DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tunch said: artık iyicene abarttık.. "almaya değmez" neyse de , indirmeye değmez nedir :)yüzsüzlüğün bir boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oyun kasiyor evet ama etrafta dolasan 2 tur crack var. biri direk exe, ki bu reloaded versiyonu. digeri paul.dll yi degistiriyo. ikincisi oyunu dahada yavaslatiyo. anormal yavaslik yasayanlar reloaded denesinler birde. onun disinda her zamanki nfs, cok ahim sahim grafikler olmamasina ragmen kasiliyo oyun. aynisini carbonda da, pro streetde de yasamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Yok yavaslik crack'ten falan degil, bildigin X-Box ve PS3'te de kasiyormus oyun feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oynanabilirlik bakımından pro streetten çok daha zevkli olduğu kesin.. fazla uğraşılmamış ama direk belli oluyor. fizik motoru pro streetle aynı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Highway Battle fikri güzel, gerisi rezillik. "ProStreet ne yav böyle gerçekçi NFS mi olurmuş, pist kask falan ahah" diyenler alsın tepe tepe kullansın şimdi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yıllar sonra bi nfs oyniim dedim şu yazdıklarınız gerdi beni. bende denicem ama bi tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 nfs serisi hot pursuitle zirve yaptı bence, sonra nfs underground ile modifiye olayları falan trend oldu, o zamandan beridir ea bu 2 klasikleşmiş oyunun özelliklerini hiç bi değişiklik yapmadan altın tepsiyle sunuyo, yeter polisten kaçmaktan sıkıldık, arabayı modifiye etmektende sıkıldık, yeni bişeyler bulun be. tabi ea gibi kapitalist bi firmanın yaratıcılık neyine peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hatalısın ve sana laflar hazırladım. sdf. Bi kere sonuçta bu araba yarışı, fazla bi yenilik sunmasını beklemek saçma olur. Noolucak uçacak mı araba? Kaldı ki, aslında bi sürü değişik yarış türü yaratıp duruyolar her yeni oyunda herifler. Yenilik var yani aslında. AMA Bu mondofonlar sadece grafiğe önem verir oldu. Ha, grafik dediğim de ne, arabanın rüzgarlığından çıkan çizgifilmvari rüzgar efekti falan. Gerçi son oyunlar daha gerçekçi görünüyo da neyse... Bi de 3 yaşında bi çocuğun bile 200le giderken 360 kaydırarak nanik yapıp son saniyede şerit değiştirerek polisleri ekmesine izin veren türden fizik modellemesi "geliştirdiler". Ya anladık oyun arcade, ama bak TDU'ya adam kakasını çıkarmadan arcade yapmış, her aracın ayrı hissi olması gerektiği gibi, abidik gubidik hareketler yapmak için ne yaptığını biraz bilmen gerekiyor hem... Ayrıca herşey grafik değil, daha doğrusu herşey hayvani abartılı efekt değil. Olay detaylarda. Yine bakıyoruz TDU'ya, gayet güzel modellenmiş araba içleri var; camları bile açıp kapatabiliyoruz. Hatta direkt olarak aracın elektronik stabilite programını ayarlayabiliyoruz. Araba yarışı abi bu oyun, arabayla yarışıyorum ben, bana biraz araba hissi versin lütfen. Mesela TDU2 geliyo -bu yıl sonunda sanırım, yakındır yani- ben bu oyunda daha da detaylı otomobil içleri bekliyorum, ne biliim belki direkt içerdeki radyodan müzik değiştiririm falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Grafiği düzgün geliştirseler neyse, 1440x900 4xAA ile oynuyorum, yine de çok hoşuma gitmedi ve çok gelişmiş görünmüyor. Buna rağmen çok kasıyor ve arabanın fiziği rezalet. Gazı bıraktığın an 180'le U döner hale geliyoruz nerdeyse. Drafting desen daha büyük rezillik. Highway Battle dışında hiçbişeyini beğenemedim oyunun malesef, hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bence iyi. en azından öncekilerle kıyasladığımızda.. hah genel olarak kötü olabilir ama ben nfs serilerini hep sevmişimdir ve undercover'da -aralarında zaman farkı gözetmiyorum- en iyisi.. tdu ne=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 test drive unlimited bilgisayarda araba yarışı kalmadı yoksa umrumda