Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Tamam demek ki çimleriniz ve karpuzlarınız bok kokuyo diyorum ben de. Vazgeçmiyorum evet hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tahta kurusu ne kadar olur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Benim kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Xae tuzak mesaj attı. Düşmeyin. zihohoho küçücükler lan o zaman bişey olmaz onlardan =DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bu arada bişey sormak istiyorum. karpuz ve yeni kesilmiş çimenlerin kokusu aynı ya da benziyor değil mi birbirine? dimi benziyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 araştırdım kötü kokuyorlarmış ezilince. bu arada kanımızı emiyormuş bu tahta kuruları bak bilmiodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 burtonesk said: bu arada bişey sormak istiyorum. karpuz ve yeni kesilmiş çimenlerin kokusu aynı ya da benziyor değil mi birbirine? dimi benziyorlar? Hiç alakaları yok ki. Karpuzun kabuğu belki benzer. Sen bi tomografi çöz bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 işte kabuk falan benziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bende yatakta yata yata yazıyorum şuan. ışık kapalı. sivriler geliyor sağa sola sokuyor. kalktım biraz önce sivri aradım bulamadım. bulsaydım yapacağımı biliyordum sivri bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben biraz daha araştırdım araştırdıkça korkuya kapılıyorum. şimdi tahtakurusu dediğimiz şey tahtadan ses çıkarıyor mu çıkarmıyor mu ? bir kaynakta karıştırıldığını söylüyor. ama tahta yiosa bizim kanımızı niye emiyor bir yandan ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sivrinin ilacı o elektriğe takılan tabletliler. Bide pencerede tel lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sly-One said: ben biraz daha araştırdım araştırdıkça korkuya kapılıyorum. şimdi tahtakurusu dediğimiz şey tahtadan ses çıkarıyor mu çıkarmıyor mu ? bir kaynakta karıştırıldığını söylüyor. ama tahta yiosa bizim kanımızı niye emiyor bir yandan ? :( Sana oyle gelmistir, bence senin gibi bi ustadin yaninda emmek istememislerdir kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tahtayı yerken baya bir gacır gucur ses çıkarıyorlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zamanında çok izmirli annelerin kanını emdim, sonuçlar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Strap onlari da var mi o kanlarin canim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bana da sinek için en etkili çözümü söleyin kafayı yiorum şu an. bütün bileklerimi yediler! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Emek harcayıp bişeyler paylaşıyoruz bi saygı bile göstermiyosunuz. Yesin seni sinekleri hakediyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sabunu ıslat sür açık yerlerine o zaman yemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bitanesini yakalayıp yak, diğerleri izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O nasil cozum lan, isiriktan daha fazla kasindirir o uyuz olursun 2 dakkada, tik sahibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yada sıvı yağ sür. edit: bak mesela bi sivrisineğin yağlı güreşçiyi soktuğunu gördün mü hiç kırkpınarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben tavuk besliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 axedice said: Sivrinin ilacı o elektriğe takılan tabletliler. Bide pencerede tel lazım tabi. bu mu?! tabletli ilaç var evde biyerde evet ama nerden bulacam şimdi bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aha kaptım bi tanesini havada ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar