Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönem Ödevi Zavazingosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ben bi dönem ödevi aldım konusu ne biliomusunuz Yunuslar. Yunuslar hakkında resim, açıklama bulabileceğim siteler kaynaklar arıyorum, Türkçe olursa daha iyi olacak zaten fransızca yapacam bide İngilizceden çevirmeyelim :D
Mesaj tarihi:
banada bi zahmet "elektromanyetik nedir?bu konuda yapılan çalışmalar" konusunu araştırıverin elinizemi yapışır:P

[Bu mesaj Pegasus tarafından 14 February 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kimsenin ödevini yapmıyoruz kardeşim

ve tanrı google i yarattı.....[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
zamazingo olicak mı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Ya burayı ödev forumuna çevirdiniz. Konu dışında en az 10 tane ödev topici var. Paticik olmasa liseli türklerin %10 u sınıfta kalcakmışta haberimiz yokmuş. peeeh[signature][hline]Holy
Mesaj tarihi:
yok ben bulurumda tembellikten yapmıom:)) neyse kimya derslerim iyi ödevden 1 alsam sınavlardan 5 alsam ortalama eder 3 ilk dönem 5 geldiine göre sene sonu ortalamam 4 olur süper geçerim ben:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
1) zamazingo olcak
2) aç google'ı yunus yaz dolphin yaz bul çok mu zor
3) zeka seviyenin benden yüksek olduğunu savundun google'da aramayı düşünemedin heralde..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Aaa.. Benim dönem ödevim neydi ya? Neyse salla:)[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler..
Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Mesaj tarihi:
kim size bu ödevi veren? monique falan mi?[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
  • Yeni Oluştur...