Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 siteye girişlerde sizdemi sorun var yoksa sitedemi diye haber veriyo baya iyiymiş hehe. http://www.downforeveryoneorjustme.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 youtube yazdım hemen sdf It's just you. youtube.com is up. Check another site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 benim de ilk denemem youtube du :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 anonymouse veya kvtunnel ile bir siteye girmeyi deneyince girerse yine site up olmuş oluyor yani gerek yok aslında pek bu siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 site up olmuş olmuyor işte öyle olunca.. site down ise değil ktunnel allahı gelse giremez o siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sitenin kendi adresini yazdım :D "If you can see this page and still think we're down, it's just you." :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Brigand said: anonymouse veya kvtunnel ile bir siteye girmeyi deneyince girerse yine site up olmuş oluyor yani gerek yok aslında pek bu siteye. evet ya ben de öyle deniyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Baluu said: site up olmuş olmuyor işte öyle olunca.. site down ise değil ktunnel allahı gelse giremez o siteye. Benim dediğimi nasıl anladın bilemiyorum ama anonymouse ile deneyince eğer timeout verirse site down demektir down değilse de siteye girer. Sen ne anladın çok merak ettim. Site down olunca ktunnelin filan yine o siteye girebileceğini iddia ettiğimi mi anladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hemen çakmasını yapalım: mahkememikapattiyoksabenmigiremiyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fikir çok güzel yannız tuttum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 arcane said: Hemen çakmasını yapalım: mahkememikapattiyoksabenmigiremiyorum.com turkiye versiyonu olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar