ama Demon Stone hosuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 divine divinity var, izometrik rpg. ama bug dolu soyliyim de bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 aa evet hoş bi oyun o.baya buglı ama ben hiç denk gelmemiştim; kaede saçını başını yolmuştu :P oynarsan frost weaponlar broken.özelliklede warrior ın whirlwind tarzı hareketiyle. bunun bi ikincisi gibi bişe vardı.deathknight+pala ilerlenen o nooldu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Divine Divinity manyak oyundu ya, çok sevmiştim, FPS'ye aş eriyorum şu anda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Deli canım çekti valla yüklüyorum Might and Magic 7 yi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Zidane'da avlanmak diye okuyunca, garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Two world nasıl güzel oyunmu. Benimde canım m&m cekti çekip oynuyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Neverwinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Daha adam gibi oynayamadım. Sins of an Solar Empire hastalığından kurtulunca dalacağım. Ama ilk izlenim güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 fenris said: ya o sacred da battlemage imle başlarda büyü aralarında adamalrı döverken sonlara doğru büyülerin cooldown ununu beklemek zorunda kaldıım.bizraz sıktı beni(başlarda eğlenceliydi halbuki). ben mi bişeyi yanlış yaptım battlemage le? Battle mage oynamadım ama oyunda 2 çeşit ability mantıgı var biri spell digeri de fizikal abilityler.Bunlar regen hızını aldıgın skillerle itemlerle falan artırıosun.Mana mantıgı olmadı icin eninde sonunda o cooldown dalgasına takılıorsun ama dedigim gibi bunu minimuma cekebilirsun rahatlıkla.Questlerin baygınlıgı haric hack and slach severler icin gayet iyi ilerliyor su anda.45 daemon oldu gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sacred da oynadım. o da guzeldi ama diablo gibisi yok. sacred diablo divine divinity bu tarz neler kaldı baska geriyo, izometrik olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar