Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Siege Deneyimi

Venator

Öne çıkan mesajlar

Kimse kusura bakmasın ama ben artık bu adamların söylediklerine, hele ki patch&performans konusunda inanmıyorum.

Hani nerde performans patchleri? 2 patch cıkardılar FPS yükseldi yoksa yine düştü.

Siege'ler süperdi herşey çalışıyordu hani? Necroya patch yaptık 2 güne geliyor dediler 2 hafta oldu anca bişiler geldi.

Bari kandırmayın, yok kardeşim 1-2 aya yapıyoruz diyin. Forumlardaki Famine'in yazdıklarına göre her patche milyonlarca şey gelecekti. Evet pictlerin kaşlarını kaldırması çok büyük bi sorundu zaten...

Class skillerini balance etmek bi ton değişiklik yapmış gibi göstermek patch degildir. Gem bug'ını anca düzelttiler adamlar 3 kere yanlış patch notları koydular düzeldi diye düzelmemşti. Kaç kere patch notlarının eksik (1-2 madde ile dğeil, eldeki notlardan fazla gizli degisiklik var) oldugunu oyuncular çaktı da kocaman listeler oluşturuldu.

Her MMO sorunlu olurmuş. Aha işte çıktıktan kısa bir süre sonra Guild Wars oynamaya başladım en ufak bi sorun bile yoktu, adamlar para bile almıyolardı komediye bakar mısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
Her MMO sorunlu olurmuş. Aha işte çıktıktan kısa bir süre sonra Guild Wars oynamaya başladım en ufak bi sorun bile yoktu, adamlar para bile almıyolardı komediye bakar mısın.

konu dısı olucak ama cahilligimden sorucam guild wars ı cıkaranlar eski uo tayfası mıyıdı hatırlıyor musun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
PArdon ama beğenmiyorsan oklumazsın burası forum yani tartışma bilgi paylaşım mekanı. İşine gelmeyen şeye kafa şişirmeyin deme hakkın yok. Ha sen seviyeyi düşürürsen karşındakilerde düşürür onu da merak etme.

forum adabına gecersek oyunu oynamayan birileri ile ne paylasacagımı da soyler misin "adabınca" ???
Sosyal ağlarda paylaş

OYunu oynamayıp yorum yapan kim var? Oynayıp beğenmeyen çok var ona göre konuşuyorum ben ki bunlardan biriyim. Çok daha sorunsuz bir oyun beklerken beta close haliyle nerdeyse release olan bir oyunu beğenmemek gayet doğal.
Kaldı ki para verdiğim bir hizmet yani yorum yapmak en doğal hakkım. Hem para verip hem kötü bir oyunu oynayıp hem de yok yok güzel oyunmuş diye kendini kandırmak bence saflık.
Sosyal ağlarda paylaş

ewt arkadaşlar dogru söylemiş ; ''masasız kelimeye'' takılmayalım forumlardaki her kullanılan kelime kişinin kendini dişar vurumudur o yüzden fazlada üzerinde durmaya gerek olmadığı kanaatındayım,
şimdi konu başlığımız siege olduğuna göre aranızda siege yapıpta sorunlar hakkında bilgi verecek yada official forumlardan bilgi toplayıp burada paylaşmak isteyen arkadaşlar buyursunlar yazsınlar..
(lütfen tortage dışına çıkmamış belli bir lvl üzerinde deneyimi olmayan arkadaşlar iki paragraf okuyup yorum yapmasın onların tatminleri için 2 adet başlığımız var succes ve AOC hayal kırıklığı oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Çok daha sorunsuz bir oyun beklerken beta close haliyle nerdeyse release olan bir oyunu beğenmemek gayet doğal.

aynı fikirdeyiz ancak oyunu oynamaktan vazgecenlerin sayfalar dolusu kotu yazılar yazması ve isi gucu aoc kotuler hale gelmesi can sıkıyor. @ekmek en yakın ornek sen varsın diye veriyorum sahsi bir durum degil. ekmek in de oyunu oynamayı bırakalı birkac hafta olmasına ragmen aoc kotuleyen kac tane post u var bir saymak ister misiniz ? bu tarz durumların post kasma sevdasından ya da yapacak baska bir seyin olmamasından oldugunu dusunuyorum ve bence bunun "adaba" uygunlugu daha cok tartısılır.

sen de kotu oldugu icin bırakabilirsin benim su an icin beklentilerimi karsılıyor isin bu kısmı zevkler-renkler ve tercihler e geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow un çıtayı yükselttiğini savunmak için toraj dan çıkmak gerekiyormuş.
Ha ayrıca hala cevap veremeyip demagoji yaptığın da gözlerden kaçmıyor =/
Ben oyunu bırakalı kaç hafta olmadı 2 ya da 3 gün oldu.
Daha 3 k daha post atmayı düşünüyorum aoc u eleştiren.
Şimdiden başla sen saymaya.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu imzaya eklemem lazım
he bide guildwars teknik olarak mmo değildir.

So players:
1) Complain if they patch. "How dare you take down my game."
2) Complain if they don't patch. "WTF, why aren't you fixing anything?"
3) Complain if they patch and there are any new bugs that result. "WTF, don't you guys test anything?"
4) Complain if they delay the patch to work out those bugs. "WTF, why aren't you fixing anything?"
5) Complain if they delay the patch to add more fixes. "WTF, you have to fix *everything*?"

Did I miss anything?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Wow un çıtayı yükselttiğini savunmak için toraj dan çıkmak gerekiyormuş.
Ha ayrıca hala cevap veremeyip demagoji yaptığın da gözlerden kaçmıyor =/
Ben oyunu bırakalı kaç hafta olmadı 2 ya da 3 gün oldu.
Daha 3 k daha post atmayı düşünüyorum aoc u eleştiren.
Şimdiden başla sen saymaya.

Tamamda alakasız yerlere alakasız postlar atıyorsun topic başlıklarını oku yolunu bulabilecegine eminim.
Senin konuştugun olay Aoc hayal kırıklıgı oldu başlıgı burası ilk siege deneyimi
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Okuduğum en büyük sorun FPSnin inanılmaz düşmesi (3-4 gibi değerlerden bahsediyor ciddi sağlam sistemli kişiler) siege karşılaşmaları sırasında.

bir kaç mesaj öncesinde official açıklama vardı fps için ciddi çalışacaklarmış,shadowbane oynarken de çok çekmiştim ama en azından aoc da anlatılan kadar durum kötü değildi,bence otomatik detay ayarı tarzında bir secenek eklenirse oyuna çok iyi olur bunu yapmata çok zor olacağını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Fikir olarak Siege sırasında herkesin sıradan yani aynı kıyafeti giymesi ve bina grafiklerinin çok detaylandırılmaması gibi şeyler demişler oyuncular çözüm olarak. Yani saldıran kırmızı defans yapan mavi uniforma giyebilir standart herkes.

duyduğum en dahiyane çözüm,
bide wowda herkes aynı gözüküyor derler
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda gördüğüm en kötü çözüm. client ı optimize edemeyip grafikleri batırırlarsa cidden çok gülerim. adam gibi grafik ayarlarından spell details view distance , buildings detailds vs ayarlarını vermeleri lazım. herkez aynı kıyafeti giysin binaların grafikleri çok düşük olsun diye fikir öne sürenler cidden gitsin tetris oynasın. artık mmorpg ler görsel olarak insanlara hitap etmeye başladı ve AoC da esasında bunun öncülerinden. böyle bir adım atıp sonra gerisin geriye butarz bi gelişme gösterirlerse yazıklar olsun derim ben funcom a. ozaman baştan yapmayacaklardı bukdar gerçekçi grafik.
Sosyal ağlarda paylaş

siege olayı yalan oldu evet düzeltileceğine dair yazı yazmışlar ama ben inanmış değilim, neden derseniz funcom da tıpkı blizzardın izlediği yoldan devam ediyor; boş vaatlerle oyuncu kapat ellerine de ekmek arası beyaz peynir koy yollaa mantığı...

oyunda olması planlanan şeylerin %80i yok geri kalan %20 si de render edilemeyen grafikler kotarılamayan performans güncelleştirmeleri yüzünden oyunu %100 lük çöp haline getirdi lvl 50 oldum hala stabil olarak seyrediyor oyun herşeyden evvel hikaye namına birşey yok oyunda quest açıklamalarını okuyan bir kaç kişiden biriyimdir büyük ihtimalle ve açılış videosunda Conan'ın hatuna gaz verip anlattığı şeylere atıfta bulunan bir allahın kulu quest giver görmedim...

jail sistemi olcaktı sözde mekan basıp eleman kurtarcaktık, bar kavgaları olcaktı yumruklaşacaktık, yok, yok, sıfır...

diğer oyunlara atıfta bulunan sayılarla örnek veren wowu mihenk taşı yapan arkadaşın yorumlarına gelince yaş sınırını 12 yapıp televizyonda a takımındaki zenciye bile reklam yaptırırsan 10m oyuncu yakalarsın lakin bu sayıyla ilgili şöyle bir durum var wowun 10m susbscriberı yok aktif olarak bugüne kadar açılmış 10m hesap var onların zaten 3 milyonu bu işten "ekmek" yiyen çinliler...

wow mihenk taşı falan da değildir yenilik getirmemiştir çünkü wowdaki herşey zaten kendisinden önce çıkmış her oyunda mevcuttu. wow sadece senaryosuyla ön plana çıkmış ama hardcore playerlara yönelik tarzı yüzünden kaybetmiş bir oyundur.

warhammer onlinea gelince ne olur ne biter bilmiyoruz ama elfleri yaptıktan sonra cüceler sönük kaldı ulen diyip yeniden kodlamış adamlardan bahsediyoruz ve 2 aylık test döneminden bahsediyoruz bildiğim kadarıyla aoc de bu boyutta bir test olmadı o yüzden bugları normal karşılıyoruz

düzelteceklerini umuyoruz ama sanmıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10m oyuncu yakalarsın lakin bu sayıyla ilgili şöyle bir durum var wowun 10m susbscriberı yok aktif olarak bugüne kadar açılmış 10m hesap var onların zaten 3 milyonu bu işten "ekmek" yiyen çinliler...

aktif hesap 10m ve 3mde farmer acc yok komik olmıyalım. 1m bile farmer acc yktur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...