değil nfs codemasterdan baskası yarış oyunlarında yalan oldu pc piyasasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 farklı oyun mu oynuyoruz bilmiyorum ama bugün başladım ve ben beğendim yani. kontroller eskisi gibi kolay değil ama daha gerçekçi geldi bana. belkide arabalarım daha hızlı olanlardan değildir ondan olabilir ama eğlenceli şimdilik. ilk araba seçmesinde camaro SS seçtim hata mı yaptım bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 şimdide menüde bile eşşek gibi kasar oldu :( böyle kasarsa oynanmaz zaten. yani asfalt ne reflektif bişeymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mr_Hand said: Ayrıca herşey grafik değil, daha doğrusu herşey hayvani abartılı efekt değil. Olay detaylarda. Yine bakıyoruz TDU'ya, gayet güzel modellenmiş araba içleri var; camları bile açıp kapatabiliyoruz. Hatta direkt olarak aracın elektronik stabilite programını ayarlayabiliyoruz. Araba yarışı abi bu oyun, arabayla yarışıyorum ben, bana biraz araba hissi versin lütfen. Mesela TDU2 geliyo -bu yıl sonunda sanırım, yakındır yani- ben bu oyunda daha da detaylı otomobil içleri bekliyorum, ne biliim belki direkt içerdeki radyodan müzik değiştiririm falan. :) Bunların dısında vites değiştirken adamın elinin vites topuzunda kalması devrini beklemesi müzik istasyonlarını değiştirirken normal hayatta oldugu gibi direksiyondan parmakları ile ayarlaması. Ek olarakta gerçekçiliği beygir gücünden cok yol tutusa ve sürücünün gerçek hayatta yapabileceği seylere izin vermesi. Yani 200 ile giderken makas atamıyorsunuz şehir içinde, yaparsın o ayrı ama kıcını nası toparlarsın o arabanın o da ayrı bi konu ^^. Acıkcası nfs yine beklenenin altında oyunu yükledim ve 3 gb ram 1 gb ekran kartı vs. olmasına rağmen kasıyor ne üzücüdür ki.Fast and Furious vari olmus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 undergroud 1 den sonra seride oynanabilir oyun bulamadim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ug2 kıvamında olsun başka birşey istemem. Ciddi ciddi EAden çıkıpta son 5 sene içinde oynayıp zevk aldığım yegane oyundur belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben most wanted da çok eğleniyodum. db8 i alıyodum oofofof daha ne istiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 arkadaslar pc için 60 ve 90 ytl arası direksiyonu pedalları vitesi olan bir gamepad önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 logitech ya da snoopy nin bi kaç üst modeli.aslında biraz paraya kıyıp momo almakda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 logitech'in vitesli pedallı bi modelini bulamadım ama snopy'nin güzel bir modelini buldum 95 ytl ye ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 snoopy de fena değil sadece kullanırken birz dikkat et cbuk bozuluyorlar cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hmm bu ayrıntıyı söylemen iyi oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Daha yeni oynama fırsatı buldum. Tam manasıyla arcade bir oyun olmuş. Lotusla 200 küsürle giderken 90 derecelik virajları cuvv diye dönüyyorum. Çok kasıyor deniyordu hakkaten öyle. Optimizasyon rezalet. Yalnız dünya efeklerini düşüğe getirince kasmalar ortadan kalktı. Müzikler Mirors Edge in videolarındakiler gibi geldi bana. Yarışlar zevkli. Sprint ağırlıklı şimdilik. Highway battle güzel olmuş. Son olarak dünya tasarımını beğenmedim. Bazen duvarlar yol bazende yollar duvar gibi görünüyor. Notum 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben buna oyun demem. shockwave ile oynanacak daha zevkli oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 TDU ile NFS arası birşey yapsalar süper olur. TDU gerçekten çok güzeldi, fakat yarış oyunu dediğin de biraz arcade hissi olmalı. O eksikti. NFS'de ise son zamanlarda çok fazla arcade öğeleri var. Son 2-3 yıldır istediğim gibi bir yarış oyunu çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar