FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Süper bir zamanlama ile (ki başta çok geç kaldım falan diyordum ama şimdi iyiki yapmışım diyorum) main charı ilelebet bıraktım. Yeni bir main seçim kastım. 2 ay önce 70 oldu şimdi kara seviyesini geçti falan çiçek gibi oldu. WoLK hazırlığımı yapıp paşa paşa 80 olacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kfg said: abi oyun kotu durumda evet, onu kabul ediyorum da abartmayın bi zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Epeydir insanlara kızıyordum daha yeni çıkmış bir oyun, bu kadar üstüne gidilmez diye. Ama açıkçası Assassin's Creed'i bile en yüksek ayarlarda ortalama 25 fps ile çalıştıran bilgisayarım, AoC'da en azından medium ayarlarda tatmin edici bir performans sergiler diye tahmin ediyordum. Üç büyük şehri saymıyorum zaten, el yordamıyla buluyorum gideceğim yerleri, hayatımda ilk defa 1-2 fps'yi bu oyunda gördüm. Ama bunların yanında 7 tane karakterin (6 parti üyesi ve 1 mob) bulunduğu zindanlarda bile 2-3 kişi büyü yapmaya başladığında takılmalar, duraklamalar yaşamam işin tuz biberi oldu. İnsanların dediği gibi her gelen yamayla beraber biraz daha kötüleşti performansım. Tek beklentim ATI'nin yeni sürücüsüydü. Onu da 1 saat kadar önce indirip denedim ve gördüm ki pek değişen birşey yok; hala en düşük (kendi karakterimi bile göremiyorum o derece düşük) ayarlarda bile anlamsız takılmalar oluyor. Content eksikliğini anlarım, grind yapma eziyetini anlarım, bayan assassinim az vuruyormuş onu da anlarım, pvp siege düzgün çalışmıyor onu da anlarım... Ama orta halli bilgisayarımda çamur gibi görüntüye rağmen yerlerde sürünen performansa dayanamam. Ve işin özü dayanamadım da. Yarın 1 haftalığına tatile çıkıyorum ve hesabımı az önce dondurdum. Dönüşte de muhtelemen Mass Effect oynayacağım 1 hafta kadar. Ağustos'a kadar ciddi bir optimizasyon sağlanırsa geri döneceğim, çünkü oyunu gerçekten çok beğenmiştim. Ama şu anki haliyle sevenlerini, hatta fanatiklerini bile hayal kırıklığına uğrattı Conan çağı. Aynı günlerce sevgilisiyle buluşma anını bekleyen, ama bütün beklentisini yerle bir eden bir kusuru vardı bu sevgilinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Assassin Creed'in grafikleri daha güzel (birisi aydınlık diğeri karanlık o açıyı kastetmiyorum), ama şöyle bişi var ki, MMORPG'lerde fps'ler hep düşük olur zaten. Optimizasyondan mıdır bilmiyorum. Özellikle SWG gibi bir oyun yaptıkları için, her organı ayrı modelliyor sanırım, bu da oyunu yavaşlatıyor. WoW'un daha iyi fps vermesinin nedeni, az ve fix yüz değiştirme opsiyonuna sahip olması sanırım. ekleme: shadow'un açıksa mutlaka kapa, SWG'de de çok çektim sırf o shadow yüzünden. Açınca daha güzel oluyor oyun, ama o zamanki mevcut kartım kaldıramıyordu o kadarını, kapatmak zorunda kalmıştım. Bump mapping de kapatmak zorunda kalmıştım, AOC'da shader ayarını kısmayı deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yok Bone, ben de beklemiyorum zaten en yüksek ayarlarda 60 fps ile oynamayı. Ama çoğu özelliği mediumun da altına indirmişken, shadowu, aa'yı filan kapatmışken tatmin edici bir performans bekliyorum açıkçası. İşin komiği aa'yı açınca fps düşse de oyun daha akıcı çalışıyor. Dediğim gibi sistemimde daha az sorun çıkarsaydı bir dakika bile düşünmezdim oyundan uzaklaşmayı, müthiş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 daha öncede söyledim aa nızı 0 yapmayın min de olsa açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kapadım 47 level PoM vardı. Ama patch note ları falan takip edeceğim, baya bi düzelme olursa oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Süresi olmasına ragmen 1 hafta önce kapadım, kaliteli bir yapım buna lafım yok ama sadece kısıtlı degerli vaktimi hak edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kapadım geçen hafta ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bende iptal ettım accountu wowa dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ohşş kapadım rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 raistlinthewiz said: bende iptal ettım accountu wowa dondum ahhah sen de mi :P neyse don bakalım ama cok degisen birsey yok sen bıraktıgından beri wow da :P ben arada giriyorum baskalarının acc larla muhabbet dısında ozledigim birsey yok-gerci ayhan da yok vent cekilmiyo X(- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 5 gundur zevkle oynuyorum. lvl 39 oldum. Gercekci ve guzel cizimleri var. Guildwars'i sevdigimden bunu da cok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sleeper said: raistlinthewiz said: bende iptal ettım accountu wowa dondum ahhah sen de mi :P neyse don bakalım ama cok degisen birsey yok sen bıraktıgından beri wow da :P ben arada giriyorum baskalarının acc larla muhabbet dısında ozledigim birsey yok-gerci ayhan da yok vent cekilmiyo X(- yok be zaten donmus bulunuyorum coktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kfg said: abi oyun kotu durumda evet, onu kabul ediyorum da abartmayın bi zahmet =), betadaki haliyle nasıl aynı ya, betada oynamıs olup da bunu diyor olamazsın =)... sırf aldıgım fps 2 katına cıktı abartısız beta client'tan release client'a gectigimde... bug konusunda haklısın ama... ben fps den yana problem hiç yaşamadım ki? oyunun oynanabilirligi , multi-massive yanından communitysinin olmamasından şikayetçiydim , buglarının tahammül sınırlarını zorladıgından sikayetciydim e ikiside release de duruodu , düzelicek dedikleri halde ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